Mit szeretünk az ingatlanközvetítőkben?

Tsubi témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2013 Április 1.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Tsubi

  Tsubi Állandó Tag

  [SUB]Mit szeretünk az ingatlanközvetítőkben?
  Sziasztok! Nincs tévedés, szándékosan írok ide és nem az üzleti vagy pénzügyi témákhoz. Nem célom az ingatlanközvetítők gyalázása és tőletek sem ezt kérem. Szükségem van viszont ötletekre és ide kreatív emberek járnak, gondoltam hátha tudtok segíteni.
  Idáig csak az ügyfél oldaláról ismerkedtem meg ingatlanközvetítőkkel és meg kell mondanom, nem volt jó tapasztalatom velük kapcsolatban, legyenek bár családi vállalkozások, vagy franchise-t alkalmazó multik. Éppen ezért gondoltam arra, hogy lehet ezt másképp is csinálni: ügyfélközpontúan, korrekten, ügyeskedéstől mentesen.
  Nemrég végeztem el a közvetítői tanfolyamot és előbb tapasztalatot, gyakorlatot akarok szerezni alkalmazottként valamelyik irodánál. Idővel saját vállalkozást fogok indítani, aminek egyik tevékenységi köre az ingatlanközvetítés lesz és van még ötletem, mivel lehetne összekapcsolni.
  Közvetítőkkel beszélgetve és a tanfolyam előadóit hallgatva mindig felmerült az ügyfelek trükközése és valahogy nem éreztem azt, hogy nagyon tisztelnék azokat, akikből élnek.
  A témát azért vetettem fel, mert arra vagyok kíváncsi, az ügyfél oldaláról milyen elvárások merülnek fel. Én Magyarországon fogok dolgozni, ahol a közvetítőket szükséges rossznak tartják (talán a fent említettek miatt), viszont a külföldi filmekben ez az egész tevékenység nagyon természetesnek hat. Ezért szívesen veszem olyan országokban élők tanácsait, ahol ez ilyen könnyedén megy.
  A válaszaitokat összegzem majd és igyekszem megvalósítani.
  Köszönet érte[/SUB]
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás