Napi horoszkóp

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(eb32 @ Nov 9 2005, 08:09 AM) [post=258199]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
és nekem?
<

[/b][/quote]
Ebike!!
Az Ön aszcendense:
Bika

Módszeres, fegyelmezett, jól megfontolt előrehaladás, amely kívülről nézve sokszor mozdulatlanságnak tűnik. A sietség mélységes utálata jellemzi ezt a felkelő jegyet. Örömet és esztétikai élményt talál a természetben. Akár lusta, akár megbízhatóan szorgalmas, mindkét esetben azt szereti, ha a dolgokat a saját elképzelése szerint és a saját tempójában intézheti. A Vénusz állása szerinti csillagjegy erősen befolyásolja, hogy mennyire ambiciózus és dinamikus. A Bika Nap többször tűnik lustának, mint a Bika ASC (alighanem azért, mert a Nap tartalmazza a lényegi életenergiát.)A Bika Napra továbbá jellemzőbbnek látszik a birtokszerzési vágy. (Mindkettő élvezni akarja, amit éppen csinál, ezért nem szeret kapkodni, az megzavarná őt az „itt és most", a pillanat élvezetében. Az életet szélsőségesen a testi és érzéki oldaláról közelíti meg, erősen igényli a szeretetet és a biztonságot.

A születési jegy KOS:
Én
Néhány jellemző tulajdonsága: egyenes, nyitott, kemény akaratú, vakmerő, vállalkozókedvű, célratörő, szabadságra vágyó, szereti a függetlenséget, nagyvonalú, adakozó, féktelen, indulatos, heves, szeszélyes, élretörő, türelmetlen, tanulni vágyó, szomjas a tudásra, bőkezű, tékozló, találékony, vitatkozó, nyughatatlan, felizguló, gyakorta változtatja a helyét.

A lendület nála alaptényező. Ezzel fog hozzá a dolgokhoz, ezzel vég bele sokszor olyan feladatokba is, amely meghaladja képességeit. A nehézségeken akarattal segíti át magát. Ha elhatároz valamit, nem ismer ellenérveket. Ha a cél személyesen érinti, fellelkesül, feldobva érzi magát, és vakon bízik saját adottságaiban. Arról senki sem tudja meggyőzni, hogy ne tegye, nem képes rá. Ezt csak akkor látja be, ha valóban nem sikerül elérnie valamit.

A munka elvégzésének, a feladat megoldásának azonnal nekivág. Nem ismeri a tépelődést, a mérlegelést, az előzetes, hosszas okoskodást. De ne gondoljuk, hogy mindig csak úgy fejjel megy a falnak, ahogyan a Kos típusú emberre szokták mondani. A Kosnak az adott pillanat parancsol, és nem telik sok időbe, hogy terve végrehajtásához kiválassza eszközeit. Legszenzációsabb tetteit, eredményeit gyakran rögtönözve éri el. Ne higgyük azonban, hogy ez véletlen. Számára mindig a pillanat az élet, s így a Kos-szülöttnek a pillanatban sűrűsödhetnek össze legkiválóbb képességei.

Ha ellenállást tapasztal, ez csak ösztönszerűen hat rá, felkelti küzdőszellemét. Előfordulhat természetesen az is, hogy töri-zúzza az útjába eső akadályokat. Az egyszer felvett irányon ugyanis nem tud már menet közben változtatni.

Különösen kész a cselekvésre akkor, ha új feladat előtt áll, és ha a maga erejére van hagyatva. Hevesen törtet előre a megvalósításban, ő maga és lendülete nem változik, de az eszközöket változtatja, hajlítja, igazítja terve és szándéka szerint. Önbizalmának szüksége van a látható, a kézzelfogható eredményre, a sikerre. Nehezen alkalmazkodik, és nehezen tűri az alárendeltséget
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(rena @ Nov 9 2005, 08:32 AM) [post=258209]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nekem is jut "ilyen "aszcendens??
<

[/b][/quote]
Amint meg tetszik mondani hogy hány órakor született azon nyomban!
<

Addig is BAK ált. jellemzői:

Néhány jellemző tulajdonság címszavakban: kitartó, törekvő, becsvágyó, mélyen gondolkodó, lassú gondolkozású, maliciózus, melankolikus, nagy önuralmú, alapos, tartósan gyűlöl, tartósan szeret, filozofikus, nyers, elutasító, állhatatos, gyanakvó, mélyen szeret, munkában túlzó.

Szívós, kitartó, kemény ellenálló erővel rendelkezik. Energiáit beosztja, és többnyire jól konzerválja egészen öregkoráig.

Felfogására erősen rányomja bélyegét a közvélemény, az általános elvárás. Így a hagyománynak, a szokásnak fontos szerepe van életében. Ezzel védekezik a gyors változások, a futó ötletek, a rögtönzések, az egyénieskedések ellen. Könnyen kötődhet egy kialakult és fennálló társadalmi formához, idegenkedik az újtól, az átalakulástól, a szükséges reformtól. Ebből kitűnik, hogy miben üt el erősen a többitől a Bak-szülött: jobban determinálja az a társadalmi és történelmi hely, helyzet, amelybe beleszületett. Becsvágya erős, működik venne a tendencia, hogy feltétlenül el kell érnie valamit. Az egyenruhának, a megérdemelt kitűntetésnek személyes jelentőséget tulajdonít. Csak azt tudja megbecsülni és értékelni, amit a maga mégoly fáradtságos munkájával ért el. Az ingyen kapott dolgok, a véletlenül szerzett előnyök nem okoznak örömet neki.

A kemény munka, a hosszútávú tervezés, elképzelés embere. Már gyermekkorában jelentkezik nála ez a tendencia ábrándozás formájában, amitől persze mások nemigen tudhatnak. Években tervez, határidőket tűz ki magának. Képes fél életét arra szánni, hogy keresse azt az utat-módot, amelyen saját céljait megvalósíthatja. Ez sokszor nem tudatos, nem kimondott még önmaga előtt sem, Egyszerűen csak foglalkozik valamivel, ami számára fontos, és csak a későbbiekben, esetleg élete alkonyán visszatekintve rakódnak össze a látszólag különálló, határozott felfelé törekvő tendenciát mutató, karrierjét kirajzoló elemek szerves egésszé. Létezik természetesen olyan is, aki már az elején meghatározza törekvésének célját, és konzekvensen, hidegen igyekszik azt minél előbb elérni. Ez esetben gyakoribb az erőszakosság, a hideg számítás, a szó rossz értelmében vett karrierizmus.

Döntéseiben alapos és megfontolt. Ritkán dönt azonnal. Nem sokszor kell visszalépnie, csődöt jelentenie. Gyakori, hogy kevés a magával hozott, kapott, születésétől fogva adott segítség, támasz. Tudja, hogy elsősorban magára számíthat, és saját belső erőire kell támaszkodnia. Ezért még kudarcaiban, tévedéseiben, “selejtes” tetteiben is kénytelen keresni és megtalálni azt, ami azokból értékes, átmenthető és továbbvihető. Ez a kárpótlás azért, hogy őt az élet nem kényezteti úgy, mint a többieket. Ítéletei, állásfoglalásai nem látványosak, nem elsöprők, hanem a realitás talaján állnak, józanok, hatékonyak és gyakran irigylésre méltóan kikezdhetetlenek.

Bármennyire is benne él a világban, természeténél fogva mindig fal választja el attól, az életet nem tudja a maga közvetlenségében élni, élvezni, nem tud kötetlenül belefolyni és együtt sodródni. Emiatt támadt melenkoliáján igyekszik könnyíteni kitartó, száraz munkával, józan törekvéssel, ami végül is hosszú távon megérleli számára az enyhülést és a feloldódást.
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
RENA!!!!!

KOS asc:

Heves, ambiciózus, nyughatatlan, türelmetlen, mindig siet. A Kos aszcendensűek rámenősek. Ha a Mars a Halakban, a Rákban vagy valamelyik föld jegyben áll, az valamelyest csillapíthatja ezeket az erőszakos tulajdonságokat. A személyes horoszkóptól ez jelentősen függ. A Kos Nap durva cifrázatlansága mások számára annyira tolakodónak, érzéketlennek és tapintatlannak tűnhet, hogy lehervasztóan hat rájuk az, akinek Kos Aszcendense van. Ne feledkezzünk meg azonban a Kos vállalkozói szelleméről, és mérhetetlen szívós kitartásáról, amely szintén jelen van, talán még jobban is, mint a Kos Napúaknál.
 

JuliG

Állandó Tag
Állandó Tag
BIKA 04.21. - 05.20.
Feltűnik valaki az életében, akit nem szeretne elszalasztani. Első helyre az érzelmeket sorolja, de érdekből képtelen kötődni valakihez. A növő Hold nyugalomra és meggondolt döntésre sarkallja.


Nocsak, nocsak. Fel fog tunni valaki? Hol? merre? mikor?
<
<
<
 

JuliG

Állandó Tag
Állandó Tag
RÁK 06.22. - 07.22.
Tűrhetetlennek érezheti a helyzetét, elsősorban az anyagi ügyei miatt. Változtatni azonban soha nem késő. Éppen ideje átalakítani egy kicsit a világnézetét, vagy éppen az aktuális eseményekhez való hozzáállását.

Huuuu ez most nagyon bejott a dragamnak. Tenyleg nincs penze, es epp mahoz egy honapra utazik a nojehez. Orulok neki, ha nem tetszik neki a helyzet.
<
<
<
Legszebb orom a karorom.
<
<
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(JuliG @ Nov 9 2005, 09:01 AM) [post=258221]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
RÁK 06.22. - 07.22.
Tűrhetetlennek érezheti a helyzetét, elsősorban az anyagi ügyei miatt. Változtatni azonban soha nem késő. Éppen ideje átalakítani egy kicsit a világnézetét, vagy éppen az aktuális eseményekhez való hozzáállását.

Huuuu ez most nagyon bejott a dragamnak. Tenyleg nincs penze, es epp mahoz egy honapra utazik a nojehez. Orulok neki, ha nem tetszik neki a helyzet.
<
<
<
Legszebb orom a karorom.
<
<
<

[/b][/quote]
<
Igazad van!!! Néha KELL hogy ezt érezze az ember ha nem is nagyon sok ideig!!!
<
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
Dia, a Bak szvsz nagyon all
<
Budapest, este 9... igy nekem is tudnal valami testreszabottat irni? koccceee
<
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(GIGI @ Nov 9 2005, 09:10 AM) [post=258224]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dia, a Bak szvsz nagyon all
<
Budapest, este 9... igy nekem is tudnal valami testreszabottat irni? koccceee
<

[/b][/quote]
Kívánságod parancs!!!
Ascendensed:
Szűz

A Szűz ASC öntudatossága sok esetben magasabb szintű, mint a Szűz Napé, és némiképp furcsa módon a szerénysége legalább egy vonatkozásban elmélyültebb: a Szűz ASC biztosnak érzi, hogy sok tanulnivalója van még az önjobbítás hosszú útján. A Szűz Napot oly sokszor lesújtó és válságba taszító önkritikai hajlam néha, de nem mindig, a Szűz Aszcendensben is jelen van. Mintha a Szűz ASC „kidolgozná" magából a kétségeit ahelyett, hogy rajtuk kotlana. A Szűz Napban bőséggel megtalálható konzervativizmus és maradiság a Szűz Aszcendensben már nem teng túl annyira, mert bár zárkózott, morcos, visszahúzódó természetűnek tűnhet, mégis lappang benne valami szilajság. A Szűz Napnak általában jobban fekszik a részletekbe bocsátkozó elemezgetés, mint a Szűz Aszcendensnek, noha mindketten sokszor árulnak el magukról mesteremberi tehetséget.
 

noni

Állandó Tag
Állandó Tag
NYILAS 11.23. - 12.21.
Érdekes és értékes tervek foglalkoztatják, amelyekhez partnereket kell keresnie. Ne álljon meg az első akadályok láttán. Szerelmi téren egy új kapcsolat örömet hozhat.


Ez ezt megis, hogy a manoba adagoljam az Uramnak ???
<

- dragam, egy uj kapcsolat oromot hozott nekem. Remelem Te is boldog vagy !
<
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
... szoval Szuz vagyok
<
<
koszonom Dia
<


... hogy is van a nota? ket Szuz egy csardaban...?
<
Egyetlenke zodiacja Szuz...
DIA, errol mit tudsz mondani: 1955.09.11. hajnal 7 korul, Budapest...????
 

dialuna

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(GIGI @ Nov 9 2005, 11:33 AM) [post=258274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
... szoval Szuz vagyok
<
<
koszonom Dia
<


... hogy is van a nota? ket Szuz egy csardaban...?
<
Egyetlenke zodiacja Szuz...
DIA, errol mit tudsz mondani: 1955.09.11. hajnal 7 korul, Budapest...????
[/b][/quote]
Egyetlenke ascendense!
Mérleg

Bár a Mérleg ASC gyakorta hajlamosabb a némileg nárcisztikus önközpontúságra, mint a Mérleg Nap, mégis a Mérleg ASC általában kedvesebb és barátságosabb természetű, mint a Mérleg Nap, aki sok esetben távolságot tart az emberektől, és aki szerint az élet nem habostorta. A Mérleg Aszcendens a horoszkópjában kifejezésre kerülő energiákat mind egyfajta sajátos egyéni tónussal tölti fel. Igaz ugyan, hogy mindketten alapvető jelentőségűnek tartják a szoros emberi kapcsolatok fenntartását, de a „másik ember" iránti igény a Mérleg ASC számára talán még fokozottabb, mert neki sok esetben az egész élete arról szól, hogy igen közeli legyen a partneréhez fűződő viszonya (vagy ha nincs neki ilyen, akkor éppen erről szól az élete). Megfelelő partner hiányában a Mérleg ASC gyakran eltéved az élet rengetegében, és elenyészik a kezdeményezőkészsége, a pszichikai energiája. A társas kapcsolatokhoz fűződő viszonyukról pontos részleteket a horoszkópjukban a Vénusz által elfoglalt pozíció elemzéséből tudhatunk meg. ehhez kérhetjük az Asztrológus segítségét. A Mérleg ASC sok esetben felületesebbnek tűnhet, mint a Mérleg Nap, aki általában mélyebb gyökerű személyiség. A Mérleg ASC továbbá romantikusabb szemléletű, mint a néha bizony cinizmusra hajlamos Mérleg Nap.
 

noni

Állandó Tag
Állandó Tag
<div class='quotetop'>QUOTE(GIGI @ Nov 9 2005, 11:33 AM) [post=258274]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
... szoval Szuz vagyok
<
<
koszonom Dia
<


... hogy is van a nota? ket Szuz egy csardaban...?
<
Egyetlenke zodiacja Szuz...
DIA, errol mit tudsz mondani: 1955.09.11. hajnal 7 korul, Budapest...????
[/b][/quote]


nem a dudasok laknak egy csardaban ??
<
 
Oldal tetejére