Mire jó a parapszichológia?

phoebeth témája a 'Parapszchiológia' fórumban , 2010 Július 5.

 1. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag


  Kedves phoebeth
  -
  Talán müvelt zenészek de nem természettudományokban járas egyének. ;)
  -

  Kedves Babykem
  -
  Tehát mindazzal amit objektiven nem lehet mérni, kivéve a "szolgáltatásért" járo bevételt amit a hiszékenyek fizetnek. :D
   
 2. berenike

  berenike Állandó Tag

  valami tortenik a vilagban...erno surun kezd eyoterikus oldalakat latogatni...ezt szeretem legalabb van egyensuly
   
  evapatocs kedveli ezt.
 3. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

 4. kvéva

  kvéva Állandó Tag

  ;)Csodálatos dolog tudni , látni amit a fizikai szemmel nem látható . Ez a Para . ami összeköti a szellem világot a fizikai világgal .
  Itt már nem csak hit hanem a tudom a lényeg .
   
 5. phoebeth

  phoebeth Állandó Tag

  Ernoemár megkértelek személyes üzenetben is, most itt kérlek meg, lécives a véleményedet a saját forumodban add elő, mert ezzel itt nem sokat segítesz nekem. Parapszihologusi iskolákra, hallgatóira, leendő hallgatóira, és már ott végzett emberekrek véleményét, tapasztalatát szeretném itt látni.
   
 6. 1978leonkennedy

  1978leonkennedy Állandó Tag

  Van egy gond a parapszichológiával. Régebben több kísérletben kiderült hogy az emberek a véletlennél nagyobb valószínűséggel képesek megmondani, hogy milyen kértyák vannak előttük lefordítva az asztalon. Sokan ráizgultak a témára. Kb 2-3 ilyen kísérlet volt. Csak éppen senki sem említette a másik 1345335 kísérletet amelyekben az emberek nem tudták a véletlennél nagyobb valószínűséggel kitalálni milyen kártyák vannak előttük...
   
 7. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Ha csak neked a kártya dolgokon keresztül tudsz a parapszhiológiára rá ismerni, hát szavamat sem tudom megfogalmazni, mert kétségeim vannak irányodban?:confused:
   
  phoenyx és V.T. kedveli ezt.
 8. 1978leonkennedy

  1978leonkennedy Állandó Tag

  Nem csak kártyakísérletnél találták ezt. Az összes parapszichológiai kísérlettel mind ez a probléma...csak nem volt szívem ideírni ...
   
 9. Cirmike7

  Cirmike7 Állandó Tag

  Ez mi is?!
   
 10. phoebeth

  phoebeth Állandó Tag

  Elméletileg ez egy olyan fórum ahol parpszichologia sulikról, -arról h pontosan hogy pontosan mivel is foglalkozik, milyen betegségek kezelését segíti- lehetne egymást informálni, de sajnos egyesek teljsen más írányba viszik el ezt a dolgot
   
 11. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Érdekes Uri Geller, ő hogyan szerepelt e kísérletekben?
   
 12. misslaura

  misslaura Kitiltott (BANned)

  végigolvastam az oldalad phoebeth , az égvilágon semmit nem
  tudtam meg milyen is a hires parapsihologia iskolád ?
  vagy csak nem kellett volna elkergesd az Ernoet .....még tanultál is volna töle valamit .... ejnye- bejnye :)
   
 13. brozzi

  brozzi Állandó Tag

  Sziasztok Brozzi vagyok svédböl. Nálunk minden héten van olyan TV sorozat ahol emberek kapnak segitdséget mert zavarva vannak a lakásukban a szellemektöl. Te miben akarod segiteni az embertársaidat?
   
 14. phoebeth

  phoebeth Állandó Tag

  A parapszichológiának leírtem a tantáryait, ezekközül amikkel foglalkozni akarok az az energiagyógyászat, asztrológia, lélekterápia, grafológia, számisztika.

  Ha nem olvasta vki akkor bemásolom az Adeptus tantárgyait újra:
  Témakörök: Extraszensz bioenergetika; Hatodik érzék-Radiesztézia; Grafo-pszicho-morbo-analízis; Számmisztika-Numerológia; Vallásfilozófia; Intraszensz bioenergetika*; Geomantia; Taraczközi rajzteszt I; Taraczközi rajzteszt II*; Teleradiesztézia; Reiki, Reiki II*; Regressziós-reinkarnációs tréning*; Lélekterápia; Progressziós tréning*; Szellemgyógyászat; Kabbala; Spirituális asztrológia; Tarot, Grafológia; Parajelenségek; Szimbolika-Álomfejtés*; Ezoterikus hangterápia, Magyar világrend*; Magyar mitológia*; Kronofilozófia-idõfizika; Alkímia; Meditációs-vizualizációs tréning; Thanatológia; Hermetika; Ezotéria; Prekogníció; Kristálygyógyászat; Fényterápia, Pszichoanalízis; Telepátia; Mágia; Enneagram; Spirituális kommunikáció; stb
   
 15. Hibari21

  Hibari21 Állandó Tag

  ez egy igen érdekes témakör, furcsa hm
   
 16. Cunupi

  Cunupi Új tag

  Uri Gelleről csak annyit, hogy jó nagy kamu az egész!
  És igenis nagyon sok furcsa dolog létezik amire, még mindig nincs magyarázat.
   
 17. isp

  isp Állandó Tag

  valami biztosan van a dolog mögött, ha ott nem találod, az a te hibád
   
 18. phoebeth

  phoebeth Állandó Tag

  Kérlek benneteket, hogy a parapszichológia képzésről, és a képzés utáni munka lehetőségekről adjatok információt. Mdert a topiknak ez lenne a célja. A fent bemásolt üzenetekhez hasonló témaknak ott van Ernoe az ezoterikáról kritikus szemmel című topikja. Biztosan örülni fog, ha megtisztelitek őt társaságotokkal és véleményetekkel, ami az ő témáját illeti.
  Köszönöm szépen, a figyelmet!
   
 19. phoebeth

  phoebeth Állandó Tag

  Kedves Ernoe!
  Közlöm veled, hogy a természet/alternatív gyógyászat, több híres orvosi egyetem tananyagához is tartozik. Ugyan akkor tudomásom szerint az Agykontrolt Magyarországra behozó Dr. Domján László (ahogy a nevénél is olvashatod) orvos. Tehát tudományos, művelt ember.
   
 20. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Én már azt hittem, be is íratkoztál 2010 óta ...
  De hogy melyik iskolát válaszd, azt az iskolák személyes látogatával jobban el tudtad volna dönteni. Gondolom ott is csak van lehetőség ilyesmire. Hogy hol tudod hasznosítani a végzettséget, arról is ott tudtak volna felvilágosítást adni. A Főnixnek pl. vannak bemutató előadásai ... de mindezt megtalálod a honlapokon.

  Amiben ernoenek igaza van, vagy van hozzá képességed, vagy ha nincs, akkor nem sok értelme van "szakmának" választani.
  Mint szakma, önmagában nem elismert, valamilyen alapnak lennie kell, amihez kapcsolható.
  Személyes véleményem az, hogy túl sok a tantárgy, amellett kevés ismeretet ad. Jobban járnál ha csak egy bizonyos területet választanál, és azt alaposan megtanulnád. Ha képes vagy széles spektrumban látni az összefüggéseket, akkor úgyis hozza magával az ismereteket más területekről.
   
  phoenyx, Macserina, Derzsi és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás