Nevessünk...Írj egy viccet!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

apaszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves férjem!
Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A főnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet főztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam.
Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek.
Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat- Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet!
Az ex-feleséged.
~~~~~~~~~~
Kedves ex-feleségem!
Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától. Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölődésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az első dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy “Úgy nézel ki, mint egy férfi!”. Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani. Amikor megfőzted a kedvenc ételemet valószínűleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tőlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került. Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tőlem kapni. Tehát csak óvatosan.
Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született.
Remélem nem baj!
Pokolian gazdag és szabad férjed.


 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nő akkor jön ki a zuhanyzóból, amikor a férje bemegy. Épp csengetnek, derekán a törölközővel kimegy, kinyitja az ajtót, látja, hogy Jocó az, a szomszédjuk.
- Adok 10000 Ft-ot, ha ledobod a törölközőt és körbefordulsz előttem! - mondja Jocó.
A nő belemegy a dolgba, még riszálja is magát egy kicsit, engedi, hogy Jocó megfogdossa innen-onnan, majd elmarja a tízezrest, megy a férjéhez, hogy elmondja, hogy szerzett 10000 Ft-ot. Még mielőtt megszólalna, kiszól a férje:
- Nem Jocó volt az, hogy meghozza a 10000 Ft tartozását?
 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
A pénzügyminisztériumban tanácskoznak;Hogyan lehetne megjavítani a forintot..?
Valaki felveti;
- Fúrjunk bele egy lyukat,és töltsük ki arannyal..
Megvitatják...
- Nem jó!Nincs elég arany..
Másnap új javaslat;
- Fúrjunk bele két lyukat,és töltsük ki ezüstttel..
- Nem jó,nincs elég ezüst..
Kifogytak az ötletekből,így hát közvélemény-kutatásba kezdenek.Megállítják az első cigányt az utcán,elmondják neki az egész problémát,mire ő;
- Csináljanak úgy,mint az öregapám;
- Fúrjanak bele négy lyukat,majd adják el kabátgombnak 1,80-ért!
 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy napon meghal Gyurcsány Ferenc. De minden virág elhervad a sírján. Először hívják a holland kertészeket, de bármilyen tudományos módszert is alkalmaznak, az összes tulipán napokon belül elszárad. A francia kertészek is felsülnek, sőt a bolgárok is. Hosszú tanakodás után helikoptert menesztenek Bábolnára a Pista bácsiért, mert ő mindennek tudója. El is hozzák az öreget, lehajol a sírhoz, felvesz egy göröngyöt, majd sokáig porlasztgatja az ujjai között és erőteljesen csóválja a fejét. Mindenki feszülten figyel, mikor végre az öreg megszólal :
- Itt soha az életben nem fog nőni semmi, nem hogy virág !
- Miért ? - kérdezik kétségbeesetten.
- Mert túl mélyen van a gané ...
 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy magyar es egy amerikai a nemzeti vivmanyokrol beszelgetnek.

Igy az amerikai:
- We have George W. Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash!

Mire a magyar:
- We have Viktor Orban, no wonder, no hope and no cash...
 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
ÉRETTSÉGI: XD

TÖRTÉNELEM
Jellemezze a pápaság történetét a kezdetektől napjainkig, koncentráljon különösen, de nem kizárólagosan a szociális, politikai, gazdasági, vallási és filozófiai hatásán Európára, Ázsiára és Afrikára. Legyen tömör, velős, egyedi.

ORVOSTUDOMÁNY
Az asztalon talál egy borotvapengét, egy csomag gézt és egy üveg skót whiskyt. Vegye ki az egyik veséjét majd cserélje ki a másikkal. Ne varrja össze, amíg a munkáját ki nem értékelik. 15 perce van.

RETORIKA
2500 lázadó, őrült bennszülött tombol a szomszédos teremben. Nyugtassa meg őket. Bármely ősi nyelvet használhat, kivéve a latint és a görögöt.

BIOLÓGIA
Hozzon létre szilícium alapú életet. Becsülje meg az eltéréseket az elkövetkező emberi kultúrákban, ha ez az életforma 500 millió évvel ezelőtt kifejlődhetett volna. Állításait tényadatokkal bizonyítsa is.

ZENE
Írjon zongorakonchertót. Hangszerelje, majd adja elő furulyán és dobon. Segítségképpen a széke alatt talál egy zongorát.

PSZICHOLÓGIA
Munkásságukról szerzett tudása alapján értékelje az érzelmi stabilitást, az alkalmazkodóképesség fokát és az elfojtott frusztrációkat a következő személyeknél: Nagy Sándor, II. Ramszesz, Hammurabi. Az alanyoktól vett idézetekkel támassza alá értékelését, a megfelelő hivatkozásokkal. A fordítás nem kötelező.

SZEXUÁLPSZICHOLÓGIA
Mutassa be a nemi eltévelyedéseket és az enyhébb betegségek tüneteit. Szégyellje magát.

KATONAI SZAKÉRTELEM
Egy nagy kaliberű lőfegyver darabjait találja az asztalán. Mellettük fekszik egy nyomtatott használati utasítás bantu nyelven. Tíz perc múlva egy éhes bengáli tigris csatlakozik Önhöz.
Tegye meg az Ön által szükségesnek ítélt lépéseket. Legyen kész utólag felülvizsgálni döntéseit.

ESZTÉTIKA
Érveljen a tudományág fontossága mellett.

ATOMFIZIKA
Létesítsen láncreakciót vagy atommáglyát, tetszés szerint. Vázolja egy magfúziós erőmű tervét.

KÉMIA
Szubtrópusi körülmények között állítson elő szupravezetőt. Állítson elő kénessavat. Vágja ketté majd illessze össze újra. Mit lát?

MATEMATIKA
Alkosson hiperkomlex számokból konkáv halmazt, amely a recipriverexkluzív (önmagán kívül bármely más számmal egyenlő) számok halmazának részhalmaza. Ábrázolja 5 dimenziós koordináta-rendszerben
Kösse össze a pontokat úgy, hogy a kialakuló geometriai alakzat a szögfelezőivel együtt Tapsi Hapsi képét adja ki.

FÖLDRAJZ
A kőolaj és a kőszén keletkezésének folyamata, mérföldkövei – összehasonlítás. Mutasson példákat (saját gyűjtés), játssza le a folyamatokat. Kőzet- és anyagfelismerés: U236, ózon, deutérium, kurcsatóvium, neodézium. Mutassa be, elemezze.

PARAPSZICHOLÓGIA
Ragassza a következő tárgyakat a testére: pogácsa, bélyeg, működő hosugárzó, tojáshéj. Egyéb feladatok: távolbalátás, távgyógyítás, elrejtett tárgyak megtalálása, mozgatása, levitáció, asztrálutazás. Teleportálja magát a Jupiterre, az ott készült polaroidképekkel igazolja magát.

PEDAGÓGIA
Oktassa ki vizsgáztatóit.

ALKALMAZOTT MÉRNÖKI TUDOMÁNYOK
Kössön sorba 1 izzót. (Pluszpontért ugyanezen izzót párhuzamosan is kötheti)

ISMERETELMÉLET
Foglaljon állást az igazság mellett vagy ellen. Bizonyítsa állásfoglalását.

FIZIKA
Magyarázza az anyag természetét. Hozzon létre egy zongorányi antianyagot, egyesítse az anyaggal (zongora). Írja le a látottakat.

FILOZÓFIA
Vázolja az emberi gondolkodás fejlődését. Mérje fel ennek jelentőségét. Hasonlítsa össze valamely más gondolkodás fejlődésével. Térjen ki a lét tarthatatlanságát igazoló elméletekre. Adjon kézzelfogható megoldást (ne kövessen el öngyilkosságot a vizsga végéig).

JOG
Írja meg Hitler védőbeszédét. A védelmet építse a Berlin-Sztálingrád útvonalon elkövetett közlekedési kihágásokra, kérje a helyszíni bírság utólagos kiszabását.

CSILLAGÁSZAT
Bizonyítsa be az Ön által ismert elméletek segítségével hogy a pulzáló világegyetem konvex.
Válaszát 4 dimenziós rajzokkal illusztrálja. Modellezze egy kvazár működését a fiókban található protonok és fotonok segítségével. Egyéb segédeszközök (quarkok, logarléc, építokocka, stb.) nem használhatók.

VALÓSZÍNŰSÉGSZÁMÍTÁS
Abakusz segítségével határozza meg min. 99.24167 %-os konfidenciaszint mellett a jövő heti
lottószámokat.

IRODALOM-VILÁGIRODALOM
Elemezzen egy szabadonválasztott X-XI. századi amerikai verset.

MAGYAR
Ady optimista világfilozófiája. Kép, forma és jellem szintézise a kortárs alföldi irodalom kifejezésvilágában.

KÉPZŐMŰVÉSZET
Hozza létre a Parlament épületének 1:1 arányú modelljét a fiókban található 3 csomag gyurma segítségével. Ügyeljen az épület belső részeinek kidolgozottságára.

KÖZGAZDASÁGTAN
Készítsen realisztikus tervet a következő problémák globális megoldására: elszegényedés, túlnépesedés, adósságproblematika, fenntartható növekedés, munkanélküliség, infláció. Válaszában szintetizálja a neoklasszikus, keynesi, monetarista elméleteket. Mutassa meg a szintetizált elmélet hiányosságait. És végül jellemezzen egy olyan elfekvő eszközt, mely a fennálló tőkéből kifolyó hasznot élvezi.

SZÁMÍTÁSTECHNIKA
Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

NYELVTUDOMÁNYOK
Az összehasonlító nyelvészet eredményeinek felhasználásával mutasson ki fonetikai hasonlatosságokat az óegyiptomi és szanszkrit nyelv köznapi beszélt változataiban.

SZOCIOLÓGIA
Becsülje meg a szociológiai problémákat, amik a világ végén felmerülhetnek. Tervezzen kísérletet elmélete igazolására.

FILMMŰVÉSZET
Írjon forgatókönyvet az Anjou-ház életéről majd forgasson ebből rajz- vagy rövidfilmet (max. 351 kocka).
 

szab777

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért nem létezhet a Mikulás? :(

1.Egyetlen ismert rénszarvasfaj sem tud repülni,de
több mint 300000 olyan élő organizmus létezik,amely
még besorolásra vár,és bár ezek nagy része baktérium vagy ízeltlábú nem zárhatjuk ki azt,hogy a mikulás repülő rénszarvasokon közlekedik.
2.A Földön 2 milliárd(2000000000)gyerek van.De a mikulás nem törődik a zsidó,buddhista,muzulmán vagy hindu gyerekekkel így a munka a 15%-ára csökken(378 millió).Háztartásonként 3.5 gyerekkel számolva ez 91.8 millió otthont jelent.Fel kell tételeznünk,hogy mindenhol lakik legalább 1 rendes gyerek.
3.A mikulásnak,hála a különböző időzónáknak és a Föld forgásának 31 óra áll rendelkezésére az ajándékok kihordására.Ebből az következik,hogy822.6 látogatást tesz másodpercenként.Ez azt jelenti,hogy 0.001 másodperce van minden egyes háznál,hogy lepakoljon,beugorjon a kéményen,megtöltse a zoknikat,a többi ajándékot szétszórja a fa alatt,visszamásszon és felpattanjon a szánra.ha feltételezzük,hogy a szóban forgó 91.8 millió otthon egyenletesen helyezkedik el a Föld felszínén,akkor két ház között a távolság 1.2 km,a teljes út pedig 117 millió(117000000) km.
4.Ez azt jelenti,hogy a mikulás szánja mintegy 1000km/s sebességgel halad a hangsebességnél 3000-szer gyorsabban.(a rénszarvas sebessége 25km/h)
5.A szán rakománya egy újabb érdekes kérdés.Feltéve hogy minden gyerek 1 kg-os csomagot kap(ami nagyon kevés)akkor a mikulás szánja 321300000 kg-t nyom.Nem számitva a mikulást.(aki ha tényleg megeszik minden házban egy kis édességet mondjuk 2 szaloncukrot akkor az út végére 2943000 kg-ot hizik de ettől az apróságtól most eltekintünk)Egy hagyományos rénszarvas 150kg-t képes elhuzni.Még ha feltételezzük hogy a repülő rénszarvas pont 10-szer ennyit tud elhuzni akkor is minimum 214200 kell a szán elhuzásához.A sok szarvas 353430 tonnára növeli az egész pereputty sulyát.Ez 4-szer olyan nehéz mint az Enterprise nukleáris anyahajó.
6.Ha ez a 353430 tonna tömegű szán 1000km/s(1000000m/s=3.6 millió km/h)sebességgel közlekedik akkor igen nagy légellenállásba ütközik.A légellenállás felhevíti a rénszarvasokat.A két vezér rénszarvas másodpercenként 143 trillió (143000000000000000000) Joule enrgiát nyel el.Elhanyagolható idő alatt égnek el,(eközben 234 milliárd decibel erejű robbanás hallatszik)kigyújtva maguk mögött a többi rénszarvast.Az egész szán 4.26 ezredmásodperc alatt ég el.A mikulást,akire eközben 297500 Newton centrifugális er hat,120 kg-os télapó esetén(ami nagyon kevés)8207123 kg-os erő préseli a szán háttámlájához.
 

ViccElek

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy nő hazamegy és mondja a férjének:
- Emlékszel a fejfájásomra ami évek óta gyötör? Nos, ez mind a múlté.
- Nem fáj többé a fejed? Hát mi történt?
A feleség azt válaszolja, barátnője hipnotizőrhöz küldte. Ő meg azt mondta, álljak a tükör elé és ismételgessem:
- Nem fáj a fejem. Nem fáj a fejem. Nem fáj a fejem. Nem fáj a fejem...
A dolog működött - a fejfájás örökre elmúlt.
Mire a férj válaszol:
- Hát, ez csodálatos.
Egyszer csak a feleség megszólal:
- De azért tudod, az utóbbi években Te sem voltál valami bombasztikus a hálószobában... Miért nem mész te is egy hipnotizőrhöz, hátha a Te ügyedben is lehet tenni valamit.
A férj beleegyezik. A rendelésről hazajőve lekapja a ruháit, ölébe veszi az asszonyt és viszi a hálószobába. Lefekteti az ágyra és mondja:
- Ne mozdulj, mindjárt visszajövök.
Bemegy a fürdőszobába majd pár perc múlva visszajön és olyan szenvedélyesen öleli a feleségét, mint talán még soha.
- Apukám, ez csodálatos volt - így a feleség.
A férj ismét csak azt mondja:
- Ne mozdulj innen, mindjárt visszajövök.
Visszamegy a fürdőszobába majd a hálóba, és másodjára még jobb volt a dolog, mint először. A feleség felül, már forog vele a világ. De a férj megint csak mondja:
- Ne mozdulj, rögtön jövök.
Majd visszamegy a fürdőbe. Ez alkalommal azonban a feleség titokban utána lopódzik, hogy megnézze, mit csinál. Hát, látja, hogy a férje a tükör előtt áll és azt mondogatja:
- Ő nem a feleségem. Ő nem a feleségem. Ő nem a feleségem. ...
 

minimodel

Állandó Tag
Állandó Tag
Három béka megy a sínen, azt mondja az egyik a többieknek: Hé vigyázz, jön a vo... szétlapul, mi?... ez is szétlapul, ja... szintén szétlapul.
 

minimodel

Állandó Tag
Állandó Tag
Józsi bácsi bemegy az orvoshoz:
- Doktor úr, azt hiszem baj van a székletemmel. Minden nap reggel 5-kor van.
- Na de Józsi bácsi, maga 94 éves és ez nagyon jó, ha naponta, rendszeresen ugyanabban az időben van meg.
- De doktor úr kérem az a baj, hogy 6-kor ébredek fel.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére