Mogyoróval fizette le a postás a rettenetes varjút

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 15.

Melitta - 2018 Április 15, 18:57
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Tyler McLeaod, foglalkozását tekintve postás, megszelídítette Vancouver rettegett varját, Canuckot.

  A varjú, amely többek között arról is ismert, hogy ellopott egy kést egy bűnügy helyszínéről, tavaly hetekre blokád alá vont három címet, ahova McLeod emiatt nem tudta kézbesíteni a leveleket. "Amikor felsétáltam a lépcsőn, belekezdett, hogy kár, kár, kár" - magyarázta a karjával szárnyként csapkodva a postás.

  "Minden nap megcsipkedett és megkarmolt. Zuhanórepülésben landolt a leveleim között, mindenfele szétszórta a leveleket" - mesélte. Persze mi mást várnánk egy varjútól, ami garázdálkodott már McDonald's-ban is?

  McLeod trükkhöz folyamodott, földimogyoróval pakolta meg a leveles zsákját. Azóta a legnagyobb haverok Canuckkal. "A földimogyoró a megváltásom. Egy csapásra minden megváltozott, azóta szuper arc" - mesélte. Azóta a leveleket is együtt kézbesítik, Canuck még az anyósülésre is beül a postakocsiban.

  (Via CTV)

  varju.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Április 15.

  1. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Végre egy hír, amin mosolyogni lehet !....:)
   gysny, Beka Holt és varázsdoboz kedveli ezt.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Ez egy nagyon aranyos történet. Köszönet érte! :dr_24:
  3. gumelig
   gumelig
   Okos állatok. Egy nagy német állatviselkedéssel foglalkozó kutatóintezet vezetőnője, több hosszú kísérletezés és megfigyelés után biztos volt benne, hogy a varjúk is tanulmányozták őket. :)
   Utoljára módosítva: 2018 Április 16
   ladybug7spots kedveli ezt.
  4. gysny
   gysny
   Már 30 évvel ezelőtt is megírták az akkori Élet és tudományban, hogy megdőlni látszik az a "dogma", hogy egyedül az ember képes tudatos cselekvésre, vagyis hogy előre látja cselekedete következényeit, tudatosan tesz valamit azért, hogy bekövetkezzen az, amire számít.
   Rókákkal kísérleteztek.
   ladybug7spots kedveli ezt.

Megosztás