Hírek Napra és percre pontosan megjósolta a III. világháború kitörésének időpontját a mesterséges intelligencia: Már csak ennyi lenne hátra?

Ha igaza van, akkor nagy bajban vagyunk.

Rémisztő jóslat​


Már 2023 februárját írjuk, hamarosan egy éve, hogy az orosz hadsereg bevonult Ukrajnába és megtámadta az országot, és azóta sincs semmi kilátás arra, hogy a háború napokon, heteken, akár hónapokon belül véget érne. Mióta lényegében Európához ennyire közel zajlik aktív háborús helyzet, az emberek egyre inkább elkezdtek tartani a III. világháborútól, főleg, hogy a NATO és Oroszország elég erősen egymásnak feszült. Megtudhatod, milyen dátumot jósolt a mesterséges intelligencia a III. világháború kitörésére!


Alexa szerint a III. világháború 2023. november 23-án, este 6 óra 5 perckor tör majd ki, a kiváltó oka pedig az lesz, hogy Oroszország támadást indít Németország ellen. A videót erre a linkre kattintva tudod megnézni.

Alexa szerint a III. világháború 2023. november 23-án, este 6 óra 5 perckor tör majd ki, a kiváltó oka pedig az lesz, hogy Oroszország támadást indít Németország ellen.

1675529211151.png
 
A mesterséges intelligencia nem jósol, hanem elemzi a rendelkezésére álló adatokat. Jelen pillanatban ha egy egyenes vonallal összekötjük az eddigi helyzetet és továbbhúzzuk, tényleg ezt adja, de semmi sem gátolja a világ vezetőit, hogy úgy döntsenek, hogy nem feszítik tovább a húrt és nem adnak okot erre a támadásra.
Az más kérdés, hogy amikor megnézzük, hogy viselkednek, és mennyire megrészegültek a hatalomtól az elmúlt három év sikerét látva, világos, hogy eszük ágában sincs már abbahagyni az őrült játékot. Talán még Kína előhúzhat egy kártyát a zsebéből, még nem nagyon nyilatkoztak, de visszagondolva, ha megnézzük Putyin fejét tavaly januárban, amikor Kínában járt, csak csalódottságot lehetett róla leolvasni, ami most ebben a helyzetben nem túl kecsegtető, de bízzunk a csodában.
 
Aki ezeket elhiszi, magára vessen...


"...Már „személyesen” is találkozhatnak a hallgatók a felsőoktatásban tanuló első mesterséges intelligencia-robottal a kínai Tsinghua Egyetemen. Az ország első virtuális diákját ez az intézmény fejlesztette ki: a neve Hua Zhibing. A robothölgy már a rajongóival is kapcsolatba léphetett, amikor fiókot nyitott Kína Sina Weibo elnevezésű, Twitter-szerű platformján.

Első posztjában üdvözölte a kínai netezőket és elmondta, hogy elkezdett tanulni a Tsinghua Egyetem számítógépes laboratóriumában. Az egyébként igen barátságos Hua Zhibing mindössze 9 óra leforgása alatt közel 2000 követőt szerzett magának a Weibón..."


"....De hogyan "csinálhatna" az ember mesterséges intelligenciát addig, amig fogalma sincs nem csak az életről, hanem még a fizikai testünkről sem?

Ennél sokkal egyszerűbb "életet" sem tudunk létrehozni. Ha valamely területen nincs semmi növényzet, vagy alkalmatlannak itélem meg bármilyen tevékenységre, akkor azt mondom, hogy

"Nem nő ott még egy fűszál sem!"


Mert azt tartjuk a hétköznapi életben a legegyszerűbb dolognak. Kielemezhetem, hogy a fűszálnak milyen összetevői vannak, azok milyen arányban alkotják, ezeket beletehetem egy lombikba, teremthetek hozzá bármilyen körülményeket, jelen lehet a világ valamennyi biológusa, azokból fűszál sohasem lesz.

De a fűszálakon megjelenik egy újabb csoda: reggelente a fűszálak végein egyensúlyoz a harmatcsepp, délután pedig a katicabogár. Ezek a fűszálak a mezők, rétek alkotóelemei, melyek sokasága nyugalmat, békességet áraszt és teremt az emberekben.

Ezért aztán nehogy azt higgye valaki, hogy ha az ember megismeri az emberi test fizikai "alkotóelemeit", azok funkcióit, feladatait, akkor megfejtheti az "embert"...."

 
Hmmm...
Elfelejtették megkérdezni, hogy meddig is fog tartani...
Arról sincs szó, hogyan érinti Kanadát és Magyarországot...
 
Mindenféle elméletek vannak a világunk felsőbb szintjeiről. Ahány gondolkodó, filozófus van szerte a világon, annyi féle elmélet született már. Az természetes, hogy minden, ezzel foglalkozó személy, embernek mondható vizilófus filozófus él, mind esküszik arra, hogy ő az igazi.
Most elmondom a magam elméletét és biztosak lehettek benne, hogy ez, csakis ez az igazi.
Na szóval, vagyunk mi, a Föld élőlényei, gombák, bogarak, növények és emberek - ez az anyagi szint.
Fölötte van az asztrál világ, ami az anyagi világ szervezési szintje. Ha levágják valaki lábát, az sokáig érzi, mintha még meglenne. Persze, mert az asztrális szint még nem került szinkronba az anyagi szinttel.
Fölött ven a mentális szint, ami a rengeteg asztrális szint összessége. Ebben aztán kavarog mindenféle dolog.
Ebbe a mentális szintbe kapcsolódhatnak az anyagi szintű emberek, már azok, akik erre képesek: látnokok, jósok, sámánok, és a többi ilyesvalakik. Vannak, akik közvetlenül tudnak kapcsolódni, de sokan vannak, akik valamiféle segédeszközzel képesek innen információt kinyerni. Például vízkereső pálcával, ingával, meg ilyenekkel.
Nos én elővettem egy anyacsavart, mert mi azért csak-csak tudós emberek vagyunk és rákötöttem egy fekete cérnára; azt mondják, ez elűzi a hamis embereket A fekete cérna..
Lógni hagytam egy kicsit, míg mozdulatlanul megállt és kértem tőle egy jelet az igaz kijelentésre. Majd egyet a nemlegesre és később mégegyet "válasz van, de nem értelmezhető" kategóriára. Van még egy szint, amire semmiféle válasz nem adható, ilyenkor mozdulatlan. Ez az inga a válaszokat a mentális térből nyeri, a mindenféle válaszok (ha vannak) összesítéséből.
Ezek után megkérdeztem, hogy a fentiekben leírt dátum helyes-e. A válasz igen volt, lesz ilyen dátum. Persze, valamilyen dátum mindig lesz. A kérdés logikailag hibás
Aztán ezen a dátumon fog kitörni a III.vh, ? - NEM
A következő 10 évben valamikor ki fog-e törni a III.vh.? - NEM
Mikor fog meghalni a Földön a zösszes agyalágyult hülye? - NINCS VÁLASZ
Mikor fog meghalni az összes jós? - NINCS VÁLASZ
Mindenki meghal egyszer? - IGEN
Végre, kaptam egy IGEN váaszt is, tehát az inga jól működik ....
Ebből láthatjátok, hogy ÉN vagyok az igazi! Most már csak az a kérdés, hogy miben igazi .....
Szóval mindenki menjen nyugodtan aludni, holnap is lesz nap.
Jóccakát!
 
Komolyra fordítva a szót: az inga igenis működik és helyesen jelez. Lásd az öregek vízkutató pálcáját.
Egy politikai kérdés....
Itt az életem józanabbik fele beleszólt és azt mondta, EZT ne írd le.

Igenis, értem, és engedélyt kérek meghunyászkodni! :confused:
Végülis igaza van, mert nem etikus kérdésre ne várjunk választ. Márpedig a politikában ilyen a "van kalapja, vagy nincs kalapja" kéedésre a válasz.
 
Baromira nem erdekel mit mond a masterséges intelligencia, ket oraja szuletett az unokam, na ő érdekel!
A rémisztgetéssel meg nem foglalkozok, orulok az életnek!
Fegyverszünet kettőnk közt egy csendes gondolat erejéig.
Sok sok örömöt kívánok!
Erőben egészségben!
Aztán jön a
"Nem messiás-é minden újszülött,
Fénylő csillag, mely feltűnt a családnak,
S csak későbben fejlik szokott pimasszá."

"
1676534207543.png



Pár év múlva

1676534750699.png
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,701
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére