Mi lehet a gépemmel?

Bluesmen témája a 'Tudakozó - A CH technikai kérdései' fórumban , 2008 Augusztus 27.

 1. pipiida

  pipiida Állandó Tag

  Jó tanács, nehezen beszrezhető, de van egy olyan szoftver, mely a lomtárat, ahová üritettél kitisztitja - örökre - nyom nem marad.
  Wipe errors ha jól tudom a nevét.
  A maffia is ezt használja.
   
 2. Lazarevics

  Lazarevics Kitiltott (BANned)


  Sok tanácsot kaptál már, még próbáld meg hogy alacsonyabb sebességen égeted a korongot, és nem max sebességben. Pl. DVD olvasók szoktak háklisak lenni a nagy sebességgel megírt lemezek esetén.
  Visszaellenőrzést csináltattál? meg kellene nézni hogy a saja maga által megírt lemezt hibásnak/hibátlannak látja-e az íróprogram.
  Nagyon sok apró íróprogram van ami szuperul müxik, a nero tudasanak a negyedet sem hasznalja ki az átlagember.
   
 3. Márton222

  Márton222 Állandó Tag

  Sziasztok
  Szeretnék segítséget kérni . Letöltöttem egy játékprogramot Colin McRae: DiRT 2 amiben van egy dosszié hogy skidrow ezt elindítva egy forgó 3 dimenziós grafikát ad skidrow felirattal a játék nem megy.Mi ez a skidrow?Kód? Van hozzá valami progi hogy fusson a játék? Esetleg codec kell hozzá?Kerestem, de semmit sem találtam eddig a neten erről magyarul.
  Film mellett is láttam hogy skidrow feliratot az ismertetőben grafika lenne?
   
 4. Seth2

  Seth2 Vendég

  Amit letöltöttél az egy feltört játék. A skidrow a cracker(ek) fantázianeve. Szerintem ennek kitárgyalása nem illik a ch arculatához.
   
 5. Márton222

  Márton222 Állandó Tag

  Köszönöm a gyors választ, ha nem baj ,volna még kérdésem:
  A Vista C-n 74G-ből már csak 22G hely maradt szabadon. Data-E partíción a HDD recovery van ,és 73,Ghelyből 68G szabad .Mennyit vehetek el ebből 68G helyből biztonságosan Vista partíció átméretezéssel, ha elvehetek?Növekedhet-e a helyigénye később a HDD recovery-nek?
   
 6. marciera

  marciera Állandó Tag

  Köszönet!


  Szia!

  Köszönöm a segítséget. A Néro volt a ludas. Töröltem, letöltöttem, feltelepítettem, majd két lemezt sikeresen kiírtam és asztalin lejátszotta.
  Köszönöm a progit is!kiss
   
 7. marciera

  marciera Állandó Tag

  Ellenőrzés

  Szia!

  Írni, mindig alacsony sebességgel írom a lemezeket, hogy kevesebb hibalehetőség legyen. Viszont ellenőrzést soha nem szoktam csinálni. És abban is igazad van, hogy a program negyedét én sem használom lo, bár nincs is meg a teljes program:(. Jó néhány része hiányzik. (Leginkább a filmnézője hiányzik, mert azt szerettem használni.)
   
 8. Lazarevics

  Lazarevics Kitiltott (BANned)

  Akkor egy ellenörzest csinalj lecci :)

  A film néző helyett ajanlon a Medi Player Classic-t, nincs olyan anyag ami ne tudna lejatszani: (DVD, DivX, barmi) http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm

  és hozza az ffdsow codecet: http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm
   
 9. marton0803

  marton0803 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Folyton lefagy a gépem! Mit tegyek???
   
 10. linduem21

  linduem21 Állandó Tag

  FileCure

  Sziasztok!

  Windows 7-et használok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a véleményetek a Paleto Logic Inc. (CA) FileCure programról. Ha vmilyen infóval tudtok szolgálni megköszönném. Ezt írja ki, extension with errors. (Sajnos csak angol nyelven vannak írások róla. A nyelvvel pedig még hadilábon állok.)

  Üdv: Melinda
   
 11. marciera

  marciera Állandó Tag

  Köszönöm


  Köszi, le fogom tölteni. De ugye a feliratot is hozzá teszi még akkor is, ha nem DVD? (mármint, ha nem magyarul beszélő, és mellékeltek a film mellé egy feliratot?)
   
 12. Demim65

  Demim65 Állandó Tag

  Köszönöm mindenkinek a javaslatokat, segitséget. Átpakoltam amit lehetett, töröltem amit lehetett. Jelenleg jól müködik a gépem, bár ujabb programokat tölteni nemigen merek. Most már csak annyi gondom van, hogy az MSN nem működik, valószinüleg letöröltem néhány hozzávalót, de ez még elmegy egy darabig remélem, nem szeretném megit telepiteni.
  Mégegyszer kösz mindenkinek. Helló!
   
 13. putto_

  putto_ Állandó Tag

  A Nero 5 tudott cd-t írni, a Nero 6 már tudott dvd-t írni, a Nero következő verziót rá akarták venni konvertálási, multimédiás, és egyéb az íráshoz nem kapcsolódó feladatok elvégzésére is. A program mérete és stabiltása emiatt nagymértékben leromlott, már azt le tudja biztonságosan amire kitalálták: nem ír stabilan.
  Ne sajnáld a filmlejátszót, sok direkt arra a célra fejlesztett célprogramot találsz. Én a BsPlayert használom a K-Lite kódpakkal. mindent lejátszik, természetesen felíratot is hozzácsatolja a filmhez.
   
 14. Lazarevics

  Lazarevics Kitiltott (BANned)

  Természetesen igen!
   
 15. milerik

  milerik Állandó Tag

  Sziasztok !
  Öhm, egy érdekes gondom van.

  Van egy külső tárolom abban egy 60 GB laptop vinyó. Eddig szépen működött nálam és más gépeken is. Most azonban hiába dugom be, az USB -n nem ismeri fel a gép, mintha be se dugtam volna, azonban a HDD-ben a mechanika kap áramot és pörög a vinyó rendesen. A többi gép sem látja amiken már eddig használtam. Azonban az egyik ilyen gép újra lett rakva és szépen látja a 60 GB ot !!!

  Mit lehet tenni esetleg ? Az eszköz kezelőben melyik lehet a drivere? hogy tudnék vele esetleg machinálni ?

  Köszönöm a figyelmetek ! =)

  ui.: Win 7 és XP -k voltak a rendszerek és mindegyiken szépen müködött. Az újra rakott gép win 7 volt és win 7 lett újra is rakva
   
 16. Lazarevics

  Lazarevics Kitiltott (BANned)


  Szia!

  Mint kiderült, nem a vinyoval van a gond. Eszközkezelőből távolítsd el az USB drivereket, azután egy ujrainditast kovetoen a gep ujra fogja rakni a drivereket, es ezutan az esetek 99%-ban felismeri az ujbol radugott hardwaret. Ha usb-s az egered, billentyuzeted, ne csodalkozz hogy 1-2 percig esetleg egyik sem fog mukodni!

  Amit ellenorizhetsz meg: Masik USB kabel, masik gep. A vinyot pedig levalasztas elott szabalyosan tavolitsd el az eszközt! Talca jobb oldalan, eszkoz kiadasa, vagy hasonlo...

  L.
   
 17. alph4

  alph4 Állandó Tag

  Hi! van egy kis gondom, vettem egy új 5850es ati vgat és olyan gond van hogy néha a kurzor mérete magától megnő. és csak újraindítással lehet visszaállítani.
   
 18. peter.perjesi

  peter.perjesi Állandó Tag

  driverfrissitessel probalkoztal mar?
   
 19. milerik

  milerik Állandó Tag

  Hm, kezdek attól tartani, hogy maga a külső tároló ment tönkre, próbáltam az összes driver eltávolítás és újraindítás dolgot de nem ment , és próbáltam a driver frissítést is ( ez egyszer működött de aztán már újra ki/be dugásnál már nem) .
  De ami legaggasztóbb , hogy kipróbáltam egy CD-ről indított LINUXON is, és ott sem ismerte fel ....

  Jövőhéten megyek vissza a koliba, ott van egy srác akinek van 2.5' ös külsője szintén, abba rakom majd a 60 gigás HDD-t, hogy megy-e.

  Köszönöm a tippeket és válaszokat !!
   
 20. peter.perjesi

  peter.perjesi Állandó Tag

  Igen, hozza teszi, de azt hiszem a fileneveknek egyezniuk kell
   

Megosztás