Megerőszakolta, teherbe ejtette saját, 12 éves kislányát

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 19.

Melitta - 2017 Június 19, 08:56
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Hétfőn döntenek a férfi sorsáról.

  A vád szerint a tápiószőlősi L. Róbert 2015 áprilisában egyik gyermekét elküldte a boltba, majd 12 éves kislányát – aki próbált védekezni – megerőszakolta. Az ügyben várhatóan ma hirdet ítéletet a Budapest Környéki Törvényszék.

  Nevelése alatt álló, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt kell felelnie.

  A férfinak és élettársának két gyermeke született. Kisebbik gyermekét – a vádirat szerint – egy évvel korábban kezdte „nézegetni”. A vád szerint aznap, amikor megerőszakolta, a kislány az ágyon tévézett, amikor a férfi odalépett hozzá, fogdosni kezdte. A gyerek ellenkezett, de nem tudott menekülni a szorításából, hiába fenyegette, hogy elmond mindent az anyjának.

  El akarsz vitetni a rendőrökkel?

  A férfi ennyit kérdezett, szétfeszítette kislánya lábait, megerőszakolta, majd megfenyegette, hogy ne merészeljen beszélni az anyjának. A lány teherbe esett. Anyja augusztus elején elvitte a ceglédi kórházba. A lány és édesanyja kérésére művi terhességmegszakítást hajtottak végre.

  L. Róbert tagadja, de az igazságügyi hemogenetikai szakértő szerint nagy valószínűséggel ő volt a biológiai apa.

  Farkas György

  megersoszakolta.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Június 19.

  1. setni
   setni
   ....................minek él az ilyen....
  2. yeti108
  3. setni
   setni
   Szerinted ez nép csoport függő?
   ladybug7spots kedveli ezt.
  4. Nikosz99
   Nikosz99
   Nem kéne az ilyet börtönben tartogatni. Vagy csak úgy hogy naponta élje át amit a gyerek - mondjuk úgy élete végéig.
   Etus65 és ladybug7spots kedveli ezt.
  5. kocsismari
   kocsismari
   Én sem tartogatnám börtönben, de valamitől megszabadítanám, hogy eszébe se jusson még egyszer ilyen aljas tett.
   Etus65, cdurmol, piroska13 és 1 másik tag kedveli ezt.
  6. Burgundii
   Burgundii
   Jó-pár másik férfi embernél is megtehetnéd, kik visszaélnek a pozíciójukkal amikor agancsot aggatnak a férjek, társak fejére. Úgy tudni ha többen isznak a kútból, sokkal jobb neki (kútnak), mint amikor csak egy teszi mindezt meg......
   udvarfy kedveli ezt.
  7. setni
   setni
   De, ha nem ő tette akkor visszavarrnád?
   tornando kedveli ezt.
  8. Éleskés
   Éleskés
   Az arabok ezt kivételesen jobban büntetik.
   Korbáccsal egy ütés a gerinc egy pontjára és a bűnösnek soha többé nem áll fel.
   Milyen nagy büntetés ez egy hímsoviniszta világban! Azért nálunk is elmenne néha, például ebben az esetben.
   Etus65 és B.Péter kedveli ezt.
  9. setni
   setni
   Hogy jut idáig egy lény??
   Honnan vette a mintát?
   Ezt tanulta , látta?
   De, jobban érdekel hogy a lány ezt fel tudja-e dolgozn i?
  10. Ernoe
   Ernoe
   Majd jön valamilyen egyház és megátkozza a kislányt mert "megölt egy megnemszületett lényt". :(
   -
   Volt már rá elég példa, hogy a megeröszakolt kislány, a terhességmegszakitással egyetértö mama és a mütétet végrehajto orvos exkommunikálva (kiközösités) lett, mig az aljasságot elkövetö apának néhény perc alatt kiosztotta a püspökur az absolutiot (megbocsájtás szentségét).
  11. B.Péter
   B.Péter
   Jobbik vetette fel a kiemelt szexuális bűncselekményeknél a kémiai kasztráció bevezetését , nem tudom, hogy a nagy Néppártosodás közben ez még benne van -e programba, vagy az új cuki irányba ez már nem fér bele.
   Ernoe kedveli ezt.
  12. mayso
   mayso
   Ember az ilyen?
  13. Melitta
   Melitta
   Alexandrának újra át kellett élnie megerőszakolásának fájdalmas pillanatait
   Kilenc év fegyházra ítélte a bíróság kiskorú lánya megerőszakolásáért L. Róbertet. A férfi végig tagadta a bűncselekményt, szerinte felesége ármánykodása áll a háttérben.

   Az utolsó szó jogán is tagadta a bűnösségét a tápiószőlősi L. Róbert. A férfinek azért kellett a bíróság elé állnia, mert megerőszakolta saját 12 éves lányát, akit teherbe is ejtett.Alexandra védekezni próbált, ütötte az apját, ám a kigyúrt, nagydarab férfi lefogta a lányt, és kíméletlenül megerőszakolta.

   Alexandra most 15 éves, édesanyja kezét szorongatva, sírva hallgatta végig apjának az utolsó szó jogán tett vallomását. A férfi továbbra is tagadott mindent, és senkitől sem kért bocsánatot.Arra kérte a bíróságot, engedjék szabadon, hadd kezdjen új életet. Azt mondta, hogy ez az ügy tönkretette a családját, és az apja is kórházba került.


   [​IMG]
   [​IMG]
   Róbert azonban hiába védekezett, a DNS minták ellene szóltak. Ráadásul a szakértők véleménye az volt, hogy Alexandrát szexuális sokk érte, az, amit elmondott, életszerű. A lány terhességét annak idején művi úton megszakították, a minta alapján 1 a 201 millióhoz annak az esélye, hogy az apa ártatlan. Róbert kilenc év fegyházat kapott. Két éve ül előzetes letartóztatásban, ha jó magaviseletért a büntetés háromnegyede után kiengedik, öt év múlva szabad lesz. Védőjével fellebbeztek az ítélet ellen.

   Alexandra édesanyja szerint kevés a kilenc év fegyházbüntetés.
  14. setni
   setni
   Jó magaviselet?...Mi az??
   Szakértők azt mondták hogy a lányt sokk érte......Ezek a szakértők.....
   Beteg világ.
  15. Bagdi Szilvi
   Bagdi Szilvi
   Ez egy beteg állat!
   setni kedveli ezt.
  16. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Az ilyet nem is nevezném állatnak, mert még az állat is kíméletesebb, egyszóval nevezem "az emberiség vadhajtásának", no szóval, minden gond nélkül kiheréltetném. +megítélnék neki 20 év fegyházat. De ez még semmi, amikor belökném a többi rab közé, bekiabálnám, hogy miért is üli le ezeket az éveket, no meg azt is elmondanám - ha én lennék a fegyőr - hogy ki van miskárolva, ez is a büntetésnek egy része. A másik része pedig a 20 év ücsörgés. No erre beindulnának az amúgy is tele energiával, ideggel, feszült többi rabok. Megadnák neki napi szinten azt, amit kiérdemel.
   [​IMG]
  17. Beka Holt
   Beka Holt
   Azért arra az ügyvédre is kíváncsi lennék, hogy mit érez mikor egy ilyen mocskot véd! Ha az ő lányáról, testvéréről lenne szó, akkor is védené? Akkor is fellebbezne az ítélet ellen? Vagy kötelessége védeni egy ilyen tetűt?
   Ha van közöttünk ügyvéd, vagy jogász leírhatná miért védik ezeket?
   Komolyan kérdezem, érdekel az oka.
  18. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Az ügyvédeknek minden esetben el kell határolódniuk a saját érzelmeiktől. Ott tények vannak, tények, amelyeket, tudásuk szerint fel kell tárni, s ha lehetőség van arra, a gyanuba keretet, a még nem elítéltet, meg kell védeni. Ez törvény. Ez alól egyik ügyvéd sem tud kibújni. Általában az ilyenekhez kirendelt ügyvédet adnak, azok pedig nem igazán törik magukaqt (én sem törném), hogy jobb helyzetbe kerüljön a bíróság előtt, ítéletre váró. Ez éppen olyan dolog, mint a nőgyógyászoknak el kell végezniük az abortuszt. El tudom hinni, milyen nehezen teszik meg, ezt soha, de soha nem lehet közömbösen megtenni. Egy egészséges terhességet megszakítani? De ezt is el kell végeznie az orvosnak, nincs apelláta. Az más, ha a magzat terhelt, súlyosan, genetikailag beteg, de egy egészséges terhessége megszakítani, keserves munka lehet. S, nincs ez alól kibújás, meg kell tenniük. Tudod, vannak "nem szeretem" munkák, még az orvosoknak, ügyvédeknek is. Soha nem tudom elfelejteni, amikor gyerek gyilkost kellett védenie egy ügyvédnek. Tette, mert anno' erre felesküdtették, hogy ha a törvény kijelöli, akkor nincs apelláta. Az pedig egy dolog, hogy nem védi úgy, olyan erővel, mintha ártatlan volna. Ezt nagyon meg is értem. Ha ügyvéd lennék, s rám osztanák a védő szerepét, hát én sem törném össze-vissza magam, hogy bármennyit is könnyítsek a büntetésén az elkövetőnek. Tessék-lássék, a törvény adta és elvárt módon teljesíteném a munkámat. Ez tény, de az is, hogy nem szívvel és lélekkel. Kötelességből, "szőrmentén".
   Beka Holt kedveli ezt.
  19. *Főnix
   *Főnix
   jogvedelem allampolgari jogon
   HA nincs fogadott ugyved akkor a birosag hivatalbol kirendeli azt .
   A kirendelt ugyvednek KOTELESSEGE eskuje szerint eljarni es jogvedelmet biztositani .
   A tetszik -nem tetszik akarom -nem akarom kivansagmusor nemszerepel , altalaban kezdo ugyvedek a kirendelt ugyvedek .
   es igen KOTELESSEGE vedeni meg ezt a tetut is
   (ha nem teszi felfuggesztik es elveszti jogaszi engedelyet , egyetlen tetu sem er annyit )
   Éleskés, Beka Holt és Melitta kedveli ezt.

Megosztás