Nfl

Bányarém

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem akartam viccelődni, de tényleg azt hittem, hogy van olyan édes pici állatka, ezek szerint nincs. Az amerikai focit sem ismerem, én hastáncoltam egy darabig, de ilyen témát itt még nem találtam, véletlenül kerültem ide, a hastánc nem sport? Pedig inkább az, mint ülve nézni a meccset a tévében.
 

NAGYKUKAC

Állandó Tag
Állandó Tag
Bevallom tőlem ez a sport távol áll hiába foci.A hagyományos focinál egyszerű megérteni amit kell.Van egy labda két csapat mindenki fut a labdáért olykor szabálytalanságok és majd csak lesz gól is.
De itt ebbe az NFL-ben hát nekem nagyon kinai minden.Sok szabály, kéz, láb, bunyó, nagy kupac ember a pálya valamelyik pontján,mindenféle indiánokra hasonlitó arc festések na meg a ketreces sisakok, labda valahol az alján egyszer csak valaki hona alatt rohan a két karó felé ami ha jól tudom a kapu.Na ez mint a tojás labda nem gömbölyü nekem.Azért biztos sok rajongója van ennek az amerikai focinak is és lehetnek izgalmas meccsek.
Én azért maradok a hagyományos focinál és ha nem is a magyar focit nézem,mert azon nem sok izgulni és látni való van sajnos,azért a külföldieket szivesen nézem.
Micsoda különbség volt ez az eredmény amit irtál Atomvakond?!
Biztos a St.Louis Rams csapatának csak záptojás labda jutott:D és a New England Patriots csapata nem keveredett sokat a kupacba hanem loti futiztak az ellenfél karójai felé;)
 
T

TH6777

Vendég
Ez a sport sokáig nagyon idegen volt számomra, de mióta Magyarországon is rendszeresen lehet mérkőzéseket nézni, egyszerűen a rabja lettem.
Sok mérkőzést követek élő, párat felvételről tudok csak megnézni. A gyermekemet is sikerült vele megfertőznöm, ennek a párom már kevésbé örül. ;)
 

googx

Állandó Tag
Állandó Tag
Múlt héten volt szerencsém élőben megnézni a 49ers meccsét.
Elképesztő hangulat volt, bár számomra ez a sport még mindig picit vontatott.
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Múlt héten volt szerencsém élőben megnézni a 49ers meccsét.
Elképesztő hangulat volt, bár számomra ez a sport még mindig picit vontatott.

Barátom ne vadíts!!!!! ugye az élő az nem azt jelenti hogy Soldier Field-en voltál , hanem a TV-t, mert besárgulok az irígységtől...:D igaz kicsit vontatott, de ez a reklámok miatt van, mert ott nem állami pénzen működik az NFL, mint nálunk a botlábú focistáink bajnoksága...jegybevétel, reklám , sponzorpénzek..de nem is látsz ott üres lelátókat, és nyereséges...sokkal nézhetőbb és izgalmasabb mint az európai foci, pláne ha már látja is az ember mi történik a pályán..
 

Kincs_A

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello NFL rajongók!!

Új tag vagyok, én is egyre többet nézem az NFL-t!! Jobban kezdem szeretni mint a rendes focit, van benne valami varázs !!

Hirtelen hogy valami fontosat is írjak, BIG Ben nélkül, lehet elszáll a Pittsburgi play off szereplés, aztán meglehet cáfolni, de én most ezen vagyok!

Üdv.
Ui. sajna NFL-ben sok a sérülés és ez akár az egész szezonjukat befolyásolhatja 1 csapatnak!!
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Na ja az eddigi 6-4-es mutató nem a legjobb, de lehet ebből akár 12-4 is, és akkor már a szabad kártyára nem is lesz szükség...:p a Patsnál is sok a sérült, de nagyon erős az offens, és a diffens is egyre jobb...a Hálaadás napi "mészárlás azért meglepett, nem gondoltam hogy a Jets ennyit fog hibázni, és Rex Rayen sem döntött mindig helyesen a play-ek hívásánál...ott ment el számukra a mecss szerintem, mikor 4. és 1-nél nem rúgatott field gólt hanem ráment a TD-re..kiváncsi vagyok marad e a helyén..?
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Hali gyerekek...!!!

Elkezdődött az alapszakasz, már a 2. forduló megy.. a kedvenceim a Hazafiak 2-0 -val állnak, de hogy mi lesz azt nehéz megjósolni....Brady-nek nincs elkapója egy szem sem, Welker elment, Gronkowsky sérült, Hernandez tudjuk mit csinált, Woodhead is távozott...Dennard meg ittasan vezetett, úgy hogy van 1 éves felfüggesztettje...az újonc elkapók meg elejtik a pontos passzokat, nem csoda hogy Bradyt a guta kerülgeti...nem láttam még ilyen idegesnek....ráadásul megváltak a Meskó Zolitól is..remélem belejönnek, mert a védelem nem nyerhet meccseket, ha a támadósor csapnivaló...
 

atomvakond

Kormányos
Kormányos
Nem vagyok rosszmájú, de már ideje volt hogy a Broncos is veszítsen egy meccset...az viszont álmomban sem merült fel bennem hogy a Chiefs 7-0- val álljon a tavalyi 2-14 után...de legalább első körben draftolhattak..;)
Hajrá Hazafiak, Brady piramidális, csak a rooki elkapók még nem melegedtek be...
 

juventino1920

Állandó Tag
Állandó Tag
Fórumtagok?! Ki mit szól a vasárnapi Super Bowl-ra? Mekkor ajátékot hozott a Seahawk? Majdnem sikerült nekik ugyanazt eljátszani, mint két héttel ezelőtt a Green Bay ellen... ;)
 

jenciboy

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látom nem túl aktív ez az oldal. Kár érte, nagyon érdekes szezonunk van az idén, ha vannak érdeklődők, téma lehetne bőven! ;)
 

Jazzter

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, jenciboynak igaza van, de én is csak most keveredtem ide.

Asszem ez a feltöltés ide illik :), Pats szurkolóknak biztos tetszeni fog.
Sajnos csak angolul van meg.
 

Csatolások

  • Belichick and Brady - Michael Holley.epub
    16 MB · Olvasás: 3
Oldal tetejére