Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

imrucika

Állandó Tag
Állandó Tag
Nalini Singh:" Vonzódás"
A nem is túl távoli jövőben /2076-ban/ 3 faj népesíti be a Földet.A "mentálok",az "alakváltók" és az emberek.Mindhárom fajnak eltérő sajátosságai vannak,nagyon nehezen tartható fenn köztük a béke.A könyv egy mentál nő és egy alakváltó férfi kibontakozó szerelmi története egy sorozatgyilkos keresése során....Érdekes,könnyen olvasható mű,nem is annyira távoli az a jövő.
Most kezdem a történet második kötetét.:)
 

ninette55

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Utoljára Zűvada Péter: Ahol megszakad. Nem vagyok az a versolvaso tipus, de ez a kotet nagyon ott van. Ajanlom mindenkinek.
 

aazz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Vannak olyan regények, amelyeket ha elolvasod, úgy gondolod, szép volt, jó volt, de olyan nagyon mély benyomást nem hagytak benned.
Vannak olyanok, amik abszolút nem nyerték el a tetszésedet, közömbösek voltak a számodra vagy csak egész egyszerűen az egyszer-olvasós kategóriába sorolod őket.
És vannak azok a regények, amelyek olyan mélyen megérintenek Téged, hogy képtelen vagy letenni, szinte falod az oldalakat, kíváncsi vagy, hogy mi lesz a karakterekkel, a cselekménnyel, és aztán, mikor végeztél vele, azt mondod rá, hogy igen, ez bizony kedvenc lett.
Én az utóbbit éreztem Karen Marie Moningnál.
 

gabor1955

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Dean Koontz Tiktak volt az utolsó. Nagyon sok könyvét olvastam már és ez is üti a már megszokott színvonalat. Szerintem Koontz-nak kétféle könyve van, jó és még jobb.
 

Jucu007

Állandó Tag
Állandó Tag
Viktor Farkas:Tények és talányok (Valóságon túl,tudományon innen)

Az ismeretlen ott vár ránk a legközelebbi utcasarkon,a tengerek mélyén vagy a világmindenségben....A fantasztikum tüzijátékát és a széles körű tájékoztatást nyújtja ez a könyv,amelyet a téma iránt érdeklődők aligha nélkülözhetnek a jövőben.A 350 oldalas könyben minden érdekest megtalálunk,olvashatunk a PSI-ról,az E.S.P.-ről,spontán öngyulladásról,nyughatatlan holtakról,információt szerezhetünk a túlvilágról stb.Nekem legjobban azok a fejezetek tetszettek,melyek az azonosítatlan élőlényekről,levegővé vált emberekről és amik túl esnek minden logikán.

(A könyv eredeti címe:Viktor Farkas:Unerklärliche Phänomene)
 

hannula

Állandó Tag
Állandó Tag
A Zúgó nyilak az egyik legkedvesebb könyvem. Most láttam a neten, hogy újra kiadták, azt hiszem a libri honlapján. Keresem, nem tette-e fel valaki :o
 

honey16

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon szeretek olvasni! Talán most időm is kicsit engedi! Nagyon szeretem az Anita Blake kötetket! Habár utoljára Eragont olvastam! Szeretem a fantasztikus könyveket! De egyszerűen nem találok már olyat, ami jó ebbe a témába. Tudna esetleg valaki segíteni?
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére