Novák Katalin lett a kormány új szaporodási kabinetjének vezetője

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 11.

Melitta - 2018 Október 11, 06:09
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Megalakult a Fidesz-KDNP-frakciószövetség népesedés- és családügyi kabinetje - jelentette be Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a kabinet első ülése után szerdán Budapesten.
  [​IMG]

  Novák Katalin, a kabinet vezetője, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára közölte, az első ülésen megerősítették a kormány elköteleződését az iránt, hogy Magyarország jövőjét a magyar gyermekekben látják, a migráció helyett pedig a családok támogatását tartják fontosnak.

  Elmondta, a testületnek 11 tagja van. A Fideszből Bányai Gábor, Dunai Mónika, Kállai Mária, Kovács József, Mátrai Márta, Szatmáry Kristóf, Tapolczai Gergely és Zsigmond Barna, a Kereszténydemokrata Néppárt képviselőcsoportjából pedig Harrach Péter, Juhász Hajnalka és Vejkey Imre vesznek részt a munkában.  Szó esett a novemberben induló nemzeti konzultációról, amelynek központi témája a demográfia és a családalapítás lesz, és amelyben arról is kikérik az emberek véleményét, hogy a népesedési kihívásra a migrációval vagy a magyar gyerekek születésének támogatásával válaszoljon-e az ország.

  Kitértek az új Nemzeti alaptantervre is, a kabinet azt javasolja, hogy jelenjenek meg benne a népesedési és családügyi szempontok, hogy a gyerekek is megismerkedjenek a jelenlegi demográfiai helyzettel - ismertette Novák Katalin.

  Kiemelte, a kabinet szeretné megtalálni azokat a pontokat, amelyekben még további segítséget tudnak nyújtani a családoknak, ennek érdekében pedig minden témába vágó kérdésnél megfogalmazzák majd a véleményüket.
  MTI
   
  Éva Kismadar és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 Október 11.

  1. setni
   setni
   Alakul ez!!
   Lett már magyarság kutató intézetünk is...
   Kásler bejelentette: felállítják a Magyarságkutató Intézetet
   Ernoe kedveli ezt.
  2. tornando
   tornando
   Nos így működik az Emberi Erőforrások Minisztériuma:

   Nem múlt pénteken kapta az első fejmosást Kásler Miklós
   , a humántárca szórakozott professzora.

   A csupán látszólag egyszerű, valójában nagyon is összetett feladat megoldásához az államtitkárságnak, vagy még feljebb, a Fidesz egészségpolitikusainak kellett volna meghatározniuk a sarokpontokat. Azt kellene tisztázni:

   mi tartozzon az „ingyenes” társadalombiztosítási ellátás körébe és miért lehessen külön pénzt szedni. Az állam szedje-e be vagy magánbiztosítók biznisze legyen?
   kormányzatokon átívelő politikai kérdések, amelyek megválaszolását nem tette könnyebbé a Fidesz vehemens fellépése a vizitdíj és a többbiztosítós modell ellen – még amikor a liberálisok vezették az egészségügyi tárcát. A "lehetetlen küldetés" ismeretében nem csoda, hogy a kórházvezetőként ismert, egészségpolitikusként viszont teljesen tapasztalatlan Nagy Anikó műhelyéből kikerült elaborátummal Kásler leégett a kormányülésen. Az államtitkár azóta megbukott, az Emmiben viszont folytatják a munkát a "kiegészítő biztosításról".
   Utoljára módosítva: 2018 Október 11
   setni kedveli ezt.
  3. johannsebastian
   johannsebastian
   :rohog:"Szaporodási Kabinet" Nagyon jó!
   Legalább annyira mint Fletó "KúrjukEl-nöksége"
   Jártó Róza és Mamzyka kedveli ezt.
  4. gumelig
   gumelig
   “Legyetek termékenyek, és sokasodjatok, és töltsétek be a földet, és győzzétek le, és legyen fennhatóságotok… minden élő lény felett, amely mozog a földön.”

   A Nagyfőnök után, termékenységi vagy sokasodásodi kabinetnek kéne nevezni.
   Mamzyka kedveli ezt.
  5. setni
   setni
   [​IMG]
   sanctieri és gumelig kedveli ezt.
  6. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Mi lesz a munkájuk? Tartják a gyertyát a párok feje felett és bíztatják őket a "szaporításra".... Hihetetlen. Ismét egy olyan munkahely, ahol aktákat tologatnak JÓ PÉNZÉRT, persze hogy a fityesz nyaloncoknak... Amikor olvastam, percekig nevettem :rohog:Hiába no, idióta kormányfőnek - még idiótább az udvartartása is. Mindent megszavaznak, no persze számításból, nehogy túl messzire essenek a mézes(?) áh' a PÉNZES bödöntől, amibe a mi pénzünk (nem sokáig szomorodik), mert EZEK - a jelenlegi kormány vezetői és tagjai - sűrűn kiürítik... Most is ezt teszik egy ilyen intézmény felállításával. Vagy mást is "állítanak"? Nem akarom itt leírni az ötletemet, a sejtéseimet, hogy mit és minek az állításával is foglalkoznak majd?! Aha... :o Még szerencsém, hogy nőből vagyok, no meg túl a fél évszázadon, így ilyen veszély nem fenyeget... mármint "állítgatás" ügyében :dr_24:
   May113 kedveli ezt.
  7. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Így van a cikk írásának a címe, én is EZT olvastam. Annak a cikknek a címe, amiben EZT adták hírül.
  8. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Bármit is írsz, felesleges volt ezt az intézményt így összehozni. Valóban ezek az ügyintézők, majd mit csinálnak? Azon kívül, hogy üléseznek, kávéznak, aktákat tologatnak és idióta téveszmékkel etetik a jó népet, hogy mi okból, miért csináljanak még több gyereket?
   Aztán a családokat magukra hagyják, mint ahogyan a fityesz már többször bizonyítottan nem a határon belüliek életével foglalkozik. Sőt már azokkal sem, akik pontosan az ő kormányzásuk okán hagyták el hazájukat. A fityesz tolja a pénzt külhonba, vásárolnak, építenek, mindezt a határon belüli élőknek a nem javára, de veszteségére. Szomszédainkkal nem békességet, de haragot épít, uszít és nap, mint nap hazugsággal tömi mindazok fejét, akik nem jutnak net közelbe, bármi okból. Így csak a hazai médiából tudják meg azt az "igazat", ami igencsak erősen megkérdőjelezhető.
   May113 kedveli ezt.
  9. Melitta
  10. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Most "gonosz" vagyok, elhatároztam. Elképzelhető, hogy Danielxy örömködne, ha tevőlegesen másznának be hozzá. Ha viszont, csak megfigyelőként, azt viszont hárítaná.
   Az viszont elvitathatatlan tény, hogy a Magyarországon lévő jelenlegi kormány, a népnek, már az ágyában lévő lepedőjén történő "navigálást" (mikor, merre, hová és mibe, mivel és hogyan? de legfőképpen a miért-et) is kormányozni akarja, s ez azért nem mindenkinek tetszik :mad:
  11. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Még két lépés tovább a téma mentén és itt az új Ratkó-korszak.... ahelyett, hogy lenne elég munka rendesen megfizetve, stabil, tervezhető élet, jövő... amíg ez nincs, mire csináljanak gyerekeket a felelősségteljes párok ?
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  12. Ernoe
   Ernoe
   Magyarországon a népesség csökkenése 2018-ban napi 86 fö.
   1980 ota évi 27.000 fővel csökken az ország lakossága.
   Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 12 év alatt 324.000-rel lett kevesebb az ország lakossága.
   Számoljuk ehhez nyugodtan a több mind félmillió kenyerét külföldön keresőt is.
   Kilehet számítani melyik generáció lesz az utolsó.

   upload_2018-10-12_18-11-6.png
   -
   Ma 189 gyerek született Magyarországon és 266 főt temettek el.
   Az évnek még nincs vége de már 24.482 fővel zsugorodott az ország.
   -
   upload_2018-10-12_18-11-23.png
   -
   24.482 -vel kevesebb ember azt jelenti mindha egy: Nagykörös, Siofok, Mako, Hajduszoboszlo.. és hasonló nagyságú város tűnt volna el.
   -
   Miben teljesít jobban Magyarország?
   Ide tehetném az idén meggyilkolt nők, édesanyák számát is, rögtön kikeresem a pillanatnyi állást.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  13. csigafi
   csigafi
   Na ez is csak egy rokonoknak vagy szeretőknek való munkahely teremtés semmi értelme az egész megalakulásának :). Jah és egy újabb pénz mosoda, gondolom. Sok fiatal az anyagi szükkősség miatt nem vállal gyereket. meg a túl terhelő munkáltatok miatt, kevés bér, kevés szabadidő stb. Adjanak pár 10 milliót és meglesz a motiváció a kedv az ösztönzés ahhoz hogy gyerekek szülessenek.
   tornando és Ernoe kedveli ezt.
  14. tornando
   tornando
   szaporodási kabinet?
   Mit tud tenni?Bemutat?
  15. tornando
   tornando
   Ez mind igaz de azt mondom: élvezetből, maguk örömére.
  16. tornando
   tornando
   Ha már a Keresztények boltbezárási ön maguk lét-igazolási terve nem jött be.
   Pedig létezünk és önállóak vagyunk.
  17. takan
   takan
   Reméljük, hogy Novák Katalin államtitkár, a demográfia és a családalapítás kérdésében, a három isteni erénynél (hit, a remény és a szeretet) mindenki számára ''megfoghatóbb'' és elérhetőbb lehetőségeket tartalmazó tervezettel áll majd elő, aminek a segítségével a kivándorolt 500000 - fiatal és középkorú - férfi és nő úgy dönt, hogy itthon szeretne családot alapítani.
  18. Melitta
   Melitta
   Van az 600ezernel is tobb akik elhagytak az orszagot , es 80 ezernel tobb azok gyerekek akik kint szulettek.
  19. tornando
   tornando
   Az árja vérvonal megmentésének másik szomorú fordulata az volt, hogy a kelet-európai térségben előrenyomuló katonák elkezdték az árjának tűnő gyermekek összerablását. A szőke gyermekek jelenlétét a nyomokban Kelet-Európában is jelenlévő árja vér jelének tekintették, és a gyermekeket egyszerűen összefogdosták, általában elvették vér szerinti szüleiktől. „Bárhol is van a világon német vér, azt én valóban el akarom lopni és rabolni, ahol csak tudom.” Mondta Himmler már egy 1938-as beszédében.

Megosztás