Mit is titkolunk???

kissalma5

Állandó Tag
Állandó Tag
Itt még nem szólaltam meg, eddig :)
Az indiánok azt mondták a fotóról, hogy ellopja a lelkedet. Lehet, hogy igazuk van? Szerintem , igen. Amúgy is nem szeretek fotózkodni, nem is vagyok szép, sem fotogén. A hozzám hasonló "szépségek" szokták mondani, hogy nem a külső, hanem a belső értékek számítanak. hihi-hihi!
Mindennek, amit nem szeretünk, vagy amitől idegenkedünk, meg van a maga oka -hát ennek is-, csak nem biztos, hogy akarunk róla beszélni. Hogy miért nem? Akkor nem lennének titkaink! Bohóckodást félretéve, lehet, hogy egyszerűen még nem jutottunk el odáig, hogy beszélni tudjunk róla, vagy épp félünk (több mindentől is). Talán mindenkinek meg kell adni azt a lehetőséget, hogy önmagából, önmagáról annyit adjon ki , amennyit tud, vagy akar. És el kell fogadnunk azt, hogy amit én meg tudok tenni, nem biztos, hogy más is meg tudja. 39 éves vagyok, Győrben élek, helyesebben lakok a családommal, Férj+ gyerekek (még öt), külföldön dolgozom (így eléggé magányos vagyok és ráérek itt lenni :) ) Baromira szeretem az öniróniát és az angol humort, lelkizős vagyok, bánatomban csokit eszek (mint Gombóc Artúr, mind1, hogy milyen) és törekszem arra, hogy a környezetemben béke uralkodjon. Egy kicsit bemutatkoztam, de azt ne kérd, hogy fotót is rakjak ki magamról, mert az (még) nem megy.
Üdv: kissalma5 (a kiss: valós, alma:tetszik ez a név, 5: gyermekeim száma)
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szépnek én sem tartom magam, dicsekedni nem akarok a képemmel.
Amit mondok, írok azt viszont válalom. Lehet, hogy később változik a véleményem, de mindíg olyat írok, mondok, amiben hiszek, később is válalom, mert amikor leírtam, mondtam az volt a véleményem. Persze előfordulhat az, hogy később ez megváltozik, de nem szégyenlem, hogy leírtam, mondtam azt hittem.
Hittem sokmindenben, kiálltam mellette, amiről most már más a véleményem, de nem szégyenlem, mert nem önző érdekből tettem.
Persze volt olyan is ami nem tetszett annak idején, és az idő azt igazolta, hogy igazam volt, de ennek nem örülök. Én ellene voltam a pl. Bős-Nagymaros beruházás leállításának, sajnos igazam lett.
 

Heikigou

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem egyesek csak simán lusták normálisan kitölteni az adatlapjaikat fényképet feltölteni, vagy a másik lehetőség melóból neteznek és nem biztos hogy van elég idejük vagy módjuk feltölteni a képeket. Ahonnét én netezek folyamatosan szerver problémát jelez a rendszer, van hogy egy hszt 5ször küldtem el mire megjelent és nem dobott ki szerverhibára hivatkozva. Úgy érzem nem nálatok van a gond, hanem az itteni rendszer blokkolja valamiért a kommunikációt cvagy csak simán vacak...
 

Tunnde Toth

Állandó Tag
Állandó Tag
"Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész."

Eredeti es nagyon igaz...

ez nem epp igy van, vagy nincs idejuk vagy pedig jobb dolguk is van mint mutogatni szepsegeiket...

Miert is kell mindeg a mas tukret nezni?
 

villija

Állandó Tag
Állandó Tag
És ha feltesznek egy képet egy emberről, akkor mennyivel tudsz többet? Lehet, h nem is a saját képét tette fel.... Vagy egy régi képet..... Vagy akármit.

Miért fontos ez Neked? Lehet, h ez a kép meg nem a Te képed. De engem mondjuk egyáltalán nem zavar.

Igen, bizonyára mindenkinek van titkolnivalója. Gyanúm, h Neked is. És ennek semmi köze a fényképhez.

Látsz itt egy képet, amikor "beszélsz" valakivel. És ha találkoztok az utcán, fel fogod ismerni és ráköszönsz? Na ne. Vagy azt várod, h ő köszönjön rád?

Bocs, de ezek Neked így tényleg problémák? Vagy csak semmi használható ötleted nem volt egy topic nyitásra?
 

shoggy

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem csak olyan helyen várható el a kép feltétele, és az ilyen fajta "őszinteség", ahol a fórum közössége ezt alapvetően saját elvének tartja. Az internetes kommunikáció rengeteg újdonságot hozott, amelyek alapvetően eltérnek az azelőtt megszokott kommunikációs csatornáktól. És ennek megfelelően az azokban elvárható általános alapelveket sem feltétlenül szabad elvárni az előbbiekben. Sőt, továbbmegyek, kifejezetten érdekes kérdés, hogy a részvevők arcának ismerete minőségileg befolyásolja-e és milyen irányba a beszélgetést...

Én speciel nem rég regisztráltam, és még egyszerűen nem volt érkezésem képet feltölteni.
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Elvárásról, szerintem szó sincs.
A fórum indítója azt vetette fel, hogy válaljuk-e véleményünket fényképpel is?
Ez annyiból jogos felvetés, hogy van, aki viccesnek szánva komolytalan hozzászólásokat ír, de az ilyen hamis fényképet is fel tud tenni.
Az viszont igaz, hogy amit egyszer beírunk, később visszakereshető, akkor is, ha már megváltozott a véleményünk.
 

tuncsi18

Új tag
Sziasztok

Azt hiszem teljesen egyetértek kissalmával. Azt hiszem mindenkinek vannak titkai és ez így helyes. Kifele legyen is, csak az a gond, ha önmagaddal szemben nem vagy őszinte. Az már ciki.
Nem irigyellek egyébként, hogy távol vagy a családodtól, gondolom szüksége.
 

Gloryana

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos, én sem tettem még fel a fotóm..Nincs mit szégyellni rajta. Viszont a képek is csalhatnak. Pl. Mondjuk 10-20 évvel ezelőtti képek, vagy mondjuk ha már photoshopot írtál.... írjam ne írjam, mindenki tudja mennyi retusálást stb lehet csinálni. Hiába a fotó valakiről, ha mégsem a valóságot mutatja. Nos én sem egy tündér vagyok, mint a kép mutatja. Hol tündér, hol boszi. Igen, Iwiw-n vagy FB-n én is fotóval szerepelek, itt még csak az avatarig jutottam el:) Nincs titkolnivalóm. A kukk zsiráf viszont nagyon tetszik :D
 

honey16

Állandó Tag
Állandó Tag
Na jó ez azért eléggé téves feltevés. Én sem raktam fel képet. De nem azért mert titkolózom. A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz. Nem hinném hogy látni kell hogy hogyan nézek ki ahhoz, hogy témákról beszélgessünk.

Nekem például ha nem látom ezt a fórumot eszembe se jut hogy valaki esetleg ezt hiányolja. Végülis beszélgetünk. -.-

Ez nem jelenti tehát azt hogy titokzatoskodom! Függetlenül attól, hogy vannak olyan dolgok, amihez úgy senkinek semmi köze.
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
A fényképpel is lehet csalni, a névvel, címmel is.
Aki feltesz egy képet, még nem biztos, hogy nem "titkolózik". Nekem is volt olyan ismerősöm, aki 30-35 évvel ezelőtti fényképét tette fel. Én felismertem, mert régi ismerősök voltunk, de sokan nem ismerhették fel, mert akkor hosszú haja, nagy szakálla, bajúsza volt, amit már régen leborotvált. De hallottam már olyat is, hogy férfi női képet tett fel. Lehet, hogy a kép feltevése még félrevezetőbb, mint annak a hiánya.
 

Gloryana

Állandó Tag
Állandó Tag
Milyen szépen abbamaradt ez a téma:) Feltettem én is egy képet, bár én eddig is el voltam a magam kis tündérével/előző kiskép/.:p
 

jasszemúj

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenki anonim még akkor is ha van kép a neve mellet, de ettől függetlenül amiről beszél az lehetne igaz is, nem értem mi gátolja meg az igaz mondásban:)
 
P

pacisi

Vendég
Szerintem teljesen mindegy mi vagy, ki van a képen. Talán jobb ha nem személy.Az elő mérlegelés amit az agy akarva akaratul elvégez ..Lehet, ha ez nem pozitív hogy már itt elakad az egész. Lényeg a szavak ,gondolatok ,vélemények ,állásfoglalás ,stílus és még jó néhány tényező alkot építőanyagot.Az agy épít fel alkot belőle egy személyiséget Lényeg egyfajta címkézés.Lehet ez bármi ló, pipacs,, hajó vagy személy.A többit a párosítást már agy elvégzi.Titkolása lenne bárminek?Én nem hiszem.
Tisztelettel
 

Manóca108

Állandó Tag
Állandó Tag
Titok. Eddig nagyjából megúsztam nélküle. De most fura helyzetben élek, így van egy nagy titkom. Cipelhetem talán évekig is. Csupán a családom és a saját életem múlik rajta. Szó szerint. Nyomasztó és kimerítő.
 

Celticx

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nev vagy egy foto semmit nem jelent - amig nem tudod hova kapcsolni. En sok embert sokkal jobban megismertem a neten a hozzaszolasai alapjan, mint pl fotorol.
 
Oldal tetejére