Pályázati kiírás és FAQ - Szerelmes versek 2004

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

palko

Állandó Tag
Állandó Tag
Pályázati kiírás


Pályázat - Szerelmes versek 2004

A www.canadahun.com portál, kanadai magyar közösség pályázatot hirdet "Szerelmes versek" kategóriában.

Pályaművekként olyan saját lírai alkotásokat várunk, melyek a szerelem témájában íródtak. Terjedelmüket tekintve a művek hosszát nem kívánjuk korlátozni. Minden pályázó minimum 1 de legfeljebb 3 művel vehet részt a pályázaton.

A pályázaton korosztályra, lakóhelyre nézve függetlenül bárki részt vehet, egyetlen kikötés a pályaművek magyar nyelven való publikálása. Eredeti műveket várunk, saját vagy művésznéven. Plagizált művet beküldő személy a pályázat értékeléséből kizárásra kerül.

A pályaművek beküldésének szabálya megtalálható a portál fórumán, amely a www.canadahun.com/forum címen érhető el. A pályázattal kapcsolatban esetlegesen felmerülő technikai és egyéb kérdésekben ugyanitt tudunk a tisztelt pályázók rendelkezésére állni.

A pályázatok beküldési határideje 2004. december 31. éjfél (torontoi idő szerint). A pályaművek közönségszavazatok által kerülnek értékelésre, melyek alapján a legtöbb szavazatot elnyerő első 3 helyezett pályázó értékes díjazásban részesül.

A szavazatok leadására 2005. január 1-től kezdődően 3 hét áll rendelkezésre, azaz a szavazás 2005. január 22-én éjfélkor zárul (szintén torontoi idő szerint). A közönség által legtöbb szavazatot elnyerő első 3 helyezett kilétét a CanadaHun a legközelebbi találkozója alkalmával hirdeti ki. A győztes pályázók névsora és pályaműveik megjelennek a kanadai magyar társmédiumokban, a magyarországi társmédiumokban, azon túlmenően, hogy a CanadaHun Portál, és a CanadaHun Online Rádio is megjelenési lehetőséget biztosít számukra.

A pályázat díjazására további szíves felajánlásokat köszönettel fogadunk!


CanadaHun szerkesztősége
 

palko

Állandó Tag
Állandó Tag
Közzététel szabályai

Közzététel szabályai

Pályázatot csak regisztrált fórumtag tehet közzé. A pályázónak a CanadaHun portál fórumán belül a "Pályázat - Szerelmes versek 2004" fórumban nyitnia kell egy új témát, melynek címeként a pályázó nevét kell adni. A téma létrehozásakor már az első pályaművet közzé is kell tenni. Nem szabad kiemeltté tenni a létrehozott témát és szavazást sem szabad kiírni. A pályázati kiírás szerint elegendő egyetlen pályamű közzététele, de lehetőség van legfeljebb 3 pályaművet publikálnia a pályázónak a saját nevét viselő fórum-témában. Mellőzendő minden egyéb hozzászólás a pályázati fórumban akár a saját, akár másik pályázó témájában. Az észrevételekre, kérdésekre ebben a topic-ban biztosítunk lehetőséget.

Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

CanadaHun szerkesztősége
 

Sophiaso

Új tag
"A pályázónak a CanadaHun portál fórumán belül a "Pályázat - Szerelmes versek 2004" fórumban nyitnia kell egy új témát, melynek címeként a pályázó nevét kell adni"

ezzel kapcsolatban szeretnék egy kérdést feltenni:
ide ez van írva, de az említett fórumban az összes téma nevének a vers címét választották az alkotók. tehát akkor most melyik a helyes? nyissak egy új témát a versem címével, vagy a saját nevemmel (és azon belül is felhasználónévvel vagy igazi névvel?)
válaszukat előre is köszönöm
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Van komoly zsurink, :wink: /kultura rovat iroink/ es persze a kozonseg is szavazhat a netten, de csak ha dec 31 utan. :wink:
a kultura rovatba a 2004 palyazat dijait is ott tudod megnezni.
 

Amung

Új tag
szia
na majd meg meggondolom, mert eddig soha senki nem latta amit irok, de talan jobb is ha megkimelem az embereket azoktol.
koszi
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ne legyel ilyen kishitu!
Kezd el publikalni gondolataid! ez egy remek hely, mi szivesen elolvassuk es nem cikizunk senkit nem bantunk bizzal magadba es bennunk is!

Az iras azert van hogy megoszd az olvasokkal.
Vannak jo es kevesbe jo irasok,de mindegyiknek van azert valami ertelme ha mas nem, hogy megosztottad velunk gondolataid. A szakemberek meg majd utba igazitanak javitanak batoritanak ok is.

Minden irobol ugy kell kihuzni a szot :roll:
NA gyerunk mar ne keresd magad mint egy szuz lany :lol:
 

Bombyx

Új tag
szia
csak annyit kerdenek, hogy baj e ha csak ekezet nelkul tudtam elkuldeni a muvet a palyazatra. es hogy elkuldtem e a palyazatra mert nem vagyok biztos, hogy jo helyre kuldtem. koszi elore is valaszod.
szia
 

Bombyx

Új tag
szia
bocsi ha zavarlak. szoval irtam ide palyazatra egy verset. de szeretnem, visszavonni, kiszallni az egeszbol. hogy lehetseges ez?
koszi elore is valaszod
szia
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A szerkeszt gomb mellett van egy X ott todod torolni a versedet.
Sajnaljuk hogy elveszed muvedet. :(
 
Kedves palko!
Ha te vagy a moderátor (és mint ilyen, rendelkezel jogokkal), kérlek, módosítsd az egyik versemet (azaz hozászólásomat):

fantomlazac: Gyere el

indoklás: én nem tudom, miért, de az ő betűk helyett helyenként szörnyű dolgok vannak, lásd az alábbi idézetet:

rögtön Az Esõ Utáni Ünnepre érkezz,
indákat szalajtok eléd, hernyók éji
morzejeleit hallgasd A Rögtön Esõ után,

ésatöbbi.

előre is köszi a segítséget!
fantomlazac
 

Fatyol

Kitiltott (BANned)
Valamit rosszul értettem?

A pályázati kiírásban minimum 1, de maximum 3 pályamű szerepel, ezzel ellentétben sokan ennél jóval több művel pályáztak. Lehet többet is beküldeni?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
HA szeretnel tobb verset akkor a verses topicba tedd fel, vagy ha akarsz nyissal magadnak a kultura topicba egy uj topicot. :wink:
 

Anonymous

Állandó Tag
Állandó Tag
szia
halottam, hogy valahonnan lelehet tolteni egy programot ekezetirashoz, csak sajnos nem talalom. hol van ez a progi, ha meg tudnad mondani legyszives.
koszi
szia
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére