mellplasztikai tapasztalatok

inddor témája a 'Egészségünkre!' fórumban , 2008 Július 4.

 1. MMelcsi

  MMelcsi Állandó Tag

  Nem vagyok én sem mellplasztikapárti, habár mindíg kicsi melleim voltak. Ez a tény soha sem befolyásolta a párkapcsolataimat, sem az önbizalmamat. Más nagymellű barátnőimmel ellentétben nekem nagyon sok terem volt amikor megszületett a kislányom.
  Egyedül csak akkor támogatom a plasztikai sebészetet ha ez egészségügyi okokból szükséges.
  Fogdajuk el magunkat, hisz megismételhetetlenek vagyunk.
   
 2. Zitacica79

  Zitacica79 Állandó Tag

  Igaz.Akinek meg elrákosodik a melle az örülne bármilyennek.
  Én se m vagyok tökéletes.Nagy a vádlim ,vastag a combom,kicsit viszeres a lábam,gyűrött a hasam amit próbálok korrigálni és nem volt probléma,hogy nem kellek senkinek és nem befolyásolt semmit.Volt akinek nem teccettem alaphelyzetbe de azzal szakítottam is.
   
 3. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

  Tapasztalatom ugyan nincs, és nemis lesz. De minden jóérzésü orvos tiltakozik mert a szilikonon nem látnak át a mammasugarak. Kvázi szilikonnal soha nem fogják kimutatni a mellrákot!!

  El lehet gondolkodni, hogy mi jobb fesziteni vagy megfeszülni!
   
  agi701 kedveli ezt.
 4. krisztibogi

  krisztibogi Állandó Tag

  Én gondolkodtam rajta, hogy megcsináltatom, de a szülés utánival meg vagyok elégedve.
   
 5. manuka76

  manuka76 Állandó Tag

  sziasztok

  nekem hatalmasak és így asúlytól kicsit lógnak, de még nem szültem

  utálom, de most mit tegyek? Nem sok értelme van gyerek előtt megcsináltatni

  én kisebbíteni szeretném, de olyat is halottam, hogy tb-re megcsinálják, ha fáj a hátam

  Bocsi: Hallottam

  Ja és úgy tűnik meddő vagyok, egyelőre nem nagyon akar összejönni a a gyerek

  tiszta egyszerű a helyzetem

  Mindaz, ami körülvesz bennünket, materializált elképzelés, megvalósított gondolatkép.

  Az anyag nem más, mint az energia különféle megjelenési formája.

  A gondolatok energiát mozgatnak és formálnak.

  A problémák az élet által elénk állított feladatok.

  A pozitív gondolkodás tehát azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas.

  A pozitív gondolkodáshoz hozzátartozik a rendszeres lelki higiénia is, ami azt jelenti, hogy reggelente mentálisan felkészítem magam a napra, és napközben újra meg újra rákapcsolódom az egyetlen tudatra, este pedig ellenőrzöm, mennyire sikerült saját mértékemhez tartanom magam, és mentálisan újraélni, mit nem sikerült még optimálisan megoldanom.

  A sikertelenség mindig csak közbülső eredmény a végleges sikerhez vezető úton.
  Bármit gondoljon is egy teremtő a hit bizonyosságával, annak meg kell valósulnia. Mindazt, amit elgondolok, el is tudom érni.
  Tudatom gyengesége, hogy egyidejűleg mindig csak egy gondolatot tudok kigondolni. Ha a helyes, a megfelelő gondolatot gondolom, és azt megtartom, annak igazán nagy ereje lesz.


  Ha a tudatunkban felmerülő gondolat - legyen az akár kívánság, elképzelés vagy cél - rögzül a tudatban, és újra meg újra aktiválódik, hasonló vagy azonos erőket fog magához vonzani, és gondolatkomplexummá sűrűsödik.

  Visszatekintve életünk eddigi eseményeire, láthatjuk, hogy valamennyi kívánságunk megvalósult, mely kellő ideig foglalkoztatta tudatunkat. Ez sajnos negatív vágyainkra is igaz.

  A félelem, az aggodalom stb. pontosan azt vonzza magához, amitől fél az ember, hiszen ilyenkor tudatunkat a félelmeinkkel és gondjainkkal foglalkozó gondolatok töltik meg.


  Csak a gondolati fegyelem és a rendszeres lelki higiénia segít, amely során a nemkívánatos gondolatokat azonnal kellemes gondolatokká transzformáljuk, még mielőtt sorscsapásként manifesztálódhatnának.


  Kincsek rejlenek valamennyiünkben, ám ahhoz, hogy ezeket a kinc­seket felhozzuk a tudatunkba, és élni tudjunk velük, fejlődnünk kell.  A vágyak megfogalmazása és a pozitív gondolkodás között a döntő különbség az, hogy az előbbi esetében akarunk valamit, az utóbbi esetében pedig hiszünk valamit!
   
 6. gyutacs

  gyutacs Állandó Tag

  Minden nő hagyja meg teljesen természetesnek,amíg csak lehet...mi se szeretjük a művit,bárhogy is sulykolja a média,divat.
   
 7. ballamark

  ballamark Állandó Tag

  szerintem semmi értelme nincs a mellplasztikának akinek tetszeni akarsz annak úgyis fogsz ha nincs nagyobb cicid, am meg ha lesz egy gyereked az mit szívjon majd a műanyagot...?
   
 8. HA92

  HA92 Állandó Tag

  Az a baj a plasztikákkal, hogy MINDEN ESETBEN eltorzulnak egy idő után... :S
   
 9. Kitty5

  Kitty5 Állandó Tag

  Egy jó barátnomnek segített, nagyobb lett az onbizalma, hát nem is tudom, én nem próbálnám ki.
   
 10. boxos

  boxos Állandó Tag

  Sajnos meg nem csocsoresztem plasztikazott csajt, pedig már tényleg nagyon kiprobalnam! :)
   
 11. agi701

  agi701 Állandó Tag

  Ezt nem is tudtam, már emiatt érdemes volt ide néznem.
   
 12. balazsboglarka

  balazsboglarka Állandó Tag

  Úgy látom, hogy az a probléma a megnagyobbíttatásokkal, hogy ha valaki összegyűjti rá a pénzt és megcsináltatja, nem gondol bele, hogy egészségügyi szempontból 5 évente cserélni kellene az implantátumot. De nagyon kevesen vállalják ezt, mint anyagi okokból, mint az altatás miatt, hisz ha még jó, minek új...
   
 13. gniussy

  gniussy Állandó Tag

  A barátnőmnek volt mellműtétje. Nagyon elégedett. Bár azt ő is megmondja , hogy súlyánál fogva idővel az is "enged" a minőségből.

  Régen én nagyon ellene voltam, de ha esetleg csúnyának látnám a melleim, lehet én is megcsináltatnám. Az önbizalmamon biztos segítene. Bár én sem vagyok híve, hogy idegen anyag legyen bennem.
   
 14. tommy1

  tommy1 Állandó Tag

  Egyre tobbet lehet hallani az elrontott mutetekrol meg hogy kesobb megbanjak. Szerintem a mesterseges nem eri utol a termeszet kreaciojat. Akinek meg kicsi keressen olyan partnert aki azt szeretni. Bar ez egyeni ugy. Nekem nem jonnek be.
   
 15. dujmovicv

  dujmovicv Állandó Tag

  Ha valakinek segít (önértékelés, esztétika, stb.) nincs ellene semmi kifogásom!
   
 16. akos1123

  akos1123 Állandó Tag

  Én mellplasztikai mütétet nem csináltatnék,viszont ha lenne lehetőségem, egy kis korrekcios beavatkozást vállalnék.Szerintem a plasztikázott cicik nem tünnek természetesnek,de mindenki maga dönti el,hogy mit kezd a testével.
   
 17. Katalin/Anyoka

  Katalin/Anyoka Kitiltott (BANned)

  az a kérdés, hogy mennyire megalapozott, és átgondolt az a bizonyos döntés.
   
 18. haztrew

  haztrew Állandó Tag

  hát nekem megvan a magam véleménye a plasztikázásról, ez is csak az önbizalom hiányát és a másoknak való megfelelést bizonyítja, mindkettő
   
 19. ejja19

  ejja19 Állandó Tag

  Én még elég fiatal vagyok és nagyon kicsit a melleim. (az egész suliba talán a legkisebb, ami azért is gáz, mert egy úgymond "fiúsuliba" járok, van összesen 40lány a 6évfolyamon) Ez nagyon az önbecsülésem kárára megy. Semmi önbizalmam nincs ilyen téren. A testem viszonylag arányos, 172cm 58kg vagyok. Mellplasztikát (mivel még kiskorú vagyok) édesanyám nem enged. (Ezzel nem vitatkozom) De mivel így nem vagyok kibékülve magammal, biztos vagyok benne, hogy 18-19évesen bármennyire is nem tanácsolják kés alá fogok feküdni.
   
 20. pipikutya

  pipikutya Állandó Tag

  szerintem próbáld magad úgy elfogadni, ahogy vagy!
  szerintem pl. sokkal jobb, hogy inkább kisebb, mint hogy 120-as méreted legyen!!!
   

Megosztás