Mitől félsz a legjobban? Hogy próbálsz tenni ellene?

atomvakond

Kormányos
Kormányos
én csak egyedül bear grylls töl félek hogy megesz a fehérje tartalmam miatt és úgy próbálok védekezni ellene hogy védett állatnak próbálom magam tetetni.

És gondolod hogy a túlélő csávó majd az éhhalál küszöbén azt hesszeli hogy védett vagy,vagy sem...?:D egyébként sztem az egész parasztvakítás, vannak ott annyian mint a törökök Mohácsnál annó..
 

Alyx Stranger

Állandó Tag Silver tag
Állandó Tag
A bohócok....olyan sokan vannak és egyre csak jönnek....a legfélelmetesebb lények a földön.....ha megtámadnának minket az ufók tuti a bohócokat küldeném ellenük
 

Timica

Állandó Tag
Állandó Tag
Én marhára félek a pókoktól. :S araknofobiam van... a picik még elmennek, de a nagyobbaktól sikítva elrohanok, vagy teljesen ledermedek. a nagyobbak lásd kb, egy ötvenesnél nagyobb lábakkal rendelkező izé...
 

nagyf63

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem víziszonyom volt. Mindig azt álmodtam: A Brooklyn Bridge-n akarok átmenni, de a víz olyan magasan van, hogy a vízbe hajtok. Sokat küszködtem és izzadtan ébredtem. Nemrég néztem két mesterkurzust. (Müller Péter - Félelem, hit, gyógyulás. / Popper Péter - Félelem, hit, gyógyulás.) Garantálom, hogy mindenkinek hasznos! Komolyan!
 

Laca11

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet beteges a dolog de iszonyatosan félek attól, hogy valaki bántja a kislányomat. Borzalmas dolgok jutnak időnként az eszembe, még a hideg is kiráz tőle. Szerintem a média hatása, meg sok idióta filmé amit a beteg emberek találnak ki...
 

loxigabi

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azoktól a dolgoktól félek igazán amelyek tőlem függetlenül történnek.Félek például, hogy egy hülye drogos nekem jön az utópályán , és az egész családom megsérülhet, de a betegségektől talán jobban tartok.Nekem egy tibeti terrierem van , és annyira félek, hogy egy nagyobb kutya széttépi, hogy vettem egy mini gáz spray-t , ami nem tudom, hogy hatásos lenne -e vagy sem , de nekem biztonságot ad.Van egy ultrahangos kutyariasztóm is , csak ajánlani tudom mindenkinek, nem tesz kárt, de hatásos lehet, bár kipróbáltam, nem minden kutyánál mükszik.
 

meerkat89

Állandó Tag
Állandó Tag
Én rovar- és pókfóbiás vagyok valamelyest. Ha pókot vagy rovart látok, azonnalé el akarok tűnni onnan.
Akkor van gond, ha ez egy kis helyen van. Pl. kamra vagy fürdőszoba.
 

dreherbaby

Állandó Tag
Állandó Tag
Én kézbesítőként dolgozok már 18 éve és még egyszer sem támadt rám kutya sőt mindegyikkel kifejezetten jóban vagyok.(pedig ismeritek a postás-kutya viszonyt)
 
Oldal tetejére