Milyen a szerelmi mágnesed? Vonzol vagy taszítasz?

Mindenkiben van egy szerelmi mágnes, ami vonzza a másik nem képviselőit. Az, hogy ez a mágnes összhangban van-e a mi elképzeléseinkkel, könnyedén kiderül abból, kik udvarolnak nekünk...

Amennyiben régóta tetszik neked egy jóképű, sportos srác, de egy kedves művészlélek fiú a szomszédból bombáz romantikus levelekkel, akkor bizony valami nem stimmel. Most kiderül, miért is nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd.



Íme a 6 szerelmi mágnes csoport:



Kishitű:

Tipikusan az, az eset, aki gyerekkori traumáin nem tud túllépni. A suliban ő volt az örök dagi vagy a gebe. A fiúk cseppet sem figyeltek rá, legfeljebb, ha valakit gúnyolni kellett. Többnyire kiközösítették a „menő” lányok is. Ám nem vette észre, hogy az idő neki dolgozik és a rút kiskacsából fehér hattyúvá változott. Valószínűleg sosem fogja realizálni, hogy ő már nem az a csúnyácska kislány, aki volt, és ez kihat a párkapcsolataira is. Folyamatosan sugárzik róla az, hogy sosem érzi magát elég jónak, és retteg, hogy párja lecseréli.

Kiket vonz?

Mivel magát sosem érzi elég jónak, ezért olyan férfiakat vonz, akikről tudat alatt tudja, hogy jóval alatta állnak, így magát szebbnek és sikeresebbnek érezheti.

Ne tedd, nőj fel a feladathoz, add magad!

Szeretet éhes:

Az ilyen típusú emberek viselkedésének okait is a gyerekkorban kell keresni. Szüleik valószínűleg, mindig összehasonlították teljesítményüket másokéval és szinte mondókává vált a „bezzeg …” kezdetű mondat. Ezek után, egyértelmű, hogy olyan partnert keres, aki teljesen elfogadja olyannak, amilyen.

Kiket vonz?

A szeretet hiányos embereknek teljesen mindegy ki az, akitől megkapja a lényeg, hogy nagyon szeressék. Ezért sokan ki is használják őt. Gyakran kerül kapcsolatba önző, lelki sérült, gátlástalan emberekkel.

Van kiút! Szeresd önmagadat, így jó emberekkel fogsz találkozni!

Önbizalom-hiányos:

Ez egyfajta átmenet a szeretet éhes és a kishitű típus közt. Nekik biztosan nem volt könnyű gyerek koruk, sem anyagi sem családi értelemben. Nagyon igénylik a figyelmet és mindig magukban keresik a hibát, ha valami rosszul működik és folyamatos bizonyítási vágytól égnek. A férfiak felé azt sugározzák, hogy keressenek inkább mást, mert biztosan nem elég jók számukra.

Kiket vonz?

Általában a hozzá hasonló férfiakkal jön össze, akiknek fergeteges a humoruk. A sikeres férfiaktól pedig kifejezetten retteg.

Ne félj, ne rettegj! Éld meg a mindennapokat olyannak, amilyenek.

Telhetetlen:

Kiskora óta szülei körül rajongják és kényeztetik, a környéken az összes gyerek pedig irigyli. Mindig mindenből a legjobbat kapta, elég volt csupán kérni. Felnőtt korára pedig teljesen tehetetlenné és elveszetté vált, ám még mindig biztosan állítja neki mindenből a legjobb dukál, így senki sem lehet elég tökéletes számára.

Kiket vonz?

Ezzel a hozzáállással a gazdag, ám igencsak felületes férfiakat vonzza, akik a pénzükkel akarnak bizonyítani. De hiába minden pénz, a telhetetlen típus így is örökké elégedetlen marad, hiába ugrálja körbe párja.

Nem baj, ha az anyagiak fontosak számodra, Ám nézd a lélek szépségét is, így rá fogsz d9bbenni arra, mit és kit keresel valójában!

Önálló:

Ebbe a csoportba tartozó nő többnyire csonka családban, testvérek nélkül nő fel, így már korán megtanulta, hogy csakis magára számíthat az életben. Öntudatos, és tudja, mit akar az élettől és párjától. Pontos elképzelései vannak mindenről. Kiváló emberismerő, így a szokásos praktikák nem működnek nála és ezt nem mulasztja el a férfiak felé is jelezni, akik gyakran tartanak tőle.

Kiket vonz?

Az önálló nők többnyire intelligens, több diplomás értelmiségi férfiakat csábítanak el, akik nem szeretik az átlagos hölgyeket. Ám ezzel gyakran együtt jár, hogy párjuk nem éppen az a laza és életvidám ember.

Nem baj, ha a férfi kissé tart tőled. Lesz köztük egy bátor, aki jön és úgyis meghódít, mert Te kellesz neki.

A nagyvilági nő:

A nagyvilági nő már elfelejtette honnan jött, így származhat a legkisebb faluból vagy egy tehetős családból is. Számára semmit nem jelent a múlt, lezárta és elfelejtette. Általában közismert emberré válik és ezt kihasználva, akaratát bármi áron érvényesíti. Érzelmi életre sosem marad elég ideje, és a lelek mélyén tudja, hogy üres és felszínes életet él.

Kiket vonz?

Az állandó rohanásban nem marad ideje igazán megismernie párját, így a pillanat hevében választ. Többnyire rövid kapcsolatai vannak, hacsak nem talál egy olyan férfit, aki pont olyan mint ő, akivel együtt pöröghetnek tovább.

Néha lassíts egy kicsit, aztán állj is meg. Az öröös rohanásban épp a lényeg mellett mész el, nem veszed észre, mi a fontos.

Ezoterikus

images
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

oxenden oxenden wrote on Jekatyerina68's profile.
Keresem a következő könyvet letölthető formában, vagy megvételre . Tudna valki segíteni? Köszönöm.
Címe:
Sírjak vagy nevessek ? Az emberi agy boldogságra hangolható.
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm a fordítást, szeretem ezt a sorozatot.
Nagy Attiláné wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm a fordításaidat.
Nagy Attiláné wrote on Ajuda67's profile.
Köszönöm a fordításaidat.

Statisztikák

Témák
36,888
Üzenet
4,493,046
Tagok
596,127
Legújabb tagunk
Kakasallat
Oldal tetejére