Hírek Majdnem egymilliárd forintnyi, Ukrajnának szánt segélyszállítmányt lopott el egy magyar származású csaló

A nő korábban már egy másik csalási kísérlettel is ismertté vált. Ezután ment a háborús övezetbe, ahol az ukrán idegenlégió kommunikációs igazgatója lett.

A 30 éves, magyar születésű, ausztrál állampolgár Emese Fajk azután menekült el Ausztráliából, hogy kiderült, állítólag hamis banki bizonylatokat használt arra, hogy megnyerjen egy 4,2 millió dolláros valóságshow-árverést 2020 decemberében. Miután állítólag tavaly egy portugál szigeten meglopta a főbérlőjét és egyben szeretőjét, júliusban az ukrán idegenlégió kommunikációs igazgatójaként tűnt fel „Fecsegő poszáta” hívójellel − írta meg a Daily Mail.

Miután megismerték botrányos előéletét, felettesei elkezdték vizsgálni a háborús övezetben végzett tevékenységét.

Egy bizalmas jelentés, amelyet az ukrán szárazföldi erők parancsnoksága számára készített egy jelentős hírszerzési tapasztalattal rendelkező légiós tiszt, és amelyet a lap is megszerzett, vázolja az ellene felhozott vádakat. A jelentés azt állítja Fajkról, hogy ő áll egy 2,5 millió dolláros (950 millió forintos) orvosi szállítmány eltűnése és háborús adományok elsikkasztása mögött.


A jelentés szerzője a lapnak elmondta, hogy szembesítették Fajkot a szállítmány eltűnésével, aki azt állította, hogy semmit sem tud arról, de a szállítólevél tanúsága szerint jelen volt annak megérkezésekor.
Az irat és a szállítás előtt a gyógyszerekről készült fotók azt mutatták, hogy a szállítmány nagy mennyiségű, drogként is használt fájdalomcsillapítót és nyugtatót, például fentanilt, lidokaint és ketamint tartalmazott, más gyógyszerekkel együtt. Az ukrán nemzetbiztonság is vizsgálódik már a Fajk-ügyben.

Kovács Ferenc

1672882001199.png
 
Csatolás megtekintése 1902728
Miutan nem kicsit kivancsi tudok lenni megneztem a neten, és azt hiszem a holgy kemenyen meguti azt a mércét, ami egy férfi számára kelloen vonzova tesz egy holgyet :p
Nem.

A Daily Mail cikke, amire hivatkozik, egy szóval nem említi, hogy a nő magyar születésű, vagy valaha is magyar állampolgár lett volna.
A fent idézett ausztrál lap viszont igen. De elég hallani az akcentusát és/vagy látni a fizimiskáját, azonnal lehet tudni, hogy sumér fehérnép.
 
A felmenői között valóban lehetnek magyarok, de ez nagyjából minden erdélyi születésű emberre igaz lehet.
Az felettébb érdekes, hogy a párizsi robbantókat egyből a védelmetekbe vettétek, hogy azok echte született uniós állampolgárok. Ott miért nem számított, hogy milyen felmenőkkel rendelkeztek?
Egy kis szenzáció növelésért az eszkimót is úgy tálalnák a tökkelütött újságítók hogy ez vagy amaz.
 
Simlis munkáltató ne várja el, hogy a feketén, bejelentés és munkaszerződés nélkül foglalkoztatott munkavállaló mindenben törvényesen járjon el.
Jelentse be, foglalkoztassa szabályszerűen (ne heti 70-80 órában, 3 hónapon keresztül, szabadnap nélkül!) és akkor a munkavállalónak nincs zsarolási alapja. Ha meg ő is tilosban jár, akkor csöndben egyezzen meg a munkavállalóval, vagy ha nem, akkor nyelje le a békát, de akkor a bírságokra rámegy a gatyája is.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Biróné Cs. Katalin wrote on ladysla's profile.
Kedves Ladysla, kérlek segíts!
Évek óta nem voltam a fórumon. Hogyan lépek be az e-bookok lapjaira? Hová írom be a 20 mondatot? Érvényes még ez a követelmény? Válaszodat előre is köszönöm.
Biróné Cs. Katalin (Biseka)
pomagrade wrote on Kincsesbolygó's profile.
Szia! Sajnos nem sikerült még megtalálnom a Viszkok Fruzsi könyvet... Ha szembejön, felteszem majd :)
Hello everyone!!! The Rnata Nativity Bundle pattern is now available!!! Anyone here who already has it and wants to share it?
Erinna Lee has just released a new book: Enchanted Woodland Amigurumi... I hope someone will post it on the forum soon!
remélem jól csinálom!

Statisztikák

Témák
37,865
Üzenet
4,729,945
Tagok
610,732
Legújabb tagunk
TarZsuzsa1971
Oldal tetejére