Mennyi cukrot fogyasztasz? Diabetes étrend+receptek

csibike3

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem az édességet, így a cukrot is. Korábban a kávét édesítővel ittam. Viszont az aszpartamról nagyon rosszakat olvastam és ami nagyon meglepett, hogy gyerek vitaminokban is ez van édesítőszerként. Elég elkeserítő.
 

Szellőke

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
én is a gyümölcscukorra szavazok, kevesebb kell belőle, mert nagyon jól édesít, egyetlen baja, hgoy relatíve drága, 1 kb kb. 700 FT, ellentétben a sima cukorral, ami 200 ft körül van.
Azért a gyerekeknek igyekszem azt adni...
 

befava

Állandó Tag
Állandó Tag
A cukor önmagában nem egészségtelen, csak a természetes cukrok fogyasztását kell előnyben részesíteni, úgy gondolom a természetes eredetű cukor (méz) sokkal egészségesebb, mint a különféle édesítőszerek.
 

Goldros

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindent cukor nélkül iszom, ezért száritott gyümölcs teát iszom. aminek igy érezhető az aromája!! kávét is cukor nélkül! igaz nem vagyok édes száju!
 

angyalkám

Állandó Tag
Állandó Tag
Mivel a Családban van cukorbeteg igy a cukor kiesik ,mézet nem szeretjük, édesitőt / csak a cukorbeteg édesiti az életét/ cukor nuku! Só nuku! Azóta jó a vérképem!
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
A csicsókáról már sok helyen olvastam, hogy cukorbetegeknek ajánják, de amikor próbáltunk valamit készíteni belőle, nem igazán nyerte meg a tetszésünket. Nyersen elrágcsálok időnként egy darabot, arra jó.
Ha valaki tudna küldeni valamilyen jó, kipróbált receptet, vagy főzési, sütési tanácsot, annak örülnék!
 
Oldal tetejére