Minden turista rémálma: lába alatt szakadt ki az alja a híres kínai üveghídnak

A férfi a híd fémszerkezetébe kapaszkodott a gigantikus mélység felett.

A kínai hegyvidéki üdülőhelyek egyre gyakrabban építtetnek népszerű üvegfenekű hidakat a turisták vonzásának érdekében. A Kínai Geológiai Múzeum által kiadott Earth magazin szerint 2016 végéig legalább 60 üvegfenekű hidat építettek vagy építenek országszerte.

Ezért is rémisztő, ami azzal a turistával történt, aki alatt kiszakadtak a híd üvegtáblái. Olyan mértékű erős szél fújt pénteken, hogy a 100 méter magason lévő üveghíd nem bírta az örvényeket, úgy kócolta a légmozgás, mintha cérnából lett volna.

A gond csak az, hogy egy férfi éppen a hidon tartózkodott, mikor a szél belekapott a hídba és kiszakadtak annak üvegtáblái. A rémült turista a fémszerkezetbe kapaszkodva lógott, se előre, se hátra nem tudott már menni, mire kiérkeztek a tűzoltók és megmentették a tátongó szakadék torkából.

Kórházba szállították, és megfigyelésre benntartották. Szerencsére nem esett komolyabb baja azon kívül, hogy halálra rémült és vélhetően az életben többet nem lép üveghídra.




E03pxsmXsAYoM6R.jpg
 
Utoljára módosítva:
Eltudom képzelni, hogy az emberek többségének ínjába száll a bátorsága ha átkell mennie egy üveg hídon.



Kínában még nem jártam, de Amerikában is vannak megfélemlítő üveg hidak.
 
Pár évvel ezelőtt egy barátom magával cipelt egy ügyfelének a házavatójára.
Hatalmas park szobrokkal, mindenféle állatfigurákká nyírt bokrokkal, hófehérkével törpékkel, üvegház, trópusi növényház, baromi nagy medence, és végül a háromszintes ház.
Már kint szinte toporzékoltam a türelmetlenségtől, meddig vagyunk még itt??
Szabályosan rosszul voltam a giccses cuccok tömkelegétől, aztán beléptünk a szentélybe, a HÁZBA!
A földszint egy baromi nagy hodály szerte széjjel aranyszínű ülőalkalmatossággal, és a döbbenet - a teljes mennyezett vízzel és mindenféle állatokkal telepakolt akvárium! Olyan érzésem volt, hogy pillanatokon belül az egész hóbelevanc a nyakunkba szakad, félelmetes érzés volt az rengeteg víziállat a fejem felett.
Pillanatokon belül leléptem, egy ilyen híd is képes lenne világgá kergetni!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt

Statisztikák

Témák
38,129
Üzenet
4,802,201
Tagok
615,742
Legújabb tagunk
Csomp02
Oldal tetejére