Mit olvastál utoljára? II.

ladysla témája a 'Irodalom' fórumban , 2019 November 22.

 1. ladysla

  ladysla Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Kedves Fórumozók!

  A topic a technikai okok miatt lezárt

  Mit olvastál utoljára ?
  folytatása.

  Kellemes fórumozást!
  Ladysla
   
  Utoljára módosítva: 2019 November 22
  Vampirdama és Beka Holt kedveli ezt.
 2. libinti

  libinti Állandó Tag

  Sziasztok! Lee Child Jack-Reacher krimisorozatának mind a 23 részét elolvastam és el vagyok veszve, mert jelenleg nincs több rész. Nagyon-nagyon jók voltak! (És Tomnak még a halvány emléke sem derengett olvasás közben :) Most itt keresgélek a korábbi ajánlásaitok között, hátha találok valami jót. Úgyhogy írásra fel és írjatok ide, mert van akit érdekel, hogy mit olvastatok utoljára!
   
  Beka Holt kedveli ezt.
 3. Kyry

  Kyry Állandó Tag

  Sziasztok!
  A könyv: Tara Altebrando: A távozás.
  Ismertető: Hat ötéves gyerek nyomtalanul eltűnik. Tizenegy év múlva öten közülük visszatérnek, de egyikük sem emlékszik arra, hogy hol voltak ennyi ideig, ki vitte el őket és miért.Scarlett az egyik az öt közül. Amikor hazatér, alig ismeri meg az anyját, és fogalma sincs róla, ki ő valójában. Lucasra azonban emlékszik, mint ahogy a fiú is rá, de egyikük sem emlékszik Maxra, a hatodik áldozatra. Ő még nem jött vissza. És most mindenki válaszokat akar.
  Véleményem: Maga a történet érdekes, de lehetett volna sokkal igényesebb regényt írni belőle. Olyan kamasz-történet lett, pedig többre-jobbra érdemes. Összességében megéri elolvasni.
   
  Beka Holt kedveli ezt.
 4. ferlin

  ferlin Tag

  Boér T. Albert: Betyárnak áll a világ
  Humoros írás a magyar tájszólás ízeivel.
  Fülszöveg: Az Alföldön, hol még a gémeskútban is pálinka hömpölyög, és betyárok uralják a szikes puszták határát, van egy legendás kis falu. De az a sok csoda és jelenés, amiből minden napra kijut, kibékíthetetlen ellenségeskedést szít a gazdák és napszámosok között. A kapzsi kocsmáros, az itókás plébános, az együgyű csendőr, vagy a falu bolondja, mind részesévé válnak a különleges eseményeknek, kiváltképp Kószó Márton tizenéves kamasz, helyi rosszcsont, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a néphiedelmek valósággá váljanak.
  covers_579002.jpg
   
  Beka Holt kedveli ezt.
 5. callie

  callie Állandó Tag

  Sziasztok!
  Callie T. Sword:
  Tobozba zárt szívek
  Vanessa Williams egy cumbriai kisvárosban él, az erdő mélyén dolgozik egy kis építészirodában, látszólag békés, egyhangú, idilli és unalmas a munkája és az élete is. Vanessa mindezzel tökéletesen meg is van elégedve. Az egyetlen emberi kapcsolata ezen a félreeső északi vidéken a fiatal és vonzó főnöke, Liam, akinek a szakértelme ámulatba ejti Vanessát. Bár látszólag hidegen hagyják egymást, egy közös üzleti út Skóciában alaposan felforgatja a munkakapcsolatot az építész és irodai asszisztense között.

  Tűlevelek
  Alex Goodwin, a sikeres építészmérnök, karriere csúcsán van, mégis úgy érzi, valami hiányzik az életéből. Egyetemi tanárként a tervezőiroda, a Kendalban fekvő tóparti háza, és a Manchesteri Egyetem között ingázik. Az építészeti nívódíj és számtalan kapcsolat után ébred rá, hogy valójában a szerelemben is lehet nyerni. De vajon ki az igazi nyertes a folyton versenyben lévő Alex oldalán?

  Vérvörös óceán
  Kim de Noir a pályaválasztás időszakában felvételi előkészítőre jár. Bár mindene a rajz, mégsem tudja eldönteni, hogy haladjon a családi vállalkozás biztos keretei közt, az apja által kijelölt úton, vagy lázadjon fel és keresse meg a saját útját. Építészmérnöki vagy képzőművészeti? Miközben a családjától a bizonytalanságban eltávolodik, úgy kerül közelebb egy sráchoz, aki a végső döntésben nagy befolyással bír, és mindent megváltoztat Kim életében ez a váratlan helyről érkező szerelem.

  Tenger a tengerben
  Olívia Somerhalder, a végzős gimnazista, éppen az érettségijére készül. A felkészülés alatt anyja új családjával tölti az időt, és közben megismerkedik a helyi klub egyik lemezlovasával. Eleinte bizonytalan a srác vonzalmában, de ahogy telnek a hetek a srác egyre egyértelműbb zenei üzenetekben fejezi ki, hogy számára ő az igazi. Ahogy a páros egymásra talál, úgy kezdődnek a bonyodalmak Liv életében. Ace múltja, és straight edge-s elvei egyre különösebb helyzetekbe keverik Liv-et. A történet végén Ace mégis hajlandó feladni a „SE" elveit Liv miatt.

  A tengerek az égig érnek
  DJ Ace és Liv Somerhalder története folytatódik.
  Dj Ace, a nemzetközi karriert befutott lemezlovas öt év, és egy hosszú kapcsolat után visszatér szülővárosába. Liv Somerhalder az egyetemi vizsgaidőszak kezdetén a nyárnyitó buliban egy zeneszámot kér. Ace a buli utolsó zárószámaként bejátsza a Last Dance-t. A kérdés csak az: valóban ez lesz az utolsó táncuk?

  Vízgyöngyök
  Szerelem első látásra. Mark pontosan tudja, hogy ez történt vele, amióta gyerekként először megpillantotta az új szomszéd kislányt, Lia Edmondsont. A végzős Mark ezúttal eldönti, összeszedi minden bátorságát, és megszólítja a balettóráról hazafelé igyekvő lányt. Akár egy balettelőadás, elkezdődik a felvonás, de vajon milyen vége lesz kettőjük duettjének?

   

Megosztás