mellplasztikai tapasztalatok

inddor témája a 'Egészségünkre!' fórumban , 2008 Július 4.

 1. kuncurka

  kuncurka Állandó Tag

  Szerintem nem szabad ítélkezni azok fölött akik bevállalják. Bár nem veszélytelen, mindenki döntsön maga.
   
 2. solmol

  solmol Állandó Tag

  Szeretkezés közben is természetesen viselkedik a plasztikázott mell?
  Akkor nem vagyok ellene.
   
 3. Kriszmiss

  Kriszmiss Állandó Tag

  Ha v.mi nem természetes,viselkedhet természetesen?
   
 4. nurmi

  nurmi Állandó Tag

  Én orvos vagyok férfi, láttam már pár nőt akinek mell plasztikája volt, általában, aki rá veszi ilyesmire magát az jól érzi magát főleg, ha előtte úgy érezte, hogy kicsi, vagy nem elég jó a tartása a mellének. Aki még szeretne szoptatni gyereket vállalni, az figyelembe kell vegye, hogy a melle terhesség, szoptatást alatt megváltozik, lehet utánna nem lesz olyan jó tartása. Aki szeretne szoptatni nem biztos, hogy sikerül, mert könnyebben begyuladhat, vagy nem biztos, hogy könnyen fog ürülni a tej.
   
 5. evarek

  evarek Állandó Tag

  Én csak akkor műttetnék meg mellet, ha extrém nagy lenne, vagy zavaróan lógna. A kicsivel meg együtt lehet élni, az szoptatásnál legalább megnő, a túl nagy viszont nem megy össze. Szóval szerintem fő szempont a kényelem, amúgy meg jobb, ha megtanulunk élni jókedvűen a bőrünkben. Az önértékelésünket a plasztikai műtét sem tudja helyrehozni, ha azzal van a baj.
  Nekem például csíkos lett a hasam a babavárások után, ez örökre megmarad. A köldököm sem eszményi, mert ott megnyúlt a bőr. De amúgy visszafogytam, mozgok, igyekszek csinos maradni és jókedvű.
  Amúgy az altatás nem vészes dolog, azért azt túl lehet élni, de én plasztikai műtét kedvéért nem vállalnám sem azt, sem az egyéb tortúrát.

  Évi
   
 6. editkatalin2002

  editkatalin2002 Állandó Tag

  Érdekes milyen fontos dolog lett ez is a nagy demokráciában, de ezek ellenére még a nagyon tág ismeretségi körömben sincs aki bevállalta volna.
   
 7. therodolfo

  therodolfo Állandó Tag

  szerintem növeli az önbizalmat és az önszeretetet. sok nőnek probléma, hogy nem elég nagy. az a lényeg, az aktuális párjuknak teccen és ezt gyakran elmondja, megértesse vele...
   
 8. j0in3r

  j0in3r Új tag

  Sziasztok!
  Ahogy az egyik kedvenc filmemben mondják (Fight Club): "Az önfejlesztés önkielégítés, na de az önpusztítás!".
  Szerintem egy önmagával összhangban lévő emberek semmi szüksége mellnagyobbításra. Még egy kis mellű nőt sem hajtottam el azért, mert kicsi a melle. Szerintem az ilyen gondolatok a modern fogyasztói kultúra melléktermékei.
  Egy férfi vélemény. :)

  U.I.: A mellplasztikát hagyjuk meg azoknak a szegény nőknek, akik esetleg a rák miatt vesztették el keblüket.
   
 9. ClassicR

  ClassicR Új tag

  Tényleg megéri valakinek a mellplasztika? :) Annyiszor lehet hallani, hogy így felcsúszott, úgy lyukadt ki a szilikon... onnantól kezdve, hogy megvolt a nagyobbítás, ott egy instabil valami lesz.
   
 10. Endru Cseri

  Endru Cseri Új tag

  Én a természetesre szavaznák ha lehet.
   
 11. vismaior

  vismaior Állandó Tag

  Én is a természetesre szavazok, de azért alaposan megvizsgálnék egy plasztikázottat is egyszer, igazak-e a sztereotípiák... :D
   
 12. Pletyka6

  Pletyka6 Új tag

  Szerintem ha az ember megtanulja elfogadni Önmagát olyannak amilyen, nincs szükség a testünk háborgatására, melynek következményei mindig vannak.
   
 13. dborult

  dborult Állandó Tag

  nem vagyok hive a mellplasztikanak,persze nem beszelunk itt a kulombozo egeszsegugyi problemakbol adodo szukseges plasztikakrol
   
 14. szaboelekne

  szaboelekne Állandó Tag

  Nekem nincsenek erről tapasztalataim,de a napokban a média sokszor elmondta,hogy bizonyos inplantátumok rákos megbetegedést okozhatnak! Inkább fogadjuk el önmagunkat olyannak,amilyennek születtünk!
   
 15. biviki87

  biviki87 Állandó Tag

  Igen, a magabiztosság a kulcsszó! De ez nem a bennem lévő szilikon mennyiségétől függ! :) Bennem pl. nincs, de barátnőmben van, és van néhány ilyen ismerősöm... Magabiztosság mindegyiknél ahhoz kellett, hogy elmenjen megműttetni magát. De ha ugyanezt a magabiztosságot pl. olyan pasi becserkészésére fordította volna, aki elfogadja, sőt szereti őt olyan mellekkel, amik nőttek (nem nőttek) neki, akkor maradt volna egy csomó pénze. :) Az tuti, hogy a pasik megbámulják a melles csajokat, de aki nem az alkalmi kapcsolatokra hajt, annak tök felesleges plasztikáztatni magát! :) Ugyanis mindig találni olyan normális embert, aki úgy szeret, amilyen vagyok. Ezt pedig már tényleg saját tapasztalatból mondom! :) Mindig van olyan pasi, aki a kicsit szereti, vagy van aki lógókat, vagy van aki szimmetrikust, és van aki a felemásat, stb. :) Nem tudunk olyan mellet mutatni, amire ne gerjedne be a pasik nagy része! :) Ismertem olyat is, aki pl. az egészen kicsit és az egészen nagyot is teljesen egyforma lelkesedéssel imádta! :) A nagyot azért, mert az olyan "anyás", a kicsit meg azért, mert olyan "kislányos" :) Egyébként meg ha a leendő páromnak nem vagyok jó olyannak, amilyen vagyok, akkor lelkileg se nagyon fogunk passzolni, és akkor inkább keressünk mást. Egyébként meg bármilyen hangzatos szövegekkel jönnek a plasztikai orvosok, egészségtelen és veszélyes a szilikonos mell. Testileg is, és lelkileg is. Én azt tapasztalom az ismerőseim között, hogy aki úgy érzi, nincs magabiztossága "gumi-cicik" nélkül, az még nem ismert elég pasit! :) ...pontosabban még nem ismert elég normális pasit. :) De vannak normális pasik, csak ki kell nyitni jobban a szemünket és a szívünket! Aki azt mondja, nincsenek ilyen pasik, azok a csajok bezérják a lelküket a kényszerképzeteik arany-kalitkájába. Bocsi, ha ezzel valaki úgy érzi a lelkébe gázolok, nem róla beszélek, hanem azokról, akiket személyesen ismerek! Az viszont szerintem mindenkinek elgondolkodtató lehet, hogy a személyes kapcsolatok mennyire számítanak ebben a kérdésben. Mert ha vannak, akik elfogadnak és szeretnek, akkor tök mindegy, mit mondanak mások. És az ellenkezője is igaz: ha valakinek olyan barátnői vannak, akik folyamatosan erről témáznak, ezt töltögetik az agyába, annak már egy idő után valóban fizikai fájdalma lesz, ha nem tud "E" kosaras melltartót hordani... :) :)
   
 16. rowca

  rowca Új tag

  Nem kell gumimell.
   
 17. Nagyon fontos sokak számára, hogy magabiztosak, önbizalommal teliek legyenek és van,akinek ebben sokat segít. Sok mindent hallani, negatív és pozitív dolgokat, mindenkinek mérlegelnie kell hogy mennyit ér meg a boldogsága( ha ez valóban azzá teszi).
   

Megosztás