Osztályfőnök

KisVuk9

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!
Véleményem szerint ugyanúgy foglalkoznak a kollégák felsőben is az osztályukkal, csupán annyi történik, hogy naponta 1, max 2 órát találkoznak velük, nem egész nap csak rájuk koncentrálnak, úgy mint alsóban. (pl én 10 osztályban tanítok) Másrészt a kamaszkorral jár a lázadás is, ezért tűnik úgy, hogy megbomlik a közösség...


Ez így van - s ezt felelhetem minden alsós kollégának is, akik "sopánkodnak", hogy az osztályuk közössége szétesik a felső tagozatban. (bár én évek óta felsőben tanítok és vagyok ofő, mert így alakult, eredetileg tanító (is) vagyok, szóval mindkét "oldalt" ismerem.)
 

Lalikiree

Új tag
Üdvözlök mindenkit, aki ezt a lapot olvassa!
Tanmenetemhez ötleteket keresve jutottam el erre az oldalra. Sajnos semmit nem tudok letölteni, mert azt írja ki a rendszer, hogy nincs hozzá jogosultságom:(
Tud valaki segíteni?
 

hudnik

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

keresek hatodik osztályos gyerekek részére osztályfőnöki órákra témákat és vázlatokat valamint olyan filmeket és történeteket, amiket fel lehetne velük dolgozni. Ezekhez is jól jönne az óravázlat vagy a feldolgozási szempontok.
Fontos lenne!

Köszönöm,
hudnik
 

netnagy

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Osztály-asszociációs tesztje nincs véletlenül valakinek? Ha igen, felrakhatná!
Köszi előre is :D
 

Mazsi98

Állandó Tag
Állandó Tag
Osztálykirándulással kapcsolatban lenne egy kérésem. Tudna-e valaki olyan pályázati lehetőséget, ahol útiköltségre lehetne pályázni?Sajnos nagyon rövid távokra tudunk tervezni, s így Magyarország szépségeiből többet láthatnánk a gyerekekkel. Köszönettel!
 
Oldal tetejére