Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Geng Krisztián

Állandó Tag
Chuck Palahniuk: Kísértettek
Az író most sem hazudtolta meg magát nálam, szokásos mocskos stílusa, újfent kellően gyomorszájon vágott, viszont ezúttal az ütésének kapacitása, nem olyan erővel sújtott, mint a korábbi műveinél (pl. Láthatatlan szörnyek).
 

LightHolder

Állandó Tag
Feldmár András: Szabadíts meg a Gonosztól
http://bookline.hu/product/home!execute.action;jsessionid= Bd6EVWP5RI8YN8beU OFw**?_v=Feldmar_Andras_Szabadits_meg_a_Gonosztol_&id=100837&type=22
A terápia fenegyerekének előadásait olvashatjuk a könyvben. Feldmárral kapcsolatban ugyanolyan ambivalens érzéseim vannak, mint a közvéleménynek és a szakmának, ennek ellenére mégis élvezettel szoktam olvasni az eszmefuttatásait. Végletekig leegyszerűsített problémák, radikálisan túlbonyolított gondolatok jellemzik a könyvet. Ami nagyon tetszett, az az esettanulmányos rész volt...azért mindenképpen megéri elolvasni.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Claire Delacroix A rózsa illata
Nagyon tetszett.
Armand d'Avigny lovagnak mindannyiszor Alexandria de Fontaine kecses alakját idézi a rózsák illata és ez a csodaszép emlék oly mélyen ivódik lelkébe, hogy még a messzi távolba vezető úton sem felejtette el. Most, hogy újra láthatja az édes arcú lányt, kemény esküt tesz: soha nem engedi elsodortatni magát szerelme oldaláról. Alex szíve pedig repes a boldogságtól, amint felismeri benne vitéz megmentőjét, noha tudja, hogy még az erős vitéz karjaiban sem lehet soha biztonságban, amíg halálos ellensége életben van…:hurra:
 

kiralyfi007

Állandó Tag
Gail Carriger: Blameless (Napernyő Protektorátus 3.)
Jobb volt, mint a második rész, de nem ért fel az elsővel. Amit leginkább nehezményezek: hiányoztak Alexia és Conall párbeszédei, mivel a történet java részét külön töltötték egymástól. Ami leginkább tetszett: Alexia viszonya a terhességhez illetve jövendő gyermekéhez. Nagyon ismerős volt. :)
 

sivecste

Állandó Tag
Chelsea Cain: A fúria
Nem áradozok róla, de nem is panaszkodok rá...jó volt...

Mary Jo Putney: Megtalált boldogság
Megkönnyeztem a halálra ítéltet, de amúgy semmi extra mondanivalóm nincs ezzel a könyvvel kapcsolatosan...felejtős...
 

cs242

Kitiltott (BANned)
Most éppen Henning Mankell-től olvasom a "Riga kutyái" című skandináv krimit. Meg kell mondanom, elég nehézkes, nem a megszokott "Wallander"-sztori. Már annak, aki ismeri... :)
 

Szili Nóra

Állandó Tag
Elolvastam E.L.James A szürke ötven árnyalata trilógiáját... érdekes volt..bár vagy fél év kellett hozzá,hogy nekilássak...de aztán nem tudtam letenni...ezután kíváncsi leszek, mit is tudnak kihozni a filmből...

Láttad a filmet azóta? Én is egy ideje gondolkozom neki lássak-e a könyvnek... angolul vagy magyarul érdemesebb olvasni?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére