Mit szeretnél, és mit kaptál karácsonyra!

Kövér Falat

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, egy új paplant meg kispárnát, aztán könyveket, meg lemezeket... meg azt szeretném, hogy ne kapjak rémes ruhadarabokat. Mindig egy csomó ruhafélét kapok karácsonyra, és a legritkább esetben tetszik, pedig igyekeznek eltalálni az ízlésemet az ajándékozók. Finnyás vagyok, na :)
 

KWJ

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt hiszem egy új CD lejátszót szeretnék karácsonyra, amelyik mp3-at is olvas, mert a régi tönkrement. De messze is van még :( Bár nem szeretném semmiképpen sem siettetni az idő múlását, így is rohan, de villámsebesen :( Ki szeretném élvezni a babázás MINDEN percét.
 

19Barbi91

Állandó Tag
Állandó Tag
hát igaz még elég messze van karácsony, de amit szeretnék arra nem sok esély van:(-->a volt barátom rájöjjön hogy hülye volt és vissza akarjon jönni hozzám:'(
 

Bognyeső

Állandó Tag
Állandó Tag
Békés csendet. Egy jövőbeli karácsonyra gondolok, amikor majd kandalló mellett unokák vesznek körül, mesélek nekik, éneklünk, templomba megyünk. De addig még sok van...addig is egészséget kérek és erőt.
 

*Rya*

Állandó Tag
Állandó Tag
Most valószínűleg Harry Potter 7. könyvet fogok kapni a szüleimtől (igaz, már gépen elolvastam, de az nem olyan...), és valószínűleg tesómtól is könyvet fogok (én is azt adok neki). :)
Igazi könyvmoly vagyok, ezért nagyon szeretek könyvet kapni, bármilyen alkalomra. Sosem elég belőlük. :)
Amúgy meg főleg a hasznos dolgokat szeretem, parfümök, vagy más, apróságok. :) És én is főleg hasznos dolgokat szeretek ajándékozni. Csak barátomnál vagyok bajban az ilyenekkel... :S Egyre jobban nem tudok neki mit venni... Fiúknak olyan nehéz... :S
 

Bunnyos

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, nagyon örülnék egy új állásnak először is, utána jöhet a többi:) Igazából mindegy, hogy mivel lepnek meg a szeretteim, mindennek tudok örülni:)
 

Chböbi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném ha a családom együtt tölthetné az ünnepeket, ugyan is a gyerekeim külföldön élnek.
Ajándékra gondoltatok ? akkor könyvet
 

Macsus

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Mindenképpen csatlakozom...ahhoz a fórumozó társamhoz...aki említette...Világbékét! ;-)
Egyébként meg sok időt és saját otthont! :)
 

Lyna53

Állandó Tag
Állandó Tag
Békességet, boldogságot, egészséget szoktak kívánni, de én inkább egy lehetőséget, hogy dolgozhassak, mert már lassan 2 éve keresgélek, szinte reménytelenül. :(
 
Oldal tetejére