Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

udvarfy

Állandó Tag
Állandó Tag
Mára , sültkolbász lesz krumplipürrével ,desszertnek fogalmam nincsen ?? Fönököm még nemdöntötte el ! De ugyis vásárolni kell mennem , dert valami csirke vagy marha kolbászt kell néznem a 2 muszlim kislánynak ebédre . Itt most nagyon elragadtak az indulatok , mert Lipcsében két bölcsöde meg óvoda "megtiltotta" mármint levette az étrendröl a sertéshúst és a gummicukorkát is , mondván , hogy van 2 igen két iszlám vallású kisgyerek és a rájuk való tekintettel a többi 300 kicsi sem ehet disznóhúsból készült terméket !! Aztán a vezetök / a lököttek/ futtnak az ötlettel a "Bild" nevü laphoz !! Majd csodálkoznak azon , ha nagy a felhördülés .:eek:
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
A tegnapi pásztorpitének nagy sikere volt. Kiderült, hogy a görögök is készítenek hasonló ételt. :D Miért nem lepődöm meg? :rohog:
Viszont hoztak 2 csomag eredeti görög feta sajtot. Teljesen más íze van, mint az itt kaphatóaknak. Ja és nem aprózzák el: 1 csomag 1 kiló!!!!! Nem 20 dkg!!!!
Anyuka elmesélte, hogy a lánya 2-3 nap alatt képes egy ilyen "kis" csomaggal megenni. :cool: Viszont nagyon sok ételhez eszik vagy alapanyagként használják.
 

Hekate

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap sertéspörkölt volt tarhonyával.
Ma a maradék sertéspörit megettük tökfőzelékkel. (Cukkiniből készült)
Holnap krumplistészta lesz. Még van kovászos uborka.
Szombaton a férjem főz, valamit bográcsban. Ha jól láttam az előkészületeket (Mármint a vásárolt alapanyagot), akkor körömpörkölt lesz.
 

udvarfy

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagy< készülödésbe vagyok , az utolsó helybél "fellépések kezdete" a Lövésznapokon :):(,aán ezért is fogom megprobálni az itteni hires-neves vesepörköltett !! Egyszer ettem egy rajna melleti imbiszben amely elött egy csomó jármü álldogált , hát inkább ne is probáltam volna meg !! :eek: Azota nagyivbe kerülöm az itteni vesepörköltett !!:rohog:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére