Meghökkentő mesék, történések nőkről és férfiakról.

Rinka témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2006 November 29.

 1. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
  csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.

  Moderátori kiegészítés:


  Premier (az adott évben készült film számít premiernek), Kamerás és Premier előtti filmek, mesék kirakása TILOS!


  Nő és férfi kapcsolata ezer témát rejt magában. Különös töténetek adódnak a párkapcsolatokban. Biztosan Ti is ismertek hasonó történeteket.
  Az első, ami eszembe jutott, a féltékenységről szól.

  Egy középkorú, még gyermektelen házaspár nőtagja mesélte.Az asszony nagyon szerette volna, ha az ő férje is mutatna némi féltékenységet, mert a kolléganői történeteit szerette volna felülírni kissé.Ezért elkezdte gyanúba keverni magát.
  Néha eltűnt otthonról, ilyenkor zavartan hebegett, ha rákérdeztek, hol járt.Persze, semmi tilos, csak kóválygott az utcán, vagy egy parkban üldögélt.Azután valaki egyszer leszólította.Mivel szerette a férjét, eszébe sem jutott volna szóba állni valakivel, de most megtette.Még haza is kísértette magát,hogy lássák a szomszédok is.Szerencséje volt, mert a férje is otthon volt, ő is látta a pasit.A nő alig várta az estét,na majd most...Este tényleg szólt a férje, valamit meg kellene beszélniük. Eljött hát a várva várt pillanat. Most megtapasztalhatja ő is azt a különös, izgató érzést, amikor féltik...
  - Mivel látom, neked is van partnered-szólt a férj-most már megmondhatom, van egy barátnőm már két éve, akivel össze akarunk házasodni.Nem akartalak egyedül hagyni, de így, hogy te is találtál magadnak valakit, már nyugodtan megyek el.A barátnőm terhes, siettetni szeretném a válópert.

  <!-- / message --><!-- sig -->Azért néha az is gyanús lehet, ha valaki egyáltalán nem féltékeny... __________________
   
 2. pistuka

  pistuka Állandó Tag

  igen igazad van ;) az a gyanús ha valami nem gyanús :D
   
  diego2, Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 3. szlemese

  szlemese Állandó Tag

  Jaj de durva!!
   
  tomyko, diego2, Ricsi2002 és 1 másik tag kedveli ezt.
 4. Efike

  Efike Állandó Tag

  Megtörtént

  Hol volt, hol nem volt egy koedukált középiskolai osztály.
  Eljött a tavasz - vagy ősz - az osztálykirándulások ideje, és egy faházas kempingben tértek az első éjjel nyugovóra.
  A lányok természetesen külön a fiúk is külön kétágyas házikókban.
  Éjjel, amikor kialudtak a fények és csak az álmatlan Hold pislákolt az égen, az egyik tanár inspekciózni indult a fiúkhoz.
  Uram fia! Az egyik ágy üres volt!
  A tanár felrázta a másik ágyon alvó hálótársat:
  - Hol van a Jancsi?
  - Biztosan Juliskánál - válaszolta gondolkodás nélkül az ébredő osztálytárs.
  A tanár folytatta útját abba a faházba, ahol Juliska és osztálytársnője volt elszállásolva.
  Az ajtón benyitva szörnyülködve talasztalta, hogy Jancsi fexik a Juliskán és csipőjével ringó mozdulatokat végez előre-hátra, un. misszionárius pozicióban, de nem téritési szándékkal.
  - Mars a szobádba - mordult a fülig elvörösödő tanár Jancsira - majd reggel számolunk.
  Jancsi gatyát rántott és egyszerre két lógó fejjel settenkedett vissza a szobájába.
  Az igazsághoz tartozik, hogy Jancsinak már nem lehetett oka a panaszra, neki már minden sikerült.
  Nem így Juliskának! A praktikus leányzó az éjjeliszekrényen álló kiürült 2,5 dl-es colásüveget vette kézbe, hogy befejezze azt az aktust, amelyik a modortalan tanár közbelépése miatt megszakadt.
  És lőn csoda és jó lett. Pihegve tette vissza a jobb sorsra érdemes colásüveget az éjjeliszekrlnyre.
  Osztálytársnője, aki amúgy sem tudott aludni a mellette levő ágyon elkövetett folytatólagos szuszogás miatt, látván a jó példát, magához vette a colásüveget.
  És lőn csoda, és neki is jó lett.
  És lőn csoda, mert másfél hónap után, mikor feltünt, hogy a második ciklusa is kimaradt és orvoshoz fordult, közölte vele a doktorbácsi, hogy terhes.
  Jaj!
  A leány családja úgy vélte, hogy gyilkosság lenne elpusztítani a magzatot és ezért egy új csecsemő jött a világra, épen és egészségesen.
  A gyámhatóság közreműködésével apasági keresetet nyújtottak be.
  Az észak-magyarországi egyik bíróság úgy döntött, hogy az apának azt a fiút nevezi meg, aki soha életében nem közösült a gyermekét megszülő leánnyal, de gyermektartásdíj megfizetésére nem kötelezte.
  Állítólag keresték a colásüveget is, de az idejében angolosan távozott valahová.
   
 5. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Ez a kedvenc történetem. Nem én találtam ki, a valóság írta.
  Egy férj komoly beteg lett, meg is halt. A feleség kettős sírhelyet váltott, kettős sírkövet is csináltatott, mert már nem akart új kapcsolatot magának. Rendszeres vendég volt a férje sírjánál. Egyszer komoly beteg lett, kórházi ápolásra is szorult. a kótházból első útja a rég látott sírhoz vezetett. Amit ott tapasztalt, az csaknem visszajuttatta a kórházba. A sírkövön, az ő neve mellett ott díszelgett a halálozási évszám is. A temető gondnokságán megtudta, a gyerekek intézték a bevésetést.
  - De melyik gyerek? - kérdezte kétségbeesetten.
  - Hát ugyanaz, amelyik a temetést is intézte!- mondta a gondnok.
  - De hát én még élek- így az asszony.
  - Nem is magáról beszélek, hanem az ott nyugvó férfi feleségéről! - kapta meg a választ.
  - De hát én vagyok a felesége!
  Végül érthetővé vált a történet: a férj első felesége minden áron a volt férje mellett akart nyugodni. Az első házasságból való gyerekeknek tetszett ez a megoldás.A temetést engedélyező hivatalnok nem járt el kellő gondossággal, így került a volt feleség a volt férje mellé.
   
 6. Margit

  Margit Állandó Tag

  Tudod mit mondott a székely bácsi mikor megnézte a "Csillagok háboruját":

  -Hát én ezt már nem hiszem el:p :p :p :p

  A Colás üveges csaj átvert mindenkit:rolleyes:
   
  diego2, Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 7. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Szuper történet. Az a csúnya kólásüveg!
   
  Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 8. pistuka

  pistuka Állandó Tag

  ha sörös üveg lett volna azonnal tudnánk kinek a "keze " lehetett a dologban:Ddehát így ?;)
   
  Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 9. Pixi

  Pixi Állandó Tag

  Pistuka, Pistuka már te is ?
   
  Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 10. Pixi

  Pixi Állandó Tag

  Tisztelt Uram, érdeklődéssel olvastam önélatrajzi novelláját és megállapítottam, hogy Ön gátlástalanul és mezítláb tiporta a liliomokat.
  Írását továbbítottam a miskolci Rendőrfőkapitányság Erkölcsrendészeti Osztályára.
  Kirí a történetből egy pontatlanság, miszerint a kivételes, kettős élményben részesült colás üveget Ön jobb sorsra érdemesnek titulálta. De azt Ön is beláthatja, hogy az egész lányosztály, még egy colásüvegnek is sok lett volna...
   
  Ricsi2002 és emo99 kedveli ezt.
 11. Kinszi

  Kinszi Állandó Tag

  Azért tanulságosak is ezek a történetek!:D:D:D
   
 12. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Az új történet egy férfi második házasságáról szól (szegény feje- fogják mondani a férfiak.)
  Egy alkalommal az új feleség üzenetet hagyott a férfi munkahelyén, a férj egyik kollégája vette át.
  - Mondd meg a férjemnek , légy szíves, hogy sürgős ügyben hívja fel a feleségét.
  Eltelt a délelőtt, semmi visszahívás. Az asszony az alkalomhoz illő durcás arckifejezéssel várta haza férjuramat, aki azonnal támadásba lendült:
  - Ne vágj nekem ilyen képet, mára elegem van enélkül is a nőkből. Felhívtam azt a szemetet(itt jön a volt feleség neve), miért keresett, de a mocsoknak volt képe letagadni! Azt mondta nekem, NEKEM! érted, nekem merte azt mondani, keresett a nyári villám, aki a fákat repegeti! De ne félj, nem maradtam adósa, én is megmondtam, kivel szórakozzon. Azt hiszem, egyik felmenő sem maradt ki a felsorolásból- kuncogott az előadás végén férjuram.
  A feleség csak ennyit kérdezett:
  - Mit mondott pontosan a kolégád?
  - Mit mondott, mit mondott! Hát hogy hívjam fel a ........- és itt elhalkult férjuram hangja. A tantusz leesett.A mondatot már egészen halkan fejezte be:
  - .... feleségem.
  - Talán fel kellene írni a noteszodba, éppen ki az aktuális feleséged, akkor nem érne ilyen baki! - kapta meg a megérdemelt választ.
  Férjuram jó pár hétig nyalogathatta jó kutya módjára a felesége papucsát, mire helyre állt a családi béke.
   
 13. platon

  platon Állandó Tag

  Ez is egy valóságos történet. A város, ahol megesett e történet maradjon most homályban. Egy baráti triász sérelmét mesélem el. Valamikor még az ötvenes évekr nyúlik vissza az esemény. Okozója minden bajnak egy céda nőszemély. Elcsábulásuk története is lehetne a neve, ha a következmények tekintetében, a véletlen nem billenti félre az igazság szolgáltatás mérlegének nyelvét. Röviden:
  Egy szórakozó helyen felcsípett barátunk egy szemrevaló céda leányzót. Történt, ami történni szokott a hazakísérés után, - majd folyamatosan - egy gyenge fiatalemberrel. Miután ez a kapcsolat áldott állapotúvá tette a céda hajadont, cimborám kétségbeesetten mutatta nekünk barátainak az apasági perben kapott bírósági idézetét. Mi-tagadás, rosszallóan vettük mi is, (mint korábbi tettestársak, áldozatok?) ezt a gyalázatos feljelentést. Kérdezte barátunk, hogy tanúskodnánk-e mellette. Mint vétlen áldozat bizonyítékai lehetnénk elismerve intim kapcsolatainkat nevezett leányzóval. Tekintve, hogy a leányzó nem egy monogám természete révén fűvel és fával is hírbe hozható lévén, a leendő gyermek származásában barátunk csak is ártatlanul megvádolt lehet. A valószínűség számítások után, barátom vállalta a tanúskodást, hogy akár ő is lehetne az apasági per vádlottja, többed magával természetesen. A lényeg, hogy a tárgyalás lezajlott. Barátom tanúvallomása után a bírónő rövid indoklás után kihirdette az ítéletet. „Tekintve, hogy az apaság nem állapítható meg egyértelműen a vádlott és a tanú esetében, a tartásdíjat fele, fele arányban a vádlott és a tanú kötelesfizetni a gyermek nagykorúságáig.” A Salamoni döntést az is befolyásolta, hogy az időben nem lévén szokásos a ma ismert génvizsgálati eljárás, a bírónő és az esküdtek így látták igazságosnak a döntést.
  Anyának szülni ez időben kötelesség, leánynak meg dicsőségnek minősülő tett volt, így apának is mindig kellett lenni szükségszerűen. Lett is amint ezt a történet igazolta nem is egy.
   
  Melinduska kedveli ezt.
 14. Pancsi

  Pancsi Állandó Tag

  Teljes mertekben eggyet ertek az igazi jobarat felbecsulhetetlen.Udv kinszi,jovolt olvasni milyen egy jobarat,csak keves van belolluk.
  Pancsi
   
 15. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  ????????????????
   
 16. elvira

  elvira Állandó Tag

  Ez nagyon aranyos Pancsi.......Lehet hogy igazad van, Kinszi véleményét a 2. sorban kell keresni !!!:D:D:D:D:p:p:p
   
 17. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Két baráti házaspárról szól a következő történet.
  Igazi jó barátság volt a két pár között.Együtt ünnepelték a névnapokat, születésnapokat, a karácsonyt. Bulik alkalmával a két család gyermekei mindig a másik lakásban voltak lefektetve, hogy ne zavarják az alvásukat, azután időről időre az egyik Anyuka és a másik Apuka átment megnézni, rendben van-e minden. Igaz a mondás, addig jár a korsó a kútra.....Az egyik Anyuka szemet vetett másik Apukára, sikerült is elcsavarnia a fejét. Másik Apuka mindig is szerette a nőket, de most talált egy olyat, aki nem engedte ki a körmei közül. Amikor egyik Anyuka terhes lett, elvált mindkét házaspár. Végül a hoppon maradtak addig vigasztalták egymást, amíg ők is összemelegedtek.
  Igaz, nekik nem sok választásuk maradt. A barátságnak azonban mindörökre vége lett.
   
 18. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Rinka...pfff:)
  Asszem én többet nem barátkozom senkivel:D
   
 19. elvira

  elvira Állandó Tag

  velem sem ??? pusz!!!
   
 20. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Elvi...Te vagy a kivétel!:)
   

Megosztás