Ordogugyvedje

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 24.

Melitta - 2019 November 24, 08:29
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna!

  De még hosszú út áll előttünk.

  Már mindenki tudja, hogy templomban fotózkodnak, de jachton videóznak. Már mindenki tudja, hogy erkölcsről papolnak, de lopott pénzből kurvákat vesznek. Már mindenki tudja, hogy vizet prédikálnak, de kokaint szippantanak.

  Azt gondolják, hogy Isten és ember felett állnak. Tizenegyedik parancsolatot próbálják betartani, de a tízből egy sincs, amelyen ne buknának el. Viszont az már biztos, számukra nem hét főbűn van, hanem legalább nyolc. Itt van még az árulás. Ők azok, akik elárultak egy egész országot, csak azért hogy meggazdagodjanak. És azt hiszik, hogy ezt el tudják titkolni.

  Azonban tévednek, mert vagyunk páran, akik belelátnak. Pontosan tudom, mennyit és hogyan harácsoltak össze, és azt is, miként tették, és azt is, hol van a vagyon.

  Most már Ti is kezditek látni. Ám eddig nagyon keveset láttatok.

  Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna, azonban még hosszú út áll előttünk.

  Azt ígértem, egyesével fogjuk kiszedni a téglákat a falból, és lám, pár tucatot egyből ki is szedtünk. A fal beleremegett, de még messze van attól, hogy ledőljön. Le fog. Értem a türelmetlenségeteket, de még így is hamarabb fogunk mindent borítani, mint amire ők valaha fel tudnának készülni.

  Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani. Nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy nekem már nincsen vesztenivalóm.

  Tudják, hogy nagyon sok anyag van nálam, és nem félek felhasználni. Én pedig tudom, hogy nálatok is sok minden van, és küldtetek is már olyat, amit használni fogok. Tudom, hogy féltek, de én meg foglak védeni Benneteket. Tőlem, senki nem fogja megtudni, ki és mit küldött.  [​IMG][​IMG]

  Pontosan tudom, milyen az, ha valakit megfélemlítenek. Azonban Ti bátrak vagytok, bátrabbak, mint azt gondolnák.


  Folytatjuk!

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 24.

  1. Melitta
  2. johannsebastian
   johannsebastian
   Értem. Akkor innentől csak monogám heteroszexuálisok viselhetnek tisztségeket. Remek! Neked gyomorforgató a swinger. Talán gyomorforgató a biszexualitás, a homoszexualitás, a BDSM is? Nézeted szerint az összes ilyen preferenciájú ember erkölcsi eltévelyedett? Akik nem vállalhatnak közalkalmazotti állásokat, nem viselhetnek köztisztviselői pozíciókat - csak azért, mert a magánéletükben az átlagtól (vagy egyszerűen a te ízlésedtől) eltérő szexuális preferenciával rendelkeznek. Innentől a munkavállalás szexuális preferenciához kötött? És mondd csak, hogyan ellenőrzöd? Hazugságvizsgálóval, nemzetbiztonsági átvilágítással, orvosi diagnosztikával, netán genetikai tesztekkel? Még jó, hogy nem tiltod el őket a közügyek gyakorlásától!

   Egyszerűen megmosolyogtató, hogy nekem, jobboldalinak kell itt védelmembe vennem a privát élet - liberálisok által kihangsúlyozott - szentségét. Már ne haragudj, de ha te a törvénybe nem ütköző szexuális preferenciák kapcsán etikai kódexet emlegetsz, akkor vagy rettenetesen prűd vagy, vagy komoly fóbiáid és előítéleteid vannak. Még egyszer mondom, a szexuális preferencia kinyilvánításának a magánélet keretei között van a helye. Senkinek semmi köze hozzá! Borkai úgy és azzal csinálja az önkéntes beleegyezésen alapuló szexet, akivel csak akarja. Amennyiben ez nyilvánosságra kerül, és beleütközik a közízlés prüdériájába és/vagy lerombolja a róla alkotott képet, akkor ennek persze le kell vonni a következményeit. De ahhoz aligha van jogod, hogy a te monogám heteroszexuális világod magaslatáról elkezd köpködni, netán jogot és erkölcsöt formálni. Az intolerancia a te négy falad között hasonlóképp magánügy - bizonyos határokon belül. Ha számomra is normává akarod tenni, no az már közügy!
   Utoljára módosítva: 2019 November 25
  3. Melitta
   Melitta
   Ugy gondolom hogy a szexeles nem tartozik a nyilvanosagra a haloszoban kivul. Teljesen mindegy milyen beallitottsagu, orgiak a resztvevokon kivul igazan nem tartozik senkire , tobben vagyunk akik nem kivancsiak erre.
   Katolikus erkolcsi normakat a fidesz tette kotelezove , beemelve az oktatasba es nem en. Ebben az esetben etikai kodexrol hablatyolni a videot nezve lehet teged meggyoz de az emberek zome felhaborodik.
   Engem jobban zavar a lopasok a korupcio mert annyi szegeny ember van akiknek a minimalis megelhetes se adatik meg, legyen az gyerek vagy idos kisnyugdijas akkor ez az eset nem hogy felhaborito hanem egyenesen egbekialto.
   Szivbol kivanom az ordogugyvedjenek hogy tovabbra is felhivja a figyelmet az ilyen borzalmas ugyekre amibe mas orszag egesz politikai garnituraja belebukott volna. Gondolom a 700 milliardos Eus buntetesbe ezek az ugyek is benne lehetnek, bar nalad mindenhol minden rendben van.
   doppio és setni kedveli ezt.
  4. Melitta
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   Melitta! Össze-vissza beszélsz. Az etikai kódex szükségességéről nem én beszéltem, hanem Hekate. Légy szíves, nála reklamálj. Borkainak meg nem állt szándékában nyilvánosság előtt szexelni. A videó nem az ő jóváhagyásával, hanem valaki jogsértésével került nyilvánosságra. Aki pedig Borkait a swingelés miatt ítéli el - és nem a képmutatása miatt - az vagy intoleráns vagy prűd. A korrupció más tészta, ha ebben érintett, akkor viselje a következményeket.
  6. Melitta
   Melitta
   Ha o az ordogugyvedje ..............
   Az "ugyvednorol" azt irtak o sem ugyved hanem kozjegyzo.........................ember legyen a talpan aki kovetni tudja mi igaz es mi nem.
  7. doppio
   doppio
   Nekem mind hárommal üggyel bajom van.Az hogy családosként kurvázik az hogy képmutató és hazug az hogy korrupt és ezzel is hazug csaló.Mindenféleképpen egy erkölcs nélküli ember.Jó aki a fentit írta annak mindez nem baj.Más más az erkölcsi világunk.
   És még kimaradt amit már írtak (közéleti szereplőként példát ad)
   Az meglévő és mérhetetlenül lesüllyed emberi viselkedésért felelősek azok kik szem előtt vannak.
   A pökhendiség és agresszivitás még a közlekedésbe is átmegy.
   rituevu és setni kedveli ezt.
  8. doppio
   doppio
   És ez a lényeg a rendszerük lett ilyen.
   ametiszt99 és setni kedveli ezt.
  9. setni
   setni
   igen
   johannsebastian kedveli ezt.
  10. johannsebastian
   johannsebastian
   (1) "Családosként kurvázik." Ez magánügy. Sokan sokféle indokból kurváznak. A politikus sem kivétel. Amennyiben diszkréten csinálja, ráadásul a feleségét sem zavarja, hol fáj az neked? Ismerek egy asszonyt, akinek deréktól lebénult a férje, és bizonyos igényei okán szeretőt tart. Ismerek egy idős embert, aki komoly urológiai fájdalmai miatt "masszőzhöz" jár rendszeresen. Ismerek egy biszexuális lányt, aki felvállaltan kettős életet él. Ehhez nincs közünk. Vagy Te különleges vagy? (2) "Képmutató". Igen az, mert az életvitele nem felel meg a keresztény hitelveknek - de ennek vállalta is következményeit. Mellesleg sok keresztény él ez utóbbi módon. Sokan küszködnek is miatta. De te akkor sem vagy jogosult pálcát törni felettük. Ha nem vagy keresztény, akkor azért. Ha pedig keresztény vagy, akkor azért. Vagy Te különb vagy? (3) "Korrupt és ezzel hazug csaló is". Ha ez ténymegállapítás, akkor bizonyítanod kell. Ha nem tudod bizonyítani, csak légből kapott állításokat teszel, akkor te sem vagy különb. Egyszerű rágalmazó vagy, keresztényül: hamis tanúságot tevő.
  11. doppio
   doppio
   A fentinek: nem magánügy közéleti szereplőként és a még megmaradt tisztességes fogadalmat megtartó emberek felfogása szerint.
   A védelmezésed csavarásával jössz egy-két példával.A politikus közéleti tehát nem tehet olyat ami botrányt kelt.
   És az Övé keltett.Mennyi nyugati politikus tette miatt került leváltására.
   Épp csak itt a keresztényi Magyarországon nincs következmény mert az nem következmény ami történt.
   Te megbocsájtod én nem
   Ilyen a pápista erkölcs?
   upload_2019-11-25_8-26-56.png
   mechi és setni kedveli ezt.
  12. doppio
   doppio
   Vannak dolgok amit nem kell bizonyítani és vannak amit nem is akar az ügyészség.
   A nem kell bizonyítani például a telekspekulációs ügy az audi telek megvásárlás miután beépíthetővé minősítette az önkormányzat.
   Itt mit kell bizonyítani Borkai kapcsán?
   És miként lehetne ha az ügyészség nem csak az újságírók nyomoznak.
   Bíróság elé nem engednek Fideszes ügyet.
   Mikor hinnéd el?
   Ha ítélet születne?
   Az addig nem lesz amíg fogják egymás kezét.
   Addig a nyílt titokká váltság a bűnük

   [​IMG]
   setni kedveli ezt.
  13. doppio
   doppio
   És lassan de kénytelenek nyomozni
   Nem kokó, korrupció: egyesítették az eljárásokat a Borkai-ügyben

   Az úgynevezett Audi-földek ügyében ugyanis négyen is hasonló tartalmú fel- és bejelentéseket tettek:
  14. doppio
   doppio
   Mellékesen jön egy másik de lehet független ,de lehet hasonló ügy:
   Rogánék válnak.
   Nos itt is volt egy kis ide-oda hazudozás.Nyilvánosságra került ügyben.
   Egy kis korrupció ott is fellelhető volt kettőjük között a média cégen keresztüli felpumpálás
   A Rogán-Gaál cége által szervezett sporteseményeket pedig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.
   A válás néha felszínre hoz egy kis kölcsönös sötét ügy feltárást.
   És lehet tagadni mint a Borkai ügyben.

   Vagy tisztességes
  15. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Sajnos nem. Amióta az alaptörvénybe betették a keresztény jelzőt, azóta nem.
   Amióta a közhivatalnokoknak hivatalosan is előírják, hogyan kell viselkedniük munkaidőn kívül, azóta nem.
   Bár a kérdést nem nekem tetted fel, de reagálnék rá:
   Már unhatod a folytonos hivatkozásomat a regnáló hatalom keresztényi elvárásaira, de nem én kezdtem (hanem a kormány).
   Tőlünk elvárják a példamutató keresztény erkölcsi elvárások szerinti életet, cserébe nuku példamutatás?
   Na ez "fáj".
   És polgármester? Vagy legalább politikus?
   Teljességgel egyet tudok érteni soraiddal, ha kiegészítjük, hogy amíg nem közszereplő.
   Mivel is?
   Azzal, hogy kilépett a fideszből (és nem fizet a jövedelmével arányos tagdíjat)?
   Vagy azzal, hogy lemondott?
   Mikor is? Miután újraválasztották. Tehát bebiztosította a fidesznek (na jó a jobboldaliaknak) a lehetőséget, hogy nehogy Győr is az "ellenzék kezére kerüljön".
   Én következményt egyelőre nem látok.
   Már beismerten nyomoznak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésért (több milliárdos tétel). Ennek töredéke gyanújáért vitettek el korábbi választások előtt pár nappal fővárosi kerületi polgármestert...
   Szerintem meg azok nem keresztények.
   És, ha nekem mint állampolgárnak előírják elvárásként?
   Hogy érintett-e hűtlen kezelésben?
   Milliárdos kár érte a győri önkormányzatot.
   Vagy ő tette és akkor sikkasztott/vesztegették/benfentes infóval kereskedés/... tehát bűnös.
   Ha meg nem, akkor hogy-hogy nem vette észre? Ez nem két tekercs WC papír a mosdóból. Akkor ez bizony hűtlen kezelés.
   Polték meg szerintem csak azért húzzák az időt, hogy az Elioshoz hasonló menekítő megoldást találjanak.
   (Érdekes módon itt nem szükséges a Be tv B,C,D pontjaira hivatkozni...)
   rituevu, doppio, Melitta és 1 másik tag kedveli ezt.
  16. johannsebastian
   johannsebastian
   Ebben nincs vitánk, ha sáros, bukjon és üljön.
   doppio és FLAMINGO kedveli ezt.
  17. johannsebastian
   johannsebastian
   Itt vitánk van. Nem Borkai hozta nyilvánosságra a felvételt. A nem törvénysértő módon zajló szex magánügy. Ha egy politikust mondjuk illegálisan lefilmeznek, hogy a feleségével négy fal között szado-mazo játékokat űz, majd nyilvánosságra hozzák azt erkölcsi lejáratás céljából, akkor a kialakult botrányért a politikus felel? Légy már eszednél! Persze belebukhat, de ez szerintem inkább a közgondolkodásunkat minősíti. Borkai valaga pedig nem alkalmas a korrupció igazolására.

   A politikus nem tehet olyasmit, ami botrányt kelt? Ha nem törvénybe ütköző, miért ne tehetné? Ki tiltja meg neki? Milliók szemében Hadházy és az ellenzék parlamenti balhézása is botrányos. Mások szemében pedig nemzeti ellenállás. Sag schon.
  18. johannsebastian
   johannsebastian
   Jaj ne már! Törvénytiszteletet várnak el! Ki kötelez arra, hogy keresztelkedj meg, hogy imádkozd a templomban a Hiszekegyet, hogy ne vetesd el a nem akart gyermeked, hogy ne válj el? Ne csúsztass már! Van persze egy politikai közvetített életminta, de ilyen akkor is lenne, ha történetesen szociáldemokrata vagy liberális kormányzat állna fel. Ez azonban nem kötelez (jogilag). Mellesleg a keresztény tanok emberjogi formában öltenek testet az alkotmányban. Persze azt lehetne firtatni, hogy az egynejűség keresztény csökevény - de akkor legyen erről vita.
  19. setni
   setni
   Honnan tudod hogy nem törvénysértő a szex?
   Lehet sok variáns.
  20. DanielXYZe
   DanielXYZe

   Ez a video, azért, lássuk be, komolytalan.

   Izraelböl azt mond Keserü amit akar, ui. nem adják ki, annak ellenére, hgy ö ismeri el, hogy illegálisan "betechnikázott", ami ugye büncselekmény.
   Igy marad a szájkarate.
   johannsebastian kedveli ezt.

Megosztás