Melegek

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ungár Péter: Meleg vagyok


Személyes érintettségem van az üggyel kapcsolatban

– nyilatkozta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak, amikor a homoszexualitásról kérdezték. A pénteken megjelenő lapban hosszú interjú olvasható Ungár Péterrel, az interjú mintegy kétharmada a homoszexualitásról szól, ugyanis a politikus a múlt héten a melegjogokról vitázott Dúró Dórával a HírTv képernyőjén.

Rákérdeztünk Ungárnál, hogy akkor ez egy coming out volt-e, amire azt válaszolta:

Igen, meleg vagyok.


Kálmán Attila

ungar.jpg
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Ungár Péter: Meleg vagyok


Személyes érintettségem van az üggyel kapcsolatban

– nyilatkozta Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő a Magyar Hangnak, amikor a homoszexualitásról kérdezték. A pénteken megjelenő lapban hosszú interjú olvasható Ungár Péterrel, az interjú mintegy kétharmada a homoszexualitásról szól, ugyanis a politikus a múlt héten a meleg jogokról vitázott Dúró Dórával a HírTv képernyőjén.
Rákérdeztünk Ungárnál, hogy akkor ez egy coming out volt-e, amire azt válaszolta: Igen, meleg vagyok.
Kálmán Attila
Csatolás megtekintése 1664763
*
Ilyen módon soha nem osztottam fel az embereket. Felnőttként, mást tartok fontosnak. A körülöttem élők és a távolabbi "körön kívüliek" legyenek őszinték, becsületesek, szavahihetőek, megbízhatóak, szeressenek és szeressék őket. Rendkívül értékes és jó embereket ismertem, ismerek, akik a velük egynemű társukkal nagyon szépen élnek. A közvetlen szomszédjaik sem tudnak arról, hogy ők másként tartoznak egymáshoz, nem, mint két barát. Nem hívják fel magukra a figyelmet, szeretetük és szerelmük csak küszöbön belül, no meg közvetlen barátaik előtt ismeretesek. Védik a családi életüket, mert ők családként élnek. Van egy kutyájuk és gyönyörű programokat élnek meg együtt.
Mikor emelkedünk már ezen a témán felül?
Mikor nem számít az, hogy ki milyen szexuális vonzattal bír?
Mikor lesz már végre az, hogy ezt tartsák a legszigorúbb magánügynek. Olyan dolognak, mely nem tartozik másra, csak arra a személyre, akit őszinteségével kitüntet az az ember, aki így és ebben él.
Az ó görög társadalomban ez, elfogadott dolog volt, nem azt mondom, hogy mindenkinek úgy kellene élnie. De semmiképpen sem lenézni, de megszólni, kicsúfolni, megvetni és ocsmány szavakkal illetni. Legfőképpen NEM kirekeszteni, bárkit azért, mert szexuálisan a saját neméhez vonzódik.

Ha olyan hírről lesz tudomásom, amikor pedofil személyek gyermekeket zaklatnak, megaláznak, használnak, ezt soha :dr_4: nem fogadom el, no azokat megvetem, kegyetlenül megbüntetném, ilyen esetben érzem, hogy mérhetetlenül dühös és tehetetlen vagyok,. No ebben az esetben a törvény erejével sújtanék le, minden elkövetőre.
A legelső, hogy kasztráltatnám, a második, hogy átnevelő táborba ítélném, jó pár évre. Nem érdekelne, hogy a vétő egyházi személy, tanár, orvos, vagy földműves. Semmi és senki nem érdekelne, csak a gyerekek érdekeit képviselném, de őket a törvény teljes szigorával és erejével.

Ennyi.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Pont mikor a tarsadalom kirekeszto nem akarja elfogadni a massagot , ott nagyon becsulendo azoknak a kozszereploknek legyen az szinesz politikus stb hogy ezzel a felvallalassal segitenek elfogadtatni az emberekkel hogy ok ugyan olyan emberek mint a hetero tarsuk.
Elfogadobbak lesznek az embere ha latjak kedvenc muveszuk politikusuk is felvallaja hovatartozasukat.
 
Én mindenkit elfogadok olyannak amilyen. Rengeteg barátom van aki homoszexuálisnak vallja magát. Én is félig annak tartom magamat. Elfogadni a másságot senkinek sem lehet egyszerű de ha benne vagy akkor is lehetnek kételyeid önmagaddal kapcsolatban, ez a legnehezebb csata önmagaddal.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Figyelmetekbe ajánlom Cylát = Kajdi Csabát. Hatalmas egyéniség, rendkívül intelligens, okos, képzett, lazán több nyelven beszél, tájékozott és rendkívül kedves. Már akivel, már amilyen témában úgy gondolja. Több videóját láttam már, s még mindig szeretek "szemezgetni". Miért is? Mert jókedvet okoz, felvidít. A nyávogós stílusát ennek a figurának találta ki, különben a divatszakmában utazik/dolgozik, valamikor keresett modellként is dolgozott, ma már jó nevű vállalkozó. Gyerekkorát Franciaországban töltötte, sőt most is sokat utazik. Rendkívül aranyos, van egy csuda kutyusa, akinek a neve: Sanyika. Úgy apportírozza, de olyan kedvesen, hogy az is sok-sok mosolyt varázsol az arcodra. Aztán vannak olyan szavai, hogy szó szerint "kifekszel"... Ajánlom. Mert rendkívül szórakoztató. Löki a szöveget.... S, milyen jól! :rohog::hurra:= megőrülsz, megvadulsz! - ahogyan Ő mondaná és mondja is. Egyszóval letettem a voksot, követője és rajongója vagyok és lettem.. :dr_9:

*

(Ebben a részben is oda csíp rendesen, akiknek kell... Hatalmas! Ezzel a nyavalygós hangon, keményen bemondja az igazat! - No ezért (is) szeretem. Nagyon is jól gondolkozik, üzleti síkon. Érdemes EZT a vidit is megnézned, s gondolj utána, mennyire kimondja az igazat).
*
Cylával - Kajdi Csabával készült riport, itt többet megtudsz Róla. Itt (is) őszinte, mint Cylaként, csak itt nem vicceskedik. Rádöbbensz arra, hogy igenis milyen emberi értékekkel rendelkezik.

*
Egy bepillantás a celeb- és a divat világába. Ismét egy interjú, ami ráadásul (ismét) érdekes és igazságokról szól:

*
Most ezen a Cyla-s vidin kifekszel, a nevetéstől... Cyla nem tagadja meg magát, a szövege a "gyűlöletről"?! Hatalmas. Mindenki és azon kívül valóban mindenki tudja, kiről beszélt, ki van a "célkeresztben". Óriási! No szóval, kit is gyűlöl?! Kitalálta magának, a tojásokat... Megőrülsz, megvadulsz... Púposítunk stb. ezt megnézed, nemcsak jól érzed magad, de el is "gondolkodol"... Taka... :o:rohog: "Ki kell találni az ellenséget...." - itt aztán pontosan tudjuk, hogy kiről beszél.

*
Ez a legszebb! Kikezdte lölőt, a focit, a karantént, no meg azt, hogy más mindenki, külföldön piros, csak mi vagyunk "ződek".... Meg a többi?! Nem bírok magammal, annyira nevettem.
https://youtu.be/GDrAuVwsLlY

*
Micsoda IGAZSÁGOKAT mond el, fontos, ajánlom, nézd meg...
https://youtu.be/OmS9eqX_-88






 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Bé van borulva még az Ég is?
Rossz a kedved? Fáj bármid is?
Különben is, rád rogyott a világ is, legalábbis Te most úgy érzed.
Mi erre a gyógyír?
Cyla!
azaz Kajdi Csaba videói.
Ajánlom, mert lelkileg feldob, jókedvet okoz, vidorra veszem a kedvemet, s különben is csupa napfény az Élet!

:rohog:
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Te nem szereted, van egy gomb amin csatornat lehet valtani.
Masok meg szeretik. Ciganyozni se kell mert se a hangjahoz sem a sikereihez semmi koze a szarmazasanak.
Hogy felvallalja , az is csak a korektseget es a batorsagat jellemzi ,hisz nem konnyu kornyezet van ,mint pl te is nem a muszeszi erteket nezed amit csinal hanem....
POntosan a hiressegeknek nepszeru enekeseknek celebeknek kell eloljarni a rasszimus ellen, mert te szot nem fogsz emelni egy meleget ert atrocitasert pedig egyenlo jogok illetnek meg, mert emberek .


*
Nekem nagy kedvencem! Szeretem a hangját, s igazán szívből sajnálom, hogy neki nem adatott meg egy igazi családi fészek. Akit oly nagyon szeretett, a nevelője volt, aki az állami gondozottakat mérhetetlen szeretettel vette körül. Pontosan Ő volt az a nevelő, aki észre is vette, sőt bátorította Ibolyát arra, hogy vágjon bele, induljon meg a zenei előadói pályáján. Ezt nevezik én legalábbis ezt nevezem figyelemnek, szeretetnek.

Embereket soha nem osztottam fel, hogy ki meleg, ki hetero, soha nem is érdekelt. Az egyénisége, az embersége, az őszintesége, az intelligenciája, az olvasottsága, az, hogyan képzeli bele magát a világba és hogyan él. Ez igen. Ez ami érdekel. No meg senki ne törjön pálcát - senki felett, mert ehhez nincs sem joga, de felkentsége sem.

Ha jól megnézzük, tájékozódunk, több igen nagy és híres művészünk az, aki a saját neméhez vonzódott és vonzódik. Itt és most nem nevesítek, mert miért és minek. Ez mindenkinek a magánügye, méghozzá a legintimebb. De vannak olyan egyéniségek, akiket igenis nagyon lehet szeretni, mindegy, hogy hová és melyik csoportba tartozik. Engem legalábbis nem érdekel.

Cylát azért szeretem, mert hihetetlen humora van. S, nagyon olvasott, intelligens, vannak komoly beszólásai is, amit érdemes figyelembe venni. Ezen túl, hatalmas egyéniség! Ezért is ajánlom.
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Cyla - újabb "aranyköpései"
Igazságokat mond el, megtámadhatatlan igazságokat. Érdemes EZT a videót is megnézned és nagyon elgondolkoznod az abban meghallgatottakról. Aláhúzva, mert fontosnak tartom, szíves figyelmetekbe ajánlom!
 

Csatolások

  • video-1609159905.mp4
    12.2 MB · Olvasás: 0
Utoljára módosítva:
Oldal tetejére