Mikrocsip a sertésinfluenza oltásban

Derzsi témája a 'Innen - onnan érdekeségek' fórumban , 2009 Szeptember 8.

 1. Scoo79

  Scoo79 Állandó Tag

  Szintén beoltattam magam, igaz nekem is ingyen volt.
  Nagyon korán egyébként azért nem lett volna értelme beoltatni a népet, mert a védettségnek is van egy bizonyos ideje. Valahol olvastam, hogy ez kb fél év, háromnegyed év védelmet biztosít, igaz általában a normális influenza járványok olyan sokáig nem szoktak kitartani.
   
 2. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Nocsak! Egy hónappal ezelőtt még úgy lehetett tudni, hogy egy hónap a védettséget ad az oltás, bár ez sem biztos... :mrgreen:
   
 3. qgli51

  qgli51 Állandó Tag

  Sziasztok erről a témáról már sok mindent írtak csak a lényeget nem arra gondolok,hogy is jött ez létre emberek csinálták és próbára kiengedték vagy egy disznó tényleg disznólkodott valami szárnyassal, vagy gyógyszergyártók
  kis üzlete lenne.lényeg ma nálunk már azzal dicsekednek a mi országunkban a második akik a legtöbben vették fel az injekciót.
   
 4. hondacivic0

  hondacivic0 Állandó Tag

  Ez nagy tömegben szerintem még nem igaz. De a katonaság tuti ,hogy elkészítette és ki is próbálta már. Ez lesz sajnos a jövő!!!
   
 5. milerik

  milerik Állandó Tag

  Nem tudom, a dokik, akiket én ismerek, vagy barátaim által meséltek nem nagyon ajánlják az oltást, vaj miért ...? =)
   
 6. leindlar

  leindlar Állandó Tag

  Szerintem nincs benne mikrocsip, de szinte biztos forrásból tudom, hogy egy olyan szer van hozzáadva ami megkönnyíti az emberek távólról való gondolati irányítását. Már épül valahol Amerikában egy hatalmas gondolatsugárzó központ - valahol az arizonai sivatagban - ami - ha eljött a megfelelő idő - felerősíti majd egy fanatikus szektáscsoport gondolatait akik utána ránkkényszerítik a Nagy Szkunk-ba vetett fanatikus hitüket. De mindezt nem tőlem hallottátok.
   
 7. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  :``::``::``:
   
 8. rama2010

  rama2010 Állandó Tag

  Nem a vita kedvéért, de én úgy hallottam, mintha Ázsiában alakult volna ki ez a vírus. Ha jól tudom, mintha az egyik évben madár-, a másik évben sertés influenza alakulna ki (ez az ottani állattartási kultúra (?) következménye).

  Én úgy tudom, hogy ha egyszer már az immunrendszerünk találkozott egy vírussal, akkor azt mindig fel fogja ismerni és tud ellene védekezni (feltéve ha túléltük).

  Tehát a védettség nem egy hónapra, kettőre vagy hatra szól, hanem amíg élünk. A probléma a vírussal van. Túl gyorsan mutálódik és ezért előfordulhat, hogy egy mutált vírust a védekező rendszerünk nem ismer fel.

  Itt az időt, mint a mutálódás sebességét említik, és nem a védőoltás szavatosságát értik alatta.
   
 9. mhajni

  mhajni Állandó Tag

  „És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, akik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,…” >
  Na, jó – ez mondjuk, tv vagy más képernyő,…

  „És hogy senki se vehessen, el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének számaNa és ez mágneskártya, vagy mikrocsip? (Legalább 666-os számjegyeket formáznak a csipek? És a piros vagy a kék kapszulát vegyem be?)
  Amúgy meg nem mindegy, milyen formában ismerjük fel az apokaliptikus fenevadat? A lényeg, hogy csak akkor kiáltsunk farkast, ha már tényleg a kertek alatt ólálkodik.
   
 10. andy017

  andy017 Állandó Tag

  Én nem hiszem, hogy igaz ez a hülyeség, bár engem nem érint, mert nem oltattam be magam.
   
 11. siriusB

  siriusB Állandó Tag

  Én is ezt hittem, míg el nem olvastam egy szakértő cikkét, aki szerint csak egy hónapra ad védettséget és valóban volt olyan beteg, aki annak ellenére betegedett meg (lehet hogy meg is halt?) hogy megkapta a védőoltást.
   
 12. Szircsi

  Szircsi Állandó Tag

  De jó hogy nem oltattam be magam. :) Mondjuk az én dokim olyan nyomorult, hogy azt se tudja mi az az influenza...
   
 13. Blackcat001

  Blackcat001 Állandó Tag

  Ez tuti nem igaz
   
 14. foraver

  foraver Állandó Tag

  azert ebből érdekes botrány lett volna, ha igaz. Kb egy otthoni mikroszkoppal ki lehet az ilyet deriteni...
   
 15. Spanky

  Spanky Állandó Tag

  Na eltelt tobb mint egy ev. Hol van a chip? :D:D:rolleyes:
   
 16. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Disznokra rajar a rud most sertes pestis miatt van izgalom.
   

Megosztás