Hírek Pedagógusnapon, újra:

Rétvári Bence állítása szerint a magyar pedagógusok tanítással töltött óráinak száma évente 608.

És egy tanárnő válasza erre a hazugságra, Zsenitsné Tóth Krisztina tanítónő írása:
“Akkor nézzük:
- Rétvári, fiam, jöjjön ki a táblához. Mit remeg, édes fiam, 39 évesen csak tud írásban szorozni, harmadikos tananyag,...na, mély, egyenletes légzés, menni fog az.
Írja! ...Neee, ne azzal a krétával, azzal nem lehet írni, az csak van...udvarra jó az aszfaltra rajzolni...a másikkal, amit a "százas boltban" vettünk! Úgy.
Szóval, írja, fiam:
22 szorozva 36-tal =?
Segítek: a 22 a heti tanóra, a 36 a tanítási hetek száma.
Lehet géppel, persze, magának lehet, fiam...
No, MI JÖTT KI???
792, igen, ez a tanító valós órarendi órája a sajátjaival. Kicsit több, mint a maga 608-a, ugye?
Rendben, most nézzük a valóságot, írja:
22+1 ...hogyhogy milyen +1???
Az a hajnali ÜGYELET heti 1 órában, ne értetlenkedjen, édes fiam, a Pázmányon, a jogi karon csak megtanították, hogy Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, pláne 150 gyereket...nézegessen bébiszitter vagy nyári tábor árakat...vagy próbálja ki...na, haladjunk, fiam, mingyá kicsöngetnek...Hát számolja az E-napló az ügyeleteket??? Nincs is olyan rovat. (!)
Tehát: heti 22 ténylegesen megtartott óra + heti 1 ügyelet szorozva az évi 36 tanítási héttel az egyenlő hány óra per egész tanév?
Na, Rétvári, fiam, mire jutott???
22+1 = 23, ezt most szorozza meg 36-tal!
23 x 36=?
Mit kapunk?
828. Nyolcszázhuszonnyolc. Bizony. Nem ám 608. És ez csak az, amikor a pedagógus - példánkban egy tanító -valósan a gyerekek előtt-között áll. Rögzítsük: a maga 608-as állításával szemben ebből már a valós órarendi órája is 792.
Mondja, fiam, honnan a fenéből vette maga a sajtónak mondott évi 608 órát???
És nincs valami hiányérzete, fiam? Merengjen el, hogy is üzemel egy iskola…olyan igazi…érti…tanítja az osztályát a tanító… hajnalban/délután ügyel a tanító… Nincs? Pedig kéne…
Jaj, ne tetézze, ne tetézze, csak eszébe kéne jutnia 3000 fősre becsült pedagógushiány mellett…
A HELYETTESÍTÉS, bizony.
Maradva a konkrét példánknál: Zsenitsné esetében ez idén az E-napló tanúsága szerint 46 óra volt.
Tehát? A két szám ismeretében végezze el a műveletet és vonjon le következtetést!
Ha hozzáadja a 36 ingyen ügyelethez a 46 óra ingyen helyettesítést, az összesen mennyi saját tanórákon kívüli munka?
Ne gyerekeskedjék, nem áll jól magának.
Ne nézzen ilyen üres tekintettel, pislogjon néha, belátok a gyomráig, fiam.
Másképp kérdezem, figyeljen: Az hány óra INGYEN munka?
Ne nézzen rám így, maga tálalta a különbséget a két adat között, ezzel feladta a magas labdát, pedagógusok ezrei nyitják ma meg az E-naplót, hogy megnézzék a haladási naplóban a valós adatokat a saját nevük alatt. Látná csak a csoportjaikban a facebookon...ja, hogy látja? Még jobb.
Most akkor izzadjon ezen is!
36+46=82. Bizony. Nyolcvankettő.
Maga például dolgozik ingyen, fiam???
Akkor mennyi a vége? Segíts neki felírni, Lovász Laci, ez a te tereped, ha már AZ nem...
Jó, hogy te is ide jársz, kisfiam, nélküled holnap be se jönnék.
Ledogozott munkaórák/példánkbéli Zsenitsné, aki mindkét félévben ügyelt:
792 órarendi saját + 36 ügyelet + 46 helyettesítés=874.
Nyolcszázhetvennégy...
De engem inkább a maga által közölt 608 és a 874 közötti különbség aggaszt, fiam, mondja, milyen "adatokkal" dolgozik maga, hogy nagyságrendekkel mond mást, mint a valóság???
Ki tanítja magának az erkölcstant???
És még melléteszi, hogy az EU átlag 680, az OECD átlag meg 735, tehát a magyar pedagógus dolgozik a legkevesebbet?
Menjen a helyére, fiam, és piruljon el, előre szólok, maga nálam (is) megbukott...”

Zsenitsné Tóth Krisztina, tanítónő"

284832447_3153468684914744_559858377205626640_n.jpg
 

Csatolások

  • 1654579343991.png
    1654579343991.png
    413.5 KB · Olvasás: 7,498
Ha meg tényleg egy troll vagy, akkor hess. Itt nincs semmi keresni valód. Ha észre vetted, ez nem az az oldal, amelyik a szeretett tolvaj főnököd szekerét tolja. Itt, olyan Magyarok vannak mint Te, csak egy különbséggel.: Akik itt vannak, a jó oldalon igyekeznek maradni, és nem adják el a lelküket és nem fogadják el azt hogy ez az élet így normális.
 
Kedves tagtársak. Ez olyan felesleges vita. Olvasom mit írtok, de sehol nem látom azt hogy: Ezek a tanárok a mi gyerekeink fejébe próbálnak tudást elültetni, amire mi képtelenek lennénk. Mert mi egy két gyerekkel sem bírnánk, nem még annyival amennyivel ők. És hát nekünk hogy is lett szakmánk bármilyen végzettségünk? Velünk született a képesség, nem tanárok iskolában tanították meg. Vagy tévednék? Ne sajnáljátok tőlük a fizetést, mert ők vállalták a sok neveletlen, alig kezelhető, és néha még agresszíven is viselkedő lurkók oktatását. (ez alól az én gyerekeim sem kivételek) Én a hajam tépném, ha nekem kellene azt megoldani, amit ők megcsinálnak úgy, hogy még egyáltalán működik valamiféle oktatás. Én inkább tisztelettel gondolok rájuk, mert rengeteg munkát levesznek a vállamról, és megkönnyítik az amúgy sem egyszerű életemet. Ők pont a nehezét végzik el helyettünk . Végig gondoltátok már erről az oldalról is? Ha nem, most itt az ideje.
Előttem írta valaki. Egy árú feltöltő keres annyit mint egy tanár, de jóval több munkával. Igaz, de a feltöltő nem tanítja meg semmire a gyerekem, és nem lenne ilyen munkája, ha annak idején odafigyel a tanárára és tanul.
Ilyen egyszerű. A tanárt nem azért kell jól megfizetni mert tanár lett, hanem azért, mert azt teszi, amit nagyon sokan nem tudnának megtenni. Amit adni tud, arra pedig a gyerekeinknek nagy szüksége van az életben.
köszönöm e sorokat Neked
 
Akik itt vannak, a jó oldalon igyekeznek maradni, és nem adják el a lelküket és nem fogadják el azt hogy ez az élet így normális.
Bocsánat, valóban nem vagyok ellenzéki szavazó.
Nem tudtam hogy csak szapulni lehet a kormánypártiakat ... talán a fejlécben nagy betükkel ki kellene írni, hogy csak ellenzéki hozzászólások megengedettek.
 
Bocsánat, valóban nem vagyok ellenzéki szavazó.
Nem tudtam hogy csak szapulni lehet a kormánypártiakat ... talán a fejlécben nagy betükkel ki kellene írni, hogy csak ellenzéki hozzászólások megengedettek.
Eddigi tapasztalataim szerint kormánypártiak is megengedettek, hiszen, lám, te is itt vagy. És nem törölték a hozzászólásaidat. Próbálna meg egy ellenzéki valamelyik kormánypárti sajtónál kommentelni, vagy valamelyik neres parazita FB oldalán... ott nem ilyen demokratikus a hozzáállás. Ami pedig a korábban írt hazugságokat, stb. illeti, számtalan hozzászólásomban említettem ilyeneket, és nem akarom ismételni magam. De íme, itt egy újabb, ami nem ehhez a hírhez kapcsolódik teljesen: Soros háborút akar. Már vártam, mikor jön megint ez a műsor. Ja, meg hogy Brüsszel miatt nem emelik a pedagógusok bérét. Ezt talán tegnap láttam este a Prime-on a Tények rövidenben. Akkor 3 hír volt, mindhárom hazug vagy csúsztatás. Vagy: Origón néhány napja írták: kitört a 3. világháború. És a többi, és a többi.
Az adófizetők pénzéből pénzelt fideszmédia pofátlansága végtelen, csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla, a képzelőereje egyébként nem olyan jó, a régi, mocskos módszert alkalmazzák, kiragadnak valamit, valahonnan, törlik az elejét vagy a végét, és úgy hozzák le. Tudod, nem véletlen, hogy már rengeteg helyreigazítási pert elvesztettek. Még egy hazugság, a veszélyhelyzet. A Népszava összeszedte, hogy a rendeletek hány %-a kapcsolható a veszélyhelyzethez. Évenkénti lebontásban. Az eredmény siralmas.
Vagy: nézd meg a Magyar Közlönyben, hogy annak idején a Gazdaság újraindítási alap pénzét mikre szórták el. Sosem értettem, hogy valaki, akinek van szeme, füle, tud olvasni, számolni, és van benne némi szociális érzékenység, ja, meg van gerince, hogyan szavazhat a fideszre. De ez az én korlátom. És az is marad.
 
Bocsánat, valóban nem vagyok ellenzéki szavazó.
Nem tudtam hogy csak szapulni lehet a kormánypártiakat ... talán a fejlécben nagy betükkel ki kellene írni, hogy csak ellenzéki hozzászólások megengedettek.
Igazad van, de nem is ezzel van a baj. Én nem tudom mit ígértek nektek azért, hogy bomlasztani, ködösíteni, ferdíteni próbáljatok. Magyarok vagyunk, nem kell mindenben egyet érteni, de egy valamit tisztán meg kellene érteni. Ti, a kormánypártiak vagytok kevesebben, hiába nálatok a hatalom. Attól még, hogy győztetek, nem fogtok örökké kormányozni. Mert az ilyen diktatúra félék, még soha nem maradtak fenn hosszabb ideig, és a támogatóik is velük buktak. Majd még átértékeled a mostani állásodat, ebben biztos vagyok.
Természetesen mindenki hozzá szólhat, mert ez olyan oldal.
Te is, de akkor tessék valami olyant letenni az asztalra, ami megállja a helyét egy vitában. A kötözködés az nem jó egy ilyen helyen, ahol érvekkel tudnak ezer ellen példát állítani. Mert erről a kormányról, a politikájáról, és az intézkedéseiről mindent el lehet mondani, csak jót nem. Vastagon lehet bizonyítani, ahogy ez nap mint nap kitűnik.
Tudod, ha nektek mond valamit az ember, amit igazolni is tud, akkor Ti rögtön hasonló módon reagáltok, ahogy itt tetted feljebb. Már bocs, de nekem nem lenne hozzá (elnézést az erős kifejezésért, nem személyeskedni akarok) bőr a képemen hogy belevesszek egy honfitársamba csak azért, hogy a kormány hazug propagandáját szajkózzam. Még rajtad is segítenék bármikor ha úgy esne, mert az a szó hogy Magyar, meg Honfitárs, az számomra sokkal többet jelent mint nálatok.
Ha itt élsz, akkor nyisd ki a szemed, és láss. Miért akarsz elveszni hazug tolvaj pártemberek miatt, akik manipulálják az olyan embereket mint Te is? Mert ez történik, hisztek a nem létező jövőben amit lefest nektek.
Ne gázolj át az olyanokon mint én, meg akik itt vannak, mert nem sokára nálunk lesz a labda, és mi fújjuk a trombitát. Ez törvény szerű, mert egy elnyomó hatalom sem élt 20-30 évnél tovább. Nektek ez jóval kevesebb lesz, mert a nagyobb rész nem birka az országban. Ezen meg nem fog segíteni semmi féle Sintér-pintér terrorszervezet.
 
köszönöm e sorokat Neked
Nem kell..:) Belőlem is ők faragtak embert, ha nehezen is. Csak köszönettel tartozom nekik, és erre nevelem a gyerekeim is. Nem kell ezt túlbeszélni. Akinek van a fejében, az mind így látja hidd el. Néha gurul a gyógyszer, (nálam is) de van ilyen. De a fő dolgokban itt egyet értenek a tagtársak.
Mert a jó oldalon akarnak maradni. És ez így is van jól.
 
Bocs kedves Zrus. Megnéztem mikor jöttél az oldalra, mikor regisztráltál. Pár napja. Tehát ne csodálkozz. Jöttél, megnyilatkoztál választások után, és ez most öngól lett.
Természetesen nincs baj, de tudod...Le kell vonni a konzekvenciát, nincs mese.
 
egy valamit tisztán meg kellene érteni. Ti, a kormánypártiak vagytok kevesebben ...
megértettem ... tehát a fenti állításod lenne a posztulátum.

Remélem nincs harag he nem fogadom el, Mellesleg még emlékszem a négy évvel ezelőtti tüntikre (nem véletlenül nem használom a tüntetést), mikor kiabálták "mi vagyunk a többség!"... az idén még ezek is elmaradtak.

Valóban, le kell vonni a konzekvenciát, nincs mese.
 
Utoljára módosítva:
megértettem ... tehát a fenti állításod lenne a posztulátum.

Remélem nincs harag he nem fogadom el, Mellesleg még emlékszem a négy évvel ezelőtti tüntikre (nem véletlenül nem használom a tüntetést), mikor kiabálták "mi vagyunk a többség!"... az idén még ezek is elmaradtak.

Valóban, le kell vonni a konzekvenciát, nincs mese.
De nem azért nem tüntetnek az emberek mert most kevesen vannak. Csak még talán nem érted. És én sem megbántani akartalak, csak nem jó helyre jöttél a jelek szerint. Ráadásul, én még finoman fejezem ki magam. Semmit nem kell elfogadnod, nem erről szól. Megértened kellene helyette.
De, nem vagyunk egyformák. :)
 
De nem azért nem tüntetnek az emberek mert most kevesen vannak. Csak még talán nem érted. És én sem megbántani akartalak, csak nem jó helyre jöttél a jelek szerint. Ráadásul, én még finoman fejezem ki magam. Semmit nem kell elfogadnod, nem erről szól. Megértened kellene helyette.
De, nem vagyunk egyformák. :)
Ne hari, de ez akkor ugy vanb, hogy az ellenzekiek nem a tobbseget szeretnek meggyozni, csak egymást bátoritani?
 
Bocs kedves Zrus. Megnéztem mikor jöttél az oldalra, mikor regisztráltál. Pár napja. Tehát ne csodálkozz. Jöttél, megnyilatkoztál választások után, és ez most öngól lett.
Természetesen nincs baj, de tudod...Le kell vonni a konzekvenciát, nincs mese.
Ő már évek óta egyfolytában, különböző nevek alatt terjeszti itt az igét. Trollkodás miatt kiszokták tiltani, de lepereg róla. Egy hű pártkatona nem hátrál meg. :D
 
Utoljára módosítva:
Ne hari, de ez akkor ugy vanb, hogy az ellenzekiek nem a tobbseget szeretnek meggyozni, csak egymást bátoritani?
Hát, így is, úgy is. Szerintem. Ők még nem érzik biztonságban magukat, bennünket meg aki ellenzékben van, jó lenne ha át tudnának állítani. A látszat ellenére jobban félnek, és ez látszik azon amit és ahogy csinálnak.
De nézd, ez az én véleményem, a tiéd lehet más.
Én azt gondolom, engem, és a velem hasonlóan gondolkodókat nem kell bátorítani. Felesleges bármi, a felszín alatt izzik a tűz már rendesen.
 
Charles Gati útmutatására gondolsz, az ötödik pontra? :)
tényleg ez az utolső reménységetek?
Milyen utolsó reménység? Te miről beszélsz, és miért ilyen fellengzősen? Milyen egy Magyar vagy ha az vagy egyáltalán? Nincs benned semmi szégyen érzet hogy a gazdáid az uraid hátsóját méltatod életcélnak? Jobb csicskaként élni, gyalázni a honfitársaidat, a büszkeséget félretéve hangtalan, bólogató szolgaként létezni? Jobb így?
Mert akkor sajnállak. Azt hiszem, veled most beszéltem utoljára. Aki reménytelen, az félig halott ebben az országban. Büszke lehetsz magadra, hogy Te is lefeküdtél a hatalomnak szó nélkül megadva magad.
Az meg koránt sem érdekel, mit gondolsz rólam. Aki egy követ fúj a tolvaj csaló gazdáival, az épp olyan mint ők.
De kíváncsi leszek rád, hogy fordítasz köpönyeget akkor, ha majd ezeknek mennie kell.
 
Ne hari, de ez akkor ugy vanb, hogy az ellenzekiek nem a tobbseget szeretnek meggyozni, csak egymást bátoritani?
Őszintén nem a közösségi hurrá és az egymást bátorítás a békemenet?
Azért hozzák létre
Ilyen mindenütt lehetséges a kluboknál
Ők sem a másik tábort akarják meggyőzni.
Ma már nem létezik meggyőzés
Ezt a szerepet a média politikai kampány hirdetései vették át.
az pedig nem puszta meggyőzés hanem átmosás.
Módszere az agyonismétlés, minek valóságtartalmának már nem kell lenni.
 

Akkor ez most nagyon helyén való ugye? Megtiltották a sztrájkot, most lesz helyette sokkal rosszabb. Miért is kellett idáig eljutni?
A Pintér-sintér majd erőszakot fog alkalmazni hogy tanítsanak? Vagy megtizedelteti őket? Mit szabad ebben a qrva országban? Kedves narancskedvelő honfitársaim, a ti gyerekeiteket ki fogja tanítani ha máshol is csatlakoznak? Vagy megint a soros, a Gyf az ellenzék a hibás? Ilyenkor hol van a nagy fölényes arc? Hol a magyarázat, hogy ki tehet erről? És ha ne adja isten a kórházakban is eljutnak erre a végzetes döntésre, akkor mi a fene lesz? Most jó nektek hogy egy hentes kormánynak adtatok újabb keserves 4 évet?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,590
Tagok
615,326
Legújabb tagunk
redbaron77
Oldal tetejére