Német nyelvkönyvek, munkafüzetek, segédletek 2.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

annaaa

Állandó Tag
További turizmus-vendéglátós könyvek:
Deutsch im Tourismus, horvát:
[HIDE-THANKS]http://lumens.fthm.hr/edata/2011/cbd192e5-c647-4b7f-bdde-653c1aae2b1f.pdf[/HIDE-THANKS]
Deutsch im Tourismus, görög
[HIDE-THANKS]http://repository.edulll.gr/edulll/retrieve/2803/862.pdf[/HIDE-THANKS]
Willkommen im Hotel, szerb
[HIDE-THANKS]http://www.mizs.gov.si/fileadmin/mizs.gov.si/pageuploads/podrocje/Strukturni_skladi/Gradiva/MUNUS2/MUNUS2_29Nemskijezik2.pdf[/HIDE-THANKS]
Herzlich willkommen, Langenscheidt:
[HIDE-THANKS]http://almanii.blogspot.hu/2013/01/download-herzlich-willkommen-neu-neue.html[/HIDE-THANKS]
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Martin68

Állandó Tag
Hello !

Én ezeket az oldalak ajánlanám , ha már alapszinten lennél , és fejleszteni szeretnéd magad filmmel, hangjátékokkal / hanganyagokkal.


Főként a videopage oldala érdekes , ahol pl. a pro7 meséi felnőtteknek szarkasztikus feldolgozási is megtalálhatók.

http://neanderpeople.npage.de/videopage-startseite.html

Minden mostani megjelent film.
A másodiknak a visszakeresője pl. színész alapján nem működik ( miattunk volt anno a botrány, de ide is kihatott a Vasember filmnél , amikor előbb látható volt , mint a mozikban ) , de néha olyan film is megnézhető ott, ami a mások nincs. Amúgy angol filmek is ugyanúgy rajta vannak , a megjelenés után 3 héttel.
VSO dowloader , vagy FMD-vel le is lehet "lopni" a filmet ( amúgy az IMD a legjobb , de az 30 napig jó, hacsak utána ki nem tudod kódolni ) , és VLC media player és akkor ott vagy a keresőjében , vagy szintén subtitel oldalakról feliratot levenni , és nem ajánlanám, de akár egyszerre 2 felirat is lehet , erre is van program.
De most már kitalálták, főként az elsőnél , hogy ott is lehet direkt nézni a filmet , de ha akadna / szakadozna akkor idővel , meg kell egy kicsit állítani pár percre, hogy "puffoljon" fel.

https://kinox.to/
https://movie4k.tv/index.php?lang=de
https://bs.to/andere-serien

Már csak ez a hangjáték / hangoskönyv maradt , amit ismerek , és könnyen letölthető , a többi eltűnt a ködben. Amikor megjelenik a keresőben az első találat, ha egyedülálló (nem sorozat) hangjáték, akkor azt meg kell nyitni , mert ott jön ki a 20-50db.

http://www.hoerspiele.cc/index.php?p=home

Ebből létezik 250 rész is, ha jól látom, nem tudom milyen sorozatból készült , de én ezeket hallgatnám egyfolytában, és a szövegfelismerője is be van állítva , ami nagyon jó , de teszteltem , azért nem egy angol színvonalú , néha még a normál kiírás sem stimmel , de hát ez német :)


Ezt kezdőknek is ajánlanám: felírat is van , és angol felirat is, ha valaki azt is tudja, tanulni akarja , és ebből is 200-on felüli rész van.


A végén : itt mindent megtalálhatsz , mert szépen elágazik mindenhová, de vigyázz !! Csak vírusirtóval felszerelve , mert bár még én nem találkoztam vele, de itt bőven összeszedhető, hiszen ez erről szól :)
De ha rám hallgatsz , akkor a felsők elég a szórakozáshoz / tanuláshoz ...persze jó kis hangjátékok még nem ártanak .. pl ifjú India Jones , Europa Roman , WDR kriminal ,prof van Dusen, Kurier Preston Aberdeen, Philip Maloney ( ezt a youtube-n is láttam )
http://startseite.to/
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
D

drezda87

Vendég
Sziasztok! Tudna valaki a Dr. Somló Katalin: Examen Deutsch B2-höz hanganyagot megosztani?

 

Emmyke

Állandó Tag
Kedves Forum Tarsak keresem
Szita Szilvia es Anne Buscha Begegnungen A2+ Deutsch als Fremdsprache könyvet pdf-ben.
Elöre is köszönöm nektek.
üdv. Emmyke
 
Utoljára módosítva:

t.s.

Állandó Tag
Foglalkoztatás tantárgyhoz keresek könyvet, amelyben álláskereséshez, álláshirdetések értelmezése, önéletrajz, motivációs levél,stb, állásinterjúra felkészüléshez vannak témák A" B1 szinten.:) ha van könyv vagy segédlet, kérem tegyétek fel:)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére