mobil sikertelen szoftverfrissites

darkyboy témája a 'Tudakozó - A CH technikai kérdései' fórumban , 2012 Szeptember 2.

 1. darkyboy

  darkyboy Állandó Tag

  Sziasztok !
  Az a problémám hogy megpróbáltam a Samsung GT I-5500 as mobilom szoftverját frissiteni ,de nem sikerült és most nem indul a mobilom. (egy olyan kép jelenik meg amin egy számitógép van és egy mobil , közöttük egy felkiáltójel ).

  Válaszaitokat előre is köszönöm .
  Nagyon sürgös lenne a segitség.
   
 2. darkyboy

  darkyboy Állandó Tag

  sikerült megoldanom a kies csinált egy helyreállító pontot
   
 3. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Mákod van, hogy nem lett "tégla".
  Ugyanis bizonyos esetekben az okos telefonból kihal az "okosítás indító" (bootloader) és egy buta "IC kupac marad csak a készülékből.
   
 4. yvetteyvette

  yvetteyvette Új tag

  akartam mondani,hogy csatlakoztasd a gepedhez,de latom mar megoldodott a problema ;)
   
 5. tom0728

  tom0728 Állandó Tag

  Nekem a feleségem új Galaxy III S-sével volt hangminőség problémám, de egy firmware update KIES-en keresztül segített, persze nem ment elsőre
   
 6. tom0728

  tom0728 Állandó Tag

  Nem 100% ide illő, de kapcsolódó :Miután átállt a cégünk T-mobilról telenorra, nagyon rosszul lehet Mo-ra telefonálni, állandóan megszakad ez sw vagy szolgáltató hiba?
   
 7. ugynok

  ugynok Állandó Tag

  Meg kell nezni lefedettseget, 3g-rol esetleg 2g-re kapcsolni a telefonokat, stb.
  Ha mas orszagbol telefonalsz, akkor IP alapon megy a dolog, lehet a telenornak gyengebb ez a kapcsolata a te orszagoddal?!
   
  togateam kedveli ezt.
 8. togateam

  togateam Állandó Tag

  Köszönöm.
  Én sokat járok Szlovákiába,és a mostani új telommal,alig van térerőm,(Telenor elöfizum van és az Orange Slovenskó-ra áll át)söt leginkább nincs,most megpróbáltam a "csak 2g-s üzem módot" és azonnal tele a szint jelző.Én nem gondoltam hogy erre ahol járok,ilyen gyenge a 3G lefedettség.
  Köszönöm,tanultam megint.Az is hozzá teszem hogy páromnak Orange Slovensko élőfizetése van és neki is új teloja fél éve és panaszkodik hogy nem mindenhol tud telefonálni,neki is belőttem a 2G üzem módot,és neki is egyből megjavult a térereje.
  Mondjuk ez igy nekem kicsit körülményes dolog lesz,mert Magyarországon meg mobilnetem is van,és mivel a Waze programot használom GPS-nek így mindig kapcsolgatnom kell a jövőbe.De legalább meg van a megoldás.
   

Megosztás