orvosi leleplezes a gyogyszerekrol,....cenzurazott egeszseg...

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Megfordultam en is egy par "termeszet gyogyasznal" jo par ezressel lettem konyebb.
Nagyon nagy % alapveto egeszsegugyi jartassaggal sem birt, igaz ez par evvel ezelott volt.

Maximalisan osztom azt a velemenyt , nem potolja az orvost annak tudasat egy parhonapos tanfolyam amit elvegeznek a mester gyogyitok.

Mindenkepen kiegeszito gyogymod lehet a termeszetgyogyaszat a modern orvos tudomany mellett.
Ami nalunk nagyon jo ,hogy komolyabb betegsegnel , ajanlja az orvos is, hogy kerdezzel meg masik orvost is , masodik velemenyen fontos mert igy a tevedes kicsi, es biztonsag meg nagyobb.

Termeszetesen egy nathat lehet termeszetgyogyasz ajanlasaval gyogyitani,es sikeres is, de komolyabb betegsegnel a legfejlettebb modszereket kell igenybe venni.

Egyszer volt egy komolyabb egészségügyi problémám, a feleségem elvitt egy alternatív vizsgálatra. Az valami elektromos kütyüvel körbevizsgáltak, és megállapították, hogy semmi különösebb problémám nincs (azon szerveimet is tökéletesnek minősítették, amelyek, mint később kiderült, a problémámat okozták). Adott valami csodavizet, hogy ez megszünteti a bajaimat. Mondanom sem kell, hogy semmit nem segített.
Viszont az is igaz, hogy az háziorvosom is csak később jött rá, hogy mi a bajom, de utána hatásos volt a kezelése.
 

Pearl67

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerencsére nekem ritkán kell orvoshoz mennem, de bárki a környezetemben, ha nem eléggé felkészült a saját betegségével az orvos azt tesz vele amit akar. Ha mázlija van jó orvoshoz kerül, aki tud és akar is segíteni, ha nincs szerencséje akkor kezdhet a szakirodalomban búvárkodni, hogy ötletek adjon az orvosnak, hogy merre induljanak. Nekem ez nem túl szimpatikus.
 

hangay13

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerencsére nekem ritkán kell orvoshoz mennem, de bárki a környezetemben, ha nem eléggé felkészült a saját betegségével az orvos azt tesz vele amit akar. Ha mázlija van jó orvoshoz kerül, aki tud és akar is segíteni, ha nincs szerencséje akkor kezdhet a szakirodalomban búvárkodni, hogy ötletek adjon az orvosnak, hogy merre induljanak. Nekem ez nem túl szimpatikus.

Ha valaki nem bízik az orvosában, cserélje le!
A "búvárkodás" közben sok ellentétes ajánlattal lehet találkozni, ha valaki nem ért hozzá lehet, hogy sokkal többet árt magának, mintha az orvosára hallgat.
 

howardcarter

Állandó Tag
Állandó Tag
A legnagyobb probléma, hogy az emberek többsége hinni akar valamiben, ezért marad a természetgyógyász....Persze van némi igazság abban amit mondanak(inkább pszichológiai tanácsadás)....persze a placebo is megtenné....
 

gandal

Állandó Tag
Állandó Tag
Vannak jó szakemberek, vannak közepes tudásúak és nagyon gyengék is.Ez az élet minden területére érvényes igazság.A gyógyítás alapvetően bizalmon alapul.Itt azonban sokkal nagyobb a tét, mint egy vízvezeték szerelő esetében.Mind az alternatív, mind a klasszikus orvoslásnak komoly eredményei vannak, de csak hozzáértő kezekben.
Talán nem is az a legfontosabb , hogy mivel, sokkal inkább az, hogy ki kezel.....
 

Gabica76

Új tag
A természetgyógyászat jó dolog én hiszek benne, bár ha komolyabb a probléma marad az orvos.
pl: ha a gyerkőceimnek csak az orra folyik és nem lázasak nem kell mindig az orvoshoz rohangálni és beadatni velük az antibiotikumot. Homeopatias dolgokat szoktunk használni, és be szokott válni.
 

Red Star

Állandó Tag
Állandó Tag
Van még egy érdekes könyv a gyógyszergyárak, profitorientáltságára a John Virapen Mellékhatás halál ,az írója maga is benne volt évekig a gyógyszerpiac mocskos ügyleteibe.
 

Red Star

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Erzsébet 67! Nálunk nagyon bejött a Béres Activál Kid ösztől tavszig mellé Cvitamin. 11éves a fiam és még soha nem kellett antibiotikumot szednie.
 

ajanuar26

Állandó Tag
Állandó Tag
Béres csepp

Tisztelettel üdvözlök mindenkit!
Én is szedtem a Béres-cseppet. Nem végeztem kísérletet az ügyben de úgy vettem észre, hogy segített. Mintha jobban védve lettem volna a téli nyavalyáktól.
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Vizsgázott természetgyógyászként-bár nem szeretem ezt a titulust,hiszen a természetet nem kell gyógyítani- szomorúan olvasom hányan kóklernek,pénznyelőnek gondoltok velem együtt ,jó pár kollégát.
Magam gyakran emlegetem ,orvos párti vagyok,hiszen valóban sok évig tanulják ezt a hivatást,és rengeteg tudás, jó eszköz,folyamatosan fejlődő gépek állnak rendelkezésükre ,nem beszélve sok varázslatos ember,akik tényleg a gyógyításra tették fel életük.
DE! Azt hiszem szinte mindannyian tudunk ,hallottunk történeteket,amikor megállt a tudomány,vagy nem volt körültekintő,lelkiismeretes a doktor,vagy éppen tévedett,esetleg kókler természetgyógyászokhoz hasonlóan jelentős összegeket kért előre.
Az akupresszúrát egy sebész barátom kedveltette meg velem,aki miután végignézte pár migrénes rohamom,megnyomott 2 pontot a kezemen,amitől egyszer csak elmúlt a nem kis fejfájásom. Itt dőlt el a sorsom. Megtanultam ,jártam gyakorlatra,vizsgáztam. A fülakupunktúra szakon ,sebész és állatorvos csoporttársam is volt,akik bevallottan nehezebben boldogultak,na nem a tű fogással,hanem a másfajta szemlélettel. A betegségek és a gyógyulás más irányból való megközelítésével.
Elnézést ezért a történetért,de mindezeket azért írtam le,mert sok estben megtapasztaltam ,bizony nem árt több szempontból vizsgálni betegségeink,illetve keresnünk gyógyulásunk útjait.
Sokszor írtam ,én szeretek itt köztetek lenni,jó megvitatni okosan dolgokat,de arra kérlek titeket ne általánosítsatok. Minden szakmának és hivatásnak vannak királyai és vannak...hm.. a többiek!
Sajnos nekem és mindannyiunknak válogatnunk kell ,ha lehet!
Vannak kiváló orvosok ,természetgyógyászok,orvosok akik ma már homeopátiával gyógyítanak(akkor is ,ha röhögnek a szkeptikusok),vannak minden növényt ismerő egyszerű füves emberek ,asszonyok.
Ne vegyük el a reményt azoktól a betegektől,akin nem tudnak segíteni a kórházakban. Én már találkoztam ilyen ma már egészséges emberekkel.
Sok könyvet is találhattok ,akik megírták nem hagyományos gyógyulásuk történetét sok más embert segítve ezzel.
Javaslom, mi a jó példákat gyűjtsük,tájékozódjatok fórumokon kihez ,hová érdemes fordulni,mert emberséges,mert segítőkész stb. Nem ragozom:
Olyan gyógyszer és terápia ,ami mindenki számára egyformán jó NINCS!
Az én fanyar humorú sebészem sem tetszik mindenkinek...nekem igen!
A következő kis mesét ma találtam a neten. Sajnos nem tudom a forrását,de úgy érzem ide vág!!!

"A Test és a Lélek, úgyszólván szimbiózisban éltek. Egymásra utalva, egyszerre lélegezve, egyforma rezdüléssel…és mégis, a test valahogy mindig többre tartotta magát.

Állandóan azzal kérkedett, hogy az ő kezei teremtik elő a betevő falatot, az ő lábai hordják-viszik az egész felépítményt. Az ő szája szól, mert van nyelve, a fogai őrölnek, a garat nyel. A szemek látják, amit kell, és a fülek csak azt hallják meg, ami nekik jó.

A gyomor emészt, majd felszív, a máj tisztít, a vese szűr, a tüdő levegőzteti az egész rendszert. Ja, és a jó öreg pumpáról se feledkezzünk meg, amely keringeti az életet. És mi teszi fel minderre a koronát? Hát az agy, mely összefogja az egész működését, irányít, enged és megszab, korlátoz és felszabadít.

A test virult, és a lélek is elvolt, szép csöndben. Különösebben nem fájt semmije, megbújt szerényen a test rejtekén. Elhitte, amit a test fennen hirdetett, hogy ő csak másodrendű, tőle nem függ semmi. Ha nem lenne, a test akkor is létezne, a gépezet működne tovább.

A test nem árulta el senkinek, hogy időnként fél. Úgy érezte, néha csak a lendület, a megszokás viszi tovább. Tudta, hogy szüksége van a lélekre, hiszen ő adja az erőt. Amíg a lélek nem jajong, sértetlen és ép, addig nincs baj.

A test félelme nem volt alaptalan. Egy nap arra ébredt, hogy a gépezet megsérült.

Hol lehet a baj? Nem értette. És akkor az agy, a mindentudó, megtalálta a gépezetben a hibát. Odavolt a lélek. Vére nem folyt, mégis, ezer sebből vérzett. Megtört, magába fordult, hangtalanul zokogott.

És az eleddig büszke, ereje teljében lévő test megrendült. Nézte egészséges
kezét és lábát, mind megvoltak, hiánytalanul, de nem volt bennük akarat a mozduláshoz. Az erős fogak ugyan őröltek, de a garat akadozva nyelt, a száj beszélt, azonban a hang halk volt, és panaszos. A fülek csak a nekik nem való rosszat hallották meg, és a gyomor görcsbe rándult. A tüdő kidomborodott és behorpadt, mint szokott volt, de a szív össze-vissza vert, őrülten kalimpált.

És amikor a lélek végképp megadta magát, mert már nem látta értelmét a továbbiaknak, a test… utánahalt."

Egészségben,bőségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!
 

nagykovi

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ember olvas ezt, olvas azt, nézi a televíziót és már azt sem tudja eldönteni, hogy mit szedjen. Minden nap más vitamint, gyógyszert reklámoznak ugyanarra a népbetegségre. Most légy okos! A napokban kaptam egy levelet a koleszterin tabletta mellékhatásairól.Elképesztő!
 

szaboelekne

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm,hogy elolvashatom ezt a könyvkivonatot,már régóta keresem. Ha elolvastam,akkor majd ismét hozzászólok!Biztosan érdekes lesz,én már olvastam Dr.Lenkeitől könyvet,abban a vitaminokkal foglalkozott,megdöbbentő dolgokról lehet olvasni benne!
 

shoggy

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban érdekes elolvasni és fontos széles látókörrel állni a gyógyításhoz. Köszönöm én is a cikket!

Ellenben gyakorlatilag bárki, aki pénzt csinál a gyógyításból (itt nem az alkalmazottakra gondolok), jó eséllyel előbb-utóbb átlépi a homályos erkölcsi határokat. Szóval nem feltétlenül okos elítélni a nagy cégeket és túlmisztifikálni a kicsiket, amikor lehet hogy csak annyi a különbség, hogy utóbbiak kevésbé voltak szerencsések, vagy okosak.

Viszont szerintem a gyógyszerpiac káros és hasznos is, mivel a rengeteg pénz segíti a gyógyszerek és gyógyhatású készítmények fejlesztését.

Tudom, ezek csak rövid gondolatok, de a legfontosabb, hogy ésszel, és aki nem ért hozzá és nincs alátámasztott információja, az ne kürtölje a véleményét széles körben.
 

bogyomama

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonet....

Sziasztok!
Vizsgázott természetgyógyászként-bár nem szeretem ezt a titulust,hiszen a természetet nem kell gyógyítani- szomorúan olvasom hányan kóklernek,pénznyelőnek gondoltok velem együtt ,jó pár kollégát.
Magam gyakran emlegetem ,orvos párti vagyok,hiszen valóban sok évig tanulják ezt a hivatást,és rengeteg tudás, jó eszköz,folyamatosan fejlődő gépek állnak rendelkezésükre ,nem beszélve sok varázslatos ember,akik tényleg a gyógyításra tették fel életük.
DE! Azt hiszem szinte mindannyian tudunk ,hallottunk történeteket,amikor megállt a tudomány,vagy nem volt körültekintő,lelkiismeretes a doktor,vagy éppen tévedett,esetleg kókler természetgyógyászokhoz hasonlóan jelentős összegeket kért előre.
Az akupresszúrát egy sebész barátom kedveltette meg velem,aki miután végignézte pár migrénes rohamom,megnyomott 2 pontot a kezemen,amitől egyszer csak elmúlt a nem kis fejfájásom. Itt dőlt el a sorsom. Megtanultam ,jártam gyakorlatra,vizsgáztam. A fülakupunktúra szakon ,sebész és állatorvos csoporttársam is volt,akik bevallottan nehezebben boldogultak,na nem a tű fogással,hanem a másfajta szemlélettel. A betegségek és a gyógyulás más irányból való megközelítésével.
Elnézést ezért a történetért,de mindezeket azért írtam le,mert sok estben megtapasztaltam ,bizony nem árt több szempontból vizsgálni betegségeink,illetve keresnünk gyógyulásunk útjait.
Sokszor írtam ,én szeretek itt köztetek lenni,jó megvitatni okosan dolgokat,de arra kérlek titeket ne általánosítsatok. Minden szakmának és hivatásnak vannak királyai és vannak...hm.. a többiek!
Sajnos nekem és mindannyiunknak válogatnunk kell ,ha lehet!
Vannak kiváló orvosok ,természetgyógyászok,orvosok akik ma már homeopátiával gyógyítanak(akkor is ,ha röhögnek a szkeptikusok),vannak minden növényt ismerő egyszerű füves emberek ,asszonyok.
Ne vegyük el a reményt azoktól a betegektől,akin nem tudnak segíteni a kórházakban. Én már találkoztam ilyen ma már egészséges emberekkel.
Sok könyvet is találhattok ,akik megírták nem hagyományos gyógyulásuk történetét sok más embert segítve ezzel.
Javaslom, mi a jó példákat gyűjtsük,tájékozódjatok fórumokon kihez ,hová érdemes fordulni,mert emberséges,mert segítőkész stb. Nem ragozom:
Olyan gyógyszer és terápia ,ami mindenki számára egyformán jó NINCS!
Az én fanyar humorú sebészem sem tetszik mindenkinek...nekem igen!
A következő kis mesét ma találtam a neten. Sajnos nem tudom a forrását,de úgy érzem ide vág!!!

"A Test és a Lélek, úgyszólván szimbiózisban éltek. Egymásra utalva, egyszerre lélegezve, egyforma rezdüléssel…és mégis, a test valahogy mindig többre tartotta magát.

Állandóan azzal kérkedett, hogy az ő kezei teremtik elő a betevő falatot, az ő lábai hordják-viszik az egész felépítményt. Az ő szája szól, mert van nyelve, a fogai őrölnek, a garat nyel. A szemek látják, amit kell, és a fülek csak azt hallják meg, ami nekik jó.

A gyomor emészt, majd felszív, a máj tisztít, a vese szűr, a tüdő levegőzteti az egész rendszert. Ja, és a jó öreg pumpáról se feledkezzünk meg, amely keringeti az életet. És mi teszi fel minderre a koronát? Hát az agy, mely összefogja az egész működését, irányít, enged és megszab, korlátoz és felszabadít.

A test virult, és a lélek is elvolt, szép csöndben. Különösebben nem fájt semmije, megbújt szerényen a test rejtekén. Elhitte, amit a test fennen hirdetett, hogy ő csak másodrendű, tőle nem függ semmi. Ha nem lenne, a test akkor is létezne, a gépezet működne tovább.

A test nem árulta el senkinek, hogy időnként fél. Úgy érezte, néha csak a lendület, a megszokás viszi tovább. Tudta, hogy szüksége van a lélekre, hiszen ő adja az erőt. Amíg a lélek nem jajong, sértetlen és ép, addig nincs baj.

A test félelme nem volt alaptalan. Egy nap arra ébredt, hogy a gépezet megsérült.

Hol lehet a baj? Nem értette. És akkor az agy, a mindentudó, megtalálta a gépezetben a hibát. Odavolt a lélek. Vére nem folyt, mégis, ezer sebből vérzett. Megtört, magába fordult, hangtalanul zokogott.

És az eleddig büszke, ereje teljében lévő test megrendült. Nézte egészséges
kezét és lábát, mind megvoltak, hiánytalanul, de nem volt bennük akarat a mozduláshoz. Az erős fogak ugyan őröltek, de a garat akadozva nyelt, a száj beszélt, azonban a hang halk volt, és panaszos. A fülek csak a nekik nem való rosszat hallották meg, és a gyomor görcsbe rándult. A tüdő kidomborodott és behorpadt, mint szokott volt, de a szív össze-vissza vert, őrülten kalimpált.

És amikor a lélek végképp megadta magát, mert már nem látta értelmét a továbbiaknak, a test… utánahalt."

Egészségben,bőségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!

csak annyit tudok irni,hogy nagyon koszonom a cikket.Meg tobb erot adot,mint bar mi eddig.K O S Z O N O M
 

Örökmozgó

Állandó Tag
Állandó Tag
csak annyit tudok irni,hogy nagyon koszonom a cikket.Meg tobb erot adot,mint bar mi eddig.K O S Z O N O M


Én köszönöm! Már az öröm,ha a kis írásom által mindenki bátran meri keresni saját gyógyulási útjait,saját gyógyítóit,megoldásait . Hiszem az öngyógyító erő ,már ezáltal is támogatást kap,hiszen gyógyulási "vágynyilakat" lövünk így a világba...és az előbb-utóbb célba talál! Egyedi megismételhetetlen lények vagyunk mindannyian,egyedi kis sorsunkkal,útjainkkal,gyógyulásainkkal.
Kívánom mindenkinek örömöt,erőt,gyógyulást hozzon ez a szép tavasz!! :D
“A szeretet két embert gyógyít meg: azt, aki adja, és azt, aki kapja.”
(Karl Menninger);)
 

mócsing56

Kitiltott (BANned)
Megosztanék

egy információt a T. Nagyérdemüvel.

Mellékelten a WHO által megerösitett, ténylegesen bizonyitott madárinfluenzás halálesetek száma. 9 évre visszamenöleg. Az egész golóbison....

A félreértések elkerülésére...a szám nem ezerben avagy millióban van.Darabszám. Összesen. Nem a Kiskegyed a forrás, hanem maga a WHO.....
 

Csatolások

  • Madárinfluenza bizonyitott halálos esetek száma.jpg
    Madárinfluenza bizonyitott halálos esetek száma.jpg
    56.7 KB · Olvasás: 14
Oldal tetejére