Mit olvastál utoljára ?

szlemese témája a 'Irodalom' fórumban , 2006 Szeptember 29.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Debbie Macomber: Csillagos éj
  Nagyon romantikus, túlján túl...Annyira rózsaszín, hogy az már fáj...
   
  mircsina, callie és Mártuszka kedveli ezt.
 2. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Jennifer Ashley: Pride Mates (Shifters Unbound 1.)
  Nem felelt meg a várakozásaimnak. Túl romantikus, rózsaszín habos-babos volt, én valami akciódúsabbnak, véresebbnek jobban örültem volna.
   
 3. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Lylia Bloom: Ellopott életek
  Nagyon szépen megírt, szomorú történet...Lekötött, nem akaródzott semmi mással foglalatoskodnom...Emma története szívbemarkoló és mégis csodálatos, hogyan képes két fiatal szív ilyen körülmények között összekapcsolódni...ajánlom mindenkinek, nem utolsó sorban azért is, mert magyar az írónő...
   
  hljudit és napsugár7127 kedveli ezt.
 4. Dhália

  Dhália Állandó Tag

  Allen Newman: Interregnum
   
 5. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Liane Moriarty: A férjem titkol valamit
  Nagyon jó könyv! Három család életébe, személyes drámáiba leshetünk be, elgondolkodtat és felkavar. Az epilógus különösen tetszett, aki elolvassa a könyvet megérti, miért. :)
   
  Ekilit, callie és sivecste kedveli ezt.
 6. hljudit

  hljudit Állandó Tag

  Jenny Colgan - Találkozzunk a Cupcake Kávézóban
  Jenny Colgan - Karácsony a Cupcake Kávézóban

  Nagyon szerettem mind a két könyvet, imádtam Issyt a szeretni való, egyszerű mégis csupa szív lányt. Néha ilyen könyvekre van szükségem! :)


   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 5
  callie, napsugár7127 és sivecste kedveli ezt.
 7. Lovas Lajosné Margit

  Lovas Lajosné Margit Állandó Tag

  J. R. Ward - Fekete tőr testvériség 11 - Végre szeretők
  Ez is benne volt a sorozatban. No komment.

  [​IMG]
  Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…
  Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.
  A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.
   
 8. sivecste

  sivecste Állandó Tag

  Kim Holden: Bright Side
  A címe alapján, és aszerint, amit a fülszövegben olvastam, teljesen másra számítottam...egy könnyed kikapcsolódásra gondoltam, ami az elején még annak is hatott...de aztán, annyit bőgtem, hogy sokszor le kellett tennem, mert nem tudtam olvasni a könnyeimen keresztül...Nagyon szép, megható, de mindenek felett, kegyetlenül szomorú...Kate pedig egy nagyon különleges személy, akiből sok nem hányódik szerte a nagy világban...
   
  Rakó Józsefné kedveli ezt.
 9. vviveka

  vviveka Állandó Tag

  Az utolsó olvasmány élményem amin nevetem és könnyeztem /néha egyszerre/ Fredrik Backman:Az ember, akit Ovénak hívnak .
   
 10. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Victoria Aveyard: Red Queen
  Bejött. Annak ellenére, hogy tizenévesek a főszereplői, egyáltalán nem volt gyerekes vagy nyálas. Akciódús és véres viszont annál inkább, kegyetlen politikai manőverekkel, hazugsággal és árulással, egy félelemmel irányított poszt-apokaliptikus világban. Sajnos sorozat, a történet egyáltalán
   
  ilder és napsugár7127 kedveli ezt.
 11. Lovas Lajosné Margit

  Lovas Lajosné Margit Állandó Tag

  J. R. Ward - Fekete tőr testvériség 12 - A Király
  Ez egy remek rész volt. Izgalmas, a kvázi mellékszereplők is nagyon szerethetőek voltak, a problémák igazán csavarosan oldódtak meg, volt benne sok humor is és természetesen maradt sok nyitott kérdés is, amik a következő részben/részekben fognak válaszra találni. Mert bizony a sorozat folytatódik. A 13. rész a The Shadows, azaz Az árnyékok lesz, ami angolul már elérhető és remélem hamar kiadják magyarul is, már alig várom.:hurra:

  [​IMG]
  Miután évszázadokig hátat fordított a trónnak, Wrath, Wrath fia végül apja nyomdokaiba lép… imádott fele segítségével. A korona azonban mázsás súlyként nehezedik a fejére. Miközben folytatódik az Alantasok Társaságával vívott könyörtelen háború, és a banditák banditája is egyre súlyosabb fenyegetést jelent, Wrath választás elé kerül, amely mindent és mindenkit veszélybe sodor.
  Beth Randall azt hitte, tudja, mire vállalkozik, amikor feleségül ment az utolsó tiszta vérű vámpírhoz a Földön. Tudta, hogy nem lesz egyszerű menet. Ám amikor úgy dönt, hogy gyermeket akar, váratlanul éri Wrath reakciója… és a távolság, amely elválasztja őket.
  A kérdés az, vajon az igaz szerelem győz-e… vagy a gyötrelmes örökség kerekedik felül?
   
  LiliMatilda és zsuzana kedveli ezt.
 12. Bnekata

  Bnekata Állandó Tag

  Jamie McGuire Gyönyörű tévedés
  Tetszet! Jó kis könyv volt, de nem teljesen olyan, mint a Veszedelmes sorscsapás. Ami nem baj!
  A vége pedig....
  Aki még nem olvasta megnyugtatom van vége, de szerintem mindenki rögtön karja majd a következő részt! :)
   
 13. Lovas Lajosné Margit

  Lovas Lajosné Margit Állandó Tag

  Mary Jo Putney - Elveszett Lordok 6 - A kém szerelme
  Hát, hát, hát, egynek elment, de nagyon lapos volt. A hősnő egy H... P... volt, szivem szerint jól megráztam volna, vagy többször felpofoztam volna, annyira idegesitett.
  :dr_104:Mondva csinált probléma miatt elhagyta a párját, aki mellesleg egy nagyon klassz pasi, és ezzel 10 év magányra itélte magukat. A végén volt egy kis izgalom aztán megint "felpofozom" nyűglődés, aztán persze happy end.:dr_4:
  [​IMG]
  Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.
  A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved – lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?
  Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék…
  Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.
   
  Utoljára módosítva: 2015 Május 10
  Rakó Józsefné, callie és Mártuszka kedveli ezt.
 14. callie

  callie Állandó Tag

  Lisa Jewell: Vince & Joy

  Végigizgultam az egészet. Tetszett a sorsszerűség a történetben, és a történetvezetési mód sem sablonos. Végülis alig találkozik a két főhős, mégis folyamatosan közbeavatkozásra vártam, hogy lépjetek már, vagy valaki csináljon már valamit!!! Volt benne valami nagyon is életszerű, ami miatt emlékezetes marad ez a történet. Örülök, hogy a végén az olvasóra bízta, hogy mi lesz a továbbiakban.
   
 15. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  M .R. Carey: The Girl With All The Gifts
  Horrorba hajló posztapokaliptikus történet. Nagyon tetszett, végig izgalmas volt és feszült, a befejezése tökéletes.
   
 16. callie

  callie Állandó Tag

  Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

  Tényleg, imádom a jókislány-rosszfiú felállásokat. Na hát ez a könyv pont nem az. Az állítólagos rosszfiú a normális, a csaj meg egy hibbant liba. Szerencsétlen rosszfiú Lucán és a barátján, Eddien kívül mindenki idegesítő a történetben. Az összes női-lány karakter annyira kiborító, hogy mindet jól felképeltem volna, főleg Ashtont, a főszereplőt. Tulajdonképpen szegény Lucát sajnáltam és nem is értettem, mit eszik ezen a hülye libán. Véletlen sem egy barátságból lett szerelem, szerintem ezek sosem voltak barátok, és még csak szerelmesek sem. Az egész történet annyira esetlen és fárasztó, és kidolgozatlanok a karakterek... időpocsékolás volt elolvasni.
   
 17. Norcsi1987

  Norcsi1987 Állandó Tag

  Tara Sivec: Csábítások és csemegék
  Az itteni ajánlások hatására kezdtem el olvasni ezt a könyvet, és természetesen nem csalódtam! :) Bizonyos részeken sírva röhögtem.:rohog: Alig várom a folytatást!
   
  hljudit, napsugár7127 és sivecste kedveli ezt.
 18. napsugár7127

  napsugár7127 Állandó Tag

  Barbara Taylor Bradford: Az elveszett fiú ( Más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címmel): 627 oldal, úgy jó öt cm vastag, volt mit olvasni. Sok cselekményleírás van benne, de nem zavaró. Elég olvasmányos a vastagsága ellenére, nem tudnám 100%osan besorolni egyik kategóriába se, de leginkább elgondolkodtató. Nehezen szántam rá magamat eaz elolvasására, túl sok köny van mellette nálam, ami vékonyabb, de végül is nem volt rossz. Egyébként szép a borítója is.

  Cukormázas gyilkosság : Az íróját pontosan elfelejtettem leírni, már vissza is vittem a könyvtárba. Könnyed krimi. Legtöbbször a buszon olvastam, gyorsan haladós. Különösebben nem izgultam, hogy jajj, mi lesz a vége. Egyszeri olvasatra jó volt.
   
  callie kedveli ezt.
 19. Godzi75

  Godzi75 Állandó Tag

  Lisa Kleypas: Suddenly You
  Első könyv az írónőtől, ami nem tetszett. :( Konkrétan untam.
   
 20. Lovas Lajosné Margit

  Lovas Lajosné Margit Állandó Tag

  Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 12 - Sötét dallam
  Imádtam, mint az összes többi részt. :hurra:Hiába tudom, hogy jó vége lesz a történetnek, az izgalmas részeknél teljesen elfelejtem ezt és remegek, hogy ne legyen rossz vége a eseményeknek. Igazi harc volt ez az életért és a szerelemért. Hálás köszönet a forditónak és korrektorának és alig várom a következő részt. :dr_24:

  [​IMG]
  Dayan, a "Sötét Trubadúrok" szólógitárosa, egy Kárpáti férfi, végtelenül idős, egyike az ősieknek, akik a világot járják az életpárjukat keresve. Kis klubokban, a dalaival hivja, csábitja magához a nőket, abban a reményben, hogy még időben rátalál közöttük megváltására, az egyetlenre, aki neki teremtetett, mielőtt a hajnalt kéne választania. Már csak a kötelesség és a becsület tartotta távol az átváltozástól. És akkor belépett Ő...
  Milliónyi érzelem lobbant benne és szinek ezrei rohanták meg hirtelen. A lány adta neki ezt az ajándékot és elhozta a fényt lelkének sötétségébe.

  Corinne Wentworth egy sötéthajú, mohazöld szemű szépség, dalszövegiró és a zene szerelmese. Fél éve megölték különleges képességekkel rendelkező férjét, most Ő is a gyilkosok célkeresztjében került. Özvegyen egy gyermekkel várandósan él szupermodell sógornőjével. Mivel szivbeteg, a gyermek veszélyezteti az életét, ezért még sógornője előtt is titkolja állapotát. Kedvenc zenésze Dayan. Ismeretlenül, távolról hódol Dayan művészetének. Sógornője meglepi azzal, hogy elviszi abba a klubba, ahol a stár fellép. Corinne nem érti hogyan akadhatott meg rajta a zenész szeme, de nem tud ellenállni a közöttük tagadhatatlanul meglévő vonzásnak.
   
  Balázs Marcsi és Ajuda67 kedveli ezt.
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás