Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Mary Martin: Texasi Angyal
Jó kis könyv volt, az amerikai polgárháború körüli időkből. A félig indián főhősnek és az apácáknál nevelkedett hősnőnek sok viszontagságon és akadályon keresztül kell megtalálni az egymás iránti feltétlen bizalmat, közös jövőjükért.

covers_32073.jpg

A PÁRATLAN SZÉPSÉG

Dúl az Észak-Dél háború.Callie Angel nővér – nem törődve az egyenruha színével – minden rászorulón segít.Az Unió félvér kapitánya,Rafe Santino,mégsem akarja rábízni sebesült barátja gondozását.Callie ametiszt szemében kigyúl a felháborodás tüze,de Rafe ördögi mosolya és férfias vonzereje hamarosan gyöngéd érzelmeket ébreszt benne.

A FORRÓ VÉRŰ SAS

Rafe Santino – más néven Éjjeli Sas – két világhoz tartozik.Bár vagyonos apja kitaníttatta a Harwardon,Rafeben komancs szív dobog.Küldetést teljesít:segít népének megmenteni pusztuló kultúrájukat,és meg akarja büntetni gyermeke és felesége gyilkosát.Nem vesztegetheti az idején holmi csípős nyelvű asszonyokra!De úgy tűnik,nem menekülhet a forró vágy elöl,mely a vörös hajú angyal felé űzi.
 

bodesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Most amolyan Julia Quinn maratont tartok, a Miss Miranda Cheever titkos naplója c. kötetet olvastam legutóbb, kicsit még kutakodtam, h találok-e kedvemre valót és megakadt a szemem egy tavaly kiadott könyvön. Esetleg valaki nem tudja hol találom meg?
Julia Quinn – Smythe-Smith Kvartett 3 – Egy csók ... és minden más
-
használtam a keresőt, de én nem akadtam rá
- a 'kihűlési" idő is épp lejárt :)
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
J. Lynn: Várok rád
Nagyon jó könyv volt...voltak pillanatok, amikor felképeltem volna a csajt, hogy tátsa már ki a száját...viszont mivel nem tudhatom, hogy én miképpen éltem volna túl azt, amit ő (hisz hála Istennek ilyen nem történt velem), elfogadom és megértem a tetteit és nem-tetteit...Cam pedig túl tökéletes, hogy igaz legyen, de ő tette ezt a könyvet jobbá, pont az ő karaktere kellett, hogy ez a könyv jó lehessen...szerintem vele próbálja bizonyítani az írónő, hogy vannak még majdnem tökéletes hímnemű egyedek is ezen a földön...
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
John Grisham - Végzetes hagyaték
Grishamban most sem csalódtam, nem véletlenül van ennyi eladott könyve. Izgalmas, eseménydús és ami a legjobb számomra, hogy most sem tudtam megmondani mi lesz a vége. Eszméletlen Ray mit össze nem küszködött azzal a rengeteg pénzzel. És külön imádom, hogy a főszereplő akinek végül is szurkoltam, a végén nem a pozitív végkifejletet kapta :D
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Elinor Glyn - Mámor
Kicsit csöpögős volt, de nem volt rossz. Szép, megható történet a XIX. századi angol arisztokraták társadalmáról, plátói szerelemről, önfeláldozásról, azzal a tanulsággal, hogy aki, másnak vermet ás, maga esik bele.
covers_303160.jpg

A léhűtő, tékozló apa férjhez adja legfiatalabb és legszebb lányár egy idős, milliomos kereskedőhöz, azért, hogy ezzel biztosítsa saját és csúnyácska idősebb lányai további tékozló életét. A zárdában nevelkedett leány zokszó nélkül teljesíti apja kívánságát. Sivár, érzelmek nélküli házassága, leginkább abból áll, hogy ápolja betegeskedő férjét, cserébe gondoskodik testvérei és apja jólétéről és megkap minden szépet és értékeset nagyvonalú, hálás férjétől.
Ám Párizsban megismerkedik egy fiatal lorddal, akivel egymásba szeretnek, de ez a szerelem plátói marad, mert a becsület elválasztja őket. Miközben a kedves papa megtalálja a szerelmet, méghozzá egy gazdag amerikai özvegy oldalán.
A házaspárnak Angliába hazatérve szembesülni, kell az arisztokrácia gőgős, kirekesztő magatartásával. Egy a fiatalok ellen irányuló gonosz ármány, végül sok szomorúság és bánat után, mégis lehetővé teszi hogy álmaik teljesüljenek.
 

Éva Kismadar

Állandó Tag
Állandó Tag
B.B.NALA költőnő verseiből választottam:
ELIXIR - az örök szerelem forrása c. lírai versét! - továbbá a Vágy és Telihold c. könyvét olvastam az este !!!
Ami nagyon tetszett
- mindig olvasok Tőle ♥ sőt könyveit meg is vettem. ♥♥
 

Ekilit

Állandó Tag
Állandó Tag
Lesley Lokko: Veszélyes vonzódás

Négy barátnő, két évtized, egy csodálatos szerelmi történet, valós történelmi eseményekre fűzve...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Elinor Glyn - Vak a szerelem
Jó volt, tetszett, bár véleményem szerint az írónő kicsit összecsapta a végét. A gőgős gróf küzd az érzelmei ellen, mert méltatlannak tartja feleségét.
A feleség, akit úgy tájékoztattak, hogy férje első látásra beleszeretett, nem érti, miért kínozza őt mégis és miért vette el egyáltalán. A sok félreértés és lelki kínzás majdnem megsemmisíti az asszony tiszta szerelmét.

covers_153733.jpg
covers_166301.jpg

Képzeljünk el egy előkelő, családjára, ősi nevére büszke angol arisztokratát, aki egyszercsak megtudja, a csőd szélére jutott. Csak akkor őrizheti meg a külvilág előtt becsületét, ha a maga szemében elveszti: ha a vagyon, a rang megmentése érdekében feleségül veszi egy uzsorás lányát, akinek minden pénzt megér, hogy grófné legyen belőle.
Aztán képzeljünk el egy gyönyörűséges fiatal leányt, aki ráadásul még gazdag is – apja jómódú pénzember –, ám mit sem tud az igazi világról. Nagy hát a csodálkozása, amikor megtudja, hogy egy előkelő arisztokrata – ki csak egyszer látta, de az is elég volt, hogy beleszeressen – feleségül kéri… Aztán képzeljük el, hogy ez a két ember összeházasodik…
Ha nem sikerül, olvassuk el Elinor Glyn lebilincselő regényét.
 

hljudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Tarryn Fisher: Kihasznált alkalom (The Opportunist)
Nagyon bánom hogy elolvastam ezt a könyvet, borzasztóan felidegesített. Nagyon szeretik egymást mégis mással kavarnak... nem beszélik meg a gondjaikat, és ez a nagy szerelem? Végül azt a lányt veszi el aki... szóval inkább hagyjuk. Számomra ez a könyv egy rémálom.
 

hljudit

Állandó Tag
Állandó Tag
Tasmina Perry - Türkizkék óceán
Szenvedélyes és fordulatos, egzotikus helyszíneken játszódó.

Ez egy nagyon jó könyv, végig érdekes volt, tele emberi gyarlósággal de pont ezért volt nagyon szerethető.
El fogom olvasni az írónő többi könyvét is.
 

Mnc99

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is Karin Alvtegen-től olvastam, csak én A kitaszítottat.
Tetszett hogy ugyan krimi, de nem az a tipikus nyomozgatós fajta.
Nem túl hosszú, hamar kiolvasható, de nem azért végeztem vele gyorsan, hanem mert letehetetlennek bizonyult. :)
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
Harlan Coben - Hiányzol
Brutálisan jó ez a könyv. Nekem ez volt az első Coben könyvem, de ezek után biztosan nem az utolsó. Végig izgalmas és pörgős volt. Engem végig lekötött és nagyon nehezemre esett néha néha letenni. :)
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Elinor Glyn - A Szfinx
Egynek elment. A majd 30 éves orosz herceg és a 25 éves angol özvegy úgy viselkedtek, mint a gyerekek az óvodában, mikor a fiú meghúzkodja a lány haját, a lány meg bokán rugdossa a fiút, így mutatván ki egymás iránti mély vonzalmukat. A vége megint össze volt csapva. Nem szeretem azokat a regényeket, ahol nincs a végén egy rövidke utószó, a vitás kérdések megválaszolásával.

covers_153735.jpg

Egy fülledt, meleg éjszakán a titokzatos mosolygó Szfinx tövében találkozik két magányos lélek: egy előkelő angol asszony és egy orosz herceg. Mindketten önmaguk elől menekültek Afrikába, feledni múltjukat, keresve életük értelmét.
Elinor Glyn lebilincselő stílusban kalauzolja végig az olvasót Egyiptomból Anglián át Oroszországig, bemutatva két szélsőséges ember viharos szerelmét.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Diana Rowland: Kara Gillian 3-6
Kivégeztem a sorozat rendelkezésemre álló részeit. Végül is jó volt, izgalmas, pörgős. Időnként kissé leült a sztori, de az írónőnek olyankor mindig sikerült előrukkolnia vmi fordulattal, ami kihúzta a könyvet a gödörből.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére