Mi mennyibe kerul?

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
jh

Tudom, hogy a foghuzas sem kutya, de azert ilyenkor mindig zavarban vagyok. Mindenki nyomorg panaszkodik s aztan ime:

Közel 40 ezer autót adott el idén a Porsche Hungaria

[origo]2007. 12. 11., 16:56



Márkánkénti bontásban idén 100 Porsche, 1720 Audi, 5 000 Seat, 14 900 Škoda, 15 500 Volkswagen és 2850 Volkswagen haszonjármű eladásával számol a cégcsoport. A garanciális használt autókat forgalmazó Weltauto üzletág várhatóan összesen több mint 4000 autót értékesít az idén, amely 32,8 százalékos erősödést jelent. A piaci részesedés az Audinál 1 a Seatnál 2,5 a Škodánál 8,4 a Volkswagennél 8,2 százalékot tesz ki. A haszongépjárművek piacán a Volkswagen piaci részesedése 14 százalék.
A cég idén nyáron adta át a megalakulása óta a márkakereskedői hálózatban kiszállított 400 000 új gépkocsit, az év végére a teljes új autó állomány várhatóan eléri a 430 000 darabot, melyből 170 000 Volkswagen, 145 000 Skoda, 17 000 Audi, 63 500 Seat, és 33 500 Volkswagen haszonjármű.

Ki az isten veszi ezeket hisz a gazdagoknak mar van kocsija?
 

b.p.

Állandó Tag
Állandó Tag
Tudom, hogy a foghuzas sem kutya, de azert ilyenkor mindig zavarban vagyok. Mindenki nyomorg panaszkodik s aztan ime:



Ki az isten veszi ezeket hisz a gazdagoknak mar van kocsija?

Sajnálattal jelentem, hogy én nem. :( Az ismeretségi körömben azok a fiatalok, akik "jól fizető" állásban vannak, szintén nem, ha gyerekeik is vannak, akkor pláne nem. Viszont szinte biztos, hogy nem ismerek mindenkit kishazánkban. :mrgreen:
Tényleg! ki az isten veszi ezeket?
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
A gazdagok kicserelik a "regi" kocsijukat egy szep uj porschera ,-ez ennyire egyszeru .;-) Ott laktam par sarokra a Porsche bemutato termetol , mindig tele volt . Vevok vagy csak kivancsiskodok ? Ezek szerint vevok is vannak . Gonczol utca-Fay sarkan , egy sarokra a Lehel uton a kinai piac volt amit most megszuntettek . Jartam oda cigarettat venni a kinaiaktol . Az egy csodalatosan megszervezett alvilag , amikor meglattak a kocsimat mar jottek oda es en rendeltem . Kinai telefonalt es egy biciklis arus menetkozben dobta ki az "arut" az ingje alol
es karikazott tovabb . Fizettem es csak utana lattam meg , hogy narancssarga , cirilbetus ukran cigarettat kaptam . Igaz ez is slim volt ......csak Ukrajnabol :) szoval
megvaltozott Angyalfold is :)
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
A gazdagok kicserelik a regi kocsijukat szep uj Porschera ...ez ennyire egyszeru . Angyalfoldon Gonczol utca Fay utca sarkan mindig tele van a Porsche bemutatoterme . Ezek szerint nem csak nezelodnek hanem vasarolnak is . Egy sarokra volt a Lehel utnal a kinai piac ami most megszunt de cigaretta osszekotetesem megmaradt . Amikor befordultam az utcaba a kinai mar vette fel a rendelest tolem . Par perc mulva megerkezett biciklin egy pasi dobta a csomagot az ingje alol es mar karikazott tovabb . Kinai maffia :) egyszer meglepetest kaptam mert \ slim cigarettat kertem es 3 karton narancssarga dobozos , nagy fekete cirilbetus csodabogarat kaptam . Amikor kinyitottam kisse megremultem de nagyon kellemes volt az ize , tobben megjegyeztek , hogy Kanadabol mentem oda Ukran csempesz cigarettat szivni :)
Hat igen ...megvaltozott Angyalfold is !
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag



Jarom az utam az angyalfoldi utat ......... http://hungarian-investments.com/images/marinapartgallery/index.html
Apartment Layout

Once you have looked at the floor plans of the apartments we can also provide you with the specific layout of your apartment and it’s price.​

This is a typical layout:​

obj59geo53pg1p10.jpg


Technical Description​


  • <LI class=maintext>Fitted bathrooms. <LI class=maintext>Natural wood striped parquet floors. <LI class=maintext>Fitted kitchens with oven, glass ceramic hobs, vapour-hood and dishwasher. <LI class=maintext>All fixtures and fittings come with a 3 year warrantyThere will also be 24 hour reception facilities with CCTVsecurity.
  • This community will also include shops, sports and leisure facilities and saunas.


wm_icon.gif
http://hungarian-investments.com/videos/marina1aud1.wmv
<TABLE borderColor=#003366 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=900 align=left border=1><TBODY><TR bgColor=#003366><TD class=style57 bgColor=#003466 height=70>MARINA PART

<!-- InstanceEndEditable --><!-- InstanceBeginEditable name="Sub-Heading" --><!-- TemplateBeginEditable name="Sub Heading" -->Unique in Budapest - The City's Most Prestigious Development<!-- TemplateEndEditable -->

<!-- InstanceEndEditable -->​

</TD></TR><TR bgColor=#cccccc><TD bgColor=#cccccc><TABLE borderColor=#999999 height=975 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=740 align=right bgColor=#999999 border=1><TBODY><TR bgColor=#003366><TD vAlign=top width=754 colSpan=3><!-- InstanceBeginEditable name="content" -->
mp1.jpg

This is a prestigious full marina development - the only one of its kind in Budapest, with concierge and sports facilities.
This exclusive self-contained development is competitively priced.
Marina Part is located in District 13 and has a host of unique qualities. This is the most prestigious development in the city.
mp3.jpg

The first phase of Marina Part completely sold out soon after marketing began, even before the first brick had been laid. Marina Part has excellent transport links. A five minute drive along the 6-lane Vaci Ut, a main arterial road, will take you into the City Centre. It is also close to the No 3 Metro Line. Public transport buses and trams are both affordable and reliable.
The second phase consists of five buildings. Three of the buildings hug the river bank, the other two buildings standing behind. Phased over several years it will be a 3800 unit development.Stage 2 consists of 274 apartments. Many local Hungarians are buying property in this development. Marina Part is breaking new ground and setting the pace. There is no other self contained marina complex like it.
mp2.jpg

The prices are no higher than other developments in the city.​




</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>​
 

paranics11

Állandó Tag
Állandó Tag
Majd nem sokára csak meg kell nyernem alottó ötöst és valora válik az álmaim autója .......
addig is marad a SIMSON
 

antalandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon sokba kerül a fogászati ellátás, manapság egy vagyon.
A kissebb javítások (fogtömés) is, a jobb helyeken szinte a csillagos ég, hát
még egy nagyobb beavatkozás, pl fogbeültetés 100-150 000.
mi van akkor ha több fogrol van szó?
Ez szeirntem rablás amit a fogdokik csinálnak a polgárokkal.
 

kkobi

Állandó Tag
Állandó Tag
Ne csodálkozz, a fogtechnikusok a fogorvosokkal karöltve húzzák le a pácienst! Két nap alatt megkeresnek annyit, mint másnak a havi fizetése!
 

CatAngel

Állandó Tag
Állandó Tag
Olvasom ezeket a hozzászólásokat, és közben összeteszem a két kezem. Terhességem miatt havonta kétszer legalább el kell mennem fogdokihoz, hogy rendbe tegye a fogakat és ne vezessen koraszüléshez. Évekig nem jártam fogorvoshoz, részben a gyerekkori traumák miatt, amit a különböző fogdokik okoztak, részben (1-2%, lustaság miatt). Viszont most barátnőm ajánlására elmentem egyhez, és le a kalappal előtte, lehet, hogy csak azért mert "csak" rezidens, de gyönyörűen megcsinálja a fogaim, igaz nem én fizetek érte, mert a Semmelweis Egyetem berkein belül praktizál, régebben, őket hívták SZTK-s dokiknak, most már nem tudom mi a megnevezésük. De az tény, hogy, ha magánfogorvosnál raknák rendbe a fogaim, nem tudnám kifizetni.
 

attila956

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezekről a csillagászati árakról fog-almam sem volt, de oly érzésem van, hogy hamarosan személyesen is tapasztalni fog-om mert...
 

romesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Hmm

Fiatal koromban a fogaim sorban mentek tonkre, mikor begyulladt akkor elmentem a fogorvoshoz az SZTK-ba, egyetlen alkalommal sem javasoltak hogy gyokerkezelik es betomik esetleg koronat tesznek ra. Minden alkalommal huzasra kerult a sor. Akkor azt hittem ez a normalis.
Az elmult 30evben miota Amerikaban elek egyetlen fogat huztak ki. Az igaz teli van hidakkal a szam a regi huzasok miatt , viszont minden rendben van veluk. Szerintem a napi tobbszori fogmosas feltetlen segit abban hogy ne menjenek tonkre a fogak. Cigaretta, edesseg rongalja a fogakat. Nam tudom hogy otthon ismert e de van ez

naponta egyszer vagy ketszer hasznalom es amit a fogkefe es a selyem nem tisztit le ez kimossa. Nagyon jo az inyeknek is, mivel senki nem lesz fiatal igy a fogvesztes lehet inysorvadastol is. Viszont a water-jet lassitja a folyamatot, mindenkinek javaslom.
 
Oldal tetejére