Orbán Viktor megint küldött 250 milliót a kanadai magyar reformátusoknak

Összesen 250 millió forintot küld a Miniszterelnökség egy torontói Magyar Diaszpóra Missziós Központ létrehozását segítve, a Bethlen Gábor Alapkezelőn keresztül – vette észre a keddi Magyar Közlönyben a Népszava.

Az Orbán Viktor által jóváhagyott határozat azonban nem említi, hogy az összeg egy korábban beígért félmilliárdos támogatás keret második részlete.
Az Orbán-kormány tavaly ugyanis 500 millió forintot ígért a Torontói Első Magyar Református Egyháznak (TEMRE) a missziós központ felépítésére, az első tételről pedig már akkor rendelkeztek.

A kétszáz fős gyülekezethez 2014-ben és 2017-ben Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás-miniszter, 2017-ben pedig Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár is ellátogatott.

images
 
pár napig a fideszes patkányok lesznek a toppon
Mivel képtelen voltál választ adni az alábbira.Próbálj valami hozzáillő logikailag is helyeset.
Ám nem muszáj akkor is reagálni ha se köpni se nyelni nem tudsz.
Most, hogy a ZDF megint elkezdte firtatni a villámgyors vagyongyarapodásukat (természetesen, uniós forrásból), megint nagyobb sebességre kapcsolnak a migránsozással meg a sorosozással. Mindegy, hogy melyik, csak az uniós pénzeket hogy csiribú csiribá hová varázsolták, csak azt ne firtassák.
 
a német televízióhoz semmi köze, de említetted a figyelemelterelést,
Nem említett semmi olyat
A ZDF viszont igenis bőven említette Orbán EU-s pénzekkel való visszaélését.
Arra kell reagálni, nem leterelni másra.
Mondd hogy hazudik a zdf nincs is korrupció Magyarországon.
Az EU-s pénzek mind jól hasznosultak.
A jelentések hazudnak.
 
Nem említett semmi olyat
A ZDF viszont igenis bőven említette Orbán EU-s pénzekkel való visszaélését.
Arra kell reagálni, nem leterelni másra.
Mondd hogy hazudik a zdf nincs is korrupció Magyarországon.
Az EU-s pénzek mind jól hasznosultak.
A jelentések hazudnak.
Húúúú, 139 személyében lehet hogy egyenest a nagyvezírhez van szerencsénk??? Az is éppen így terelt és kitért, amikor a német riporter a sajtótájékoztatón nyíltan nekiszegezte az az uniós pénzekkel kapcsolatos, roppant kínos kérdést. Nagyvezír pár pillanatra ki is zökkent a szónoklati ritmusból, olyan kínos volt a helyzet.
Most pár évig megint nem vállal be sajtótájékoztatót. :)
 
Nem említett semmi olyat
A ZDF viszont igenis bőven említette Orbán EU-s pénzekkel való visszaélését.
Arra kell reagálni, nem leterelni másra.
Mondd hogy hazudik a zdf nincs is korrupció Magyarországon.
Az EU-s pénzek mind jól hasznosultak.
A jelentések hazudnak.

lehet nem ugyanazt olvastuk, erre volt a válasz:
"Most, hogy a ZDF megint elkezdte firtatni a villámgyors vagyongyarapodásukat (természetesen, uniós forrásból), megint nagyobb sebességre kapcsolnak a migránsozással meg a sorosozással. Mindegy, hogy melyik, csak az uniós pénzeket hogy csiribú csiribá hová varázsolták, csak azt ne firtassák."
Te nem figyelemelterelésként értelmezed a migránsozást, sorozást? Még ki is van hangsúlyozva, hogy mindegy melyik a téma, lényeg, hogy ne a németekkel foglalkozzanak. Szóval erre válaszoltam, hogy a felsorolt témák nem szükségesek, Bangóné már meg is oldotta a figyelemelterelést.

A hozzászólásod második részével kapcsolatban, már évek óta próbálják Orbán ellen hangolni a német közvéleményt, mert egyre ismertebb és népszerűbb Németországban. Ezt akarja minden eszközzel megakadályozni a német politikai vezetés egy része. Rendszeresen foglalkozik a magyarokkal a ZDF politikai kabaréműsora. Felcsútról is készítettek már riportot, sőt volt már Magyarországot kritizáló gyerekhíradójuk is.
 
Utoljára módosítva:
A vezír nagyon be lehet szarva, hogy a pokol nem csak a mesében létezik.
*
Kedves CasaLoma! A "cárevicska" nincs betojva, egyáltalán. Nagyon is jól tudja, hogy már velejéig romlott, úgy, hogy már a Pokolban sincs helye, Belzebúb sem látja nemcsak vendégül, de állandóra meg pláne. Majd valahol a köztes térben lebeg, ha egyszer eljön az ideje... Pocsék dolog lesz, hiszen már most érzi, ki van rekesztve. Különben nem védené magát testőrökkel, golyóálló mellénnyel stb.
 
*
A "fekete humor" is humor... Sajnos, de ez az igazság... Az én fiam is beirányította magát Németország felé... A jelenleginél háromszoros lesz a fizetése. Igaz, ott más árak vannak, perfekt tudja a nyelvet, nem lesz gondja. De azért nem így kellene ennek lennie, hanem elsősorban a saját hazájában kellene JOBB és ÉLHETŐBB életet élnie az itt maradottaknak. De nem, cárevicska amit nem lop el, azt osztogatja. Ezt a rendszeres fosztogatást miért nem bünteti már meg végre Brüsszel?! EU! EU! - hol vagy? Mikor lépsz már a fosztogatók kezére?!
Valamelyik nap régi, igaz barátaimmal beszélgettünk skypeon, felemlegettem, hogy volt valamikor a padlás söprés, sőt a paraszt emberektől elvitték a lovát, tehenét, mindenféle munkaeszközét a téeszcsébe. Aztán ott rossz, gondtalan emberek "gondozták" úgy a jószágot, hogy azok fizikailag leromlottak, elkoszosodtak, megbetegedtek, elhullottak... Aztán a felelősöket nem egymás között, de valakire ráfogták, rákenték, mint ilyenkor szokás. Ekkor tették tönkre először a magyar vidéket. Ezek után következtek a többiek, személy szerint Antal Józsefről is megvan a saját véleményem. Nem éppen a jobb, de a rosszabb. Odáig jutottunk, hogy nagyon utána kell számolnunk, okoskodnunk ki is volt az, aki valóban sokat tett Magyarországért. De ennyi kárt, ennyi szenvedést, amit cárevicska művel és barátai, talán még rákosi mátyást is túl licitálták... Én még emlékszem a békekölcsönre, amit kötelező volt jegyezni. Vasárnaponként nagyszüleim nézték, mikor kapják vissza jogos pénzecskéjüket... Sorolhatnám azt a sok igazságtalanságot, amit népünkkel szemben elkövettek. S, ki emlékszik arra, amikor egy idiótának az jutott eszébe, hogy rizst termesztenek a jó magyar földeken? Elárasztották a jó fekete földeket vízzel... Nem is sorolom, kiírok a monitoromból... Elképesztő idióták kezében volt ez az ország. Reménykedem, igen reménykedem egy jobb, élhetőbb jövőben.
 
Te nem figyelemelterelésként értelmezed a migránsozást, sorozást?
Ez így igaz, a sorosozás meg a migránsozás figyelemelterelés!
Még ki is van hangsúlyozva, hogy mindegy melyik a téma, lényeg, hogy ne a németekkel foglalkozzanak.
Tévedésbe itt estél, nem a németekről kell elterelni a figyelmet, mert nem azok nyúlják le és passzolják tovább az uniós pénzeket Mészárosnak meg vejemuramnak!
 
gondolkodj nagyban
Europa a hazad ergo otthonmarad
6-10 oras ut az nem tavolsag a tavolsag az 2-3 napnal kezdodik
(2300km-ert levezetek 16 ora alatt ...es akkor csak elugrok a baratomhoz )
*
Vigaszod MEGKÖSZÖNÖM! :dr_24:Az öcsém Amerikában él, napi szinten irgalmatlan sok kilométert vezet le. Igazad van, ő is országon belül van. Ez részedről nagyon kedves volt. De tényleg.
images
 
Sajnos, az így vagy úgy számolt 2/3-ad igenis a lopások folytatására szavaz. A fiad meg okosan döntött, hogy lábbal szavaz.
*
Ha az erdélyiek, az ukránok szavazhatnak - akkor a fiam is fog voksolni, bárhol is lesz. Abban biztos vagyok. De abban is, hogy kire és miért. Az biztos, hogy nem a cárevicska szekerére és díszparipáira..
 
Sajnos, az így vagy úgy számolt 2/3-ad igenis a lopások folytatására szavaz. A fiad meg okosan döntött, hogy lábbal szavaz.
49 %
Képzeljük el beírnak egy új törvényt: mert szoktak ilyet Fideszék
hogy 3 % F betűs pártra adott szavazat 90%-t ér
A hátrafej pedig félpálya
És a smukk pedig gól.
Mindég ők maradnak, az ország meg tovább ürül.
 
Természetesen, minden magyar állampolgár szavazhat, csak a bejelentett lakhelyétől függ hogy miről. Evidens, hogy aki Párizsban lakik, nem fog szavazni a Szögedi polgármesterválasztáskor.
Mivel a fidesz kreált jó pár százezer külhoni állampolgárt akiknek megadta a jogot, persze hogy rá fognak szavazni.
 
Pár napig???
Hisz eddig csak a facebookon több mint egymillió forintot költött a fidesz erre....1 000 000 ft..

Már ne haragudj, de honnan kövtekeztetted ki, hogy ez a kis 30 másodperces válaszvideó 1 millóba került? Habár szerintem mint a saját szavazóbázisnak készített reklám, megér egy milliót.

110c9rq.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,713
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére