Portfólió készítése 2015.november 30-ig

Radványa témája a 'Pedagógusoknak' fórumban , 2015 Július 28.

 1. gtszg

  gtszg Állandó Tag

  Kedves Chevron!
  Nem tudom, jól olvasom-e a problémádat.
  Kapcsolódó tantárgyat nem lehet kézzel beírni, hozzá kell adni. Felhasználói útmutató 41. old, de bemásolom ide is:
  upload_2015-11-29_23-39-30.png
   
 2. Sziasztok!!segítséget kérnék Tőletek tanfelügyeletre,matematikai kezdeményezés kör -gömb fogalmának játékos feldolgozása témához!!!!SOS-ben kellene!!!Hálás vagyok minden ötletért!!!Előre is köszi mindenkinek
   
 3. Verőce

  Verőce Állandó Tag

  Gyöngyöss és szullone kedveli ezt.
 4. Rozik

  Rozik Állandó Tag

  Szeretnék Tőletek segítséget kérni!
  Én novemberben lezártam a portfóliómat. Tévedésből, amire azóta jöttem rá, a szabadon választott lehetőségek közé a kiemelt figyelmet igénylő gyermek fejlesztési tervébe töltöttem fel egy gyermek profilját és foglalkozás tervét. Ő azonban nem sajátos nevelési igényű ( most van folyamatban a bizottsági vizsgálata) és nem halmozottan hátrányos helyzetű gyermek. Ilyenkor mit lehet tenni????????
   
 5. kaczi44

  kaczi44 Állandó Tag

  Nem vagyok szakértő, de ha a bizottsági vizsgálata van folyamatban, akkor feltételezem, előtte esetleg BTM-es státusza volt/van.

  Kiemelt figyelmet igénylő gyermek, tanuló:
  a) különleges bánásmódot igénylő gyermek, tanuló:
  aa) sajátos nevelési igényű gyermek, tanuló,
  ab) beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermek, tanuló,
  ac) kiemelten tehetséges gyermek, tanuló,
  b) a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény szerint hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermek, tanuló

  Beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermek, tanuló:

  az a különleges bánásmódot igénylő gyermek, tanuló, aki a szakértői bizottság szakértői véleménye alapján az életkorához viszonyítottan jelentősen alulteljesít, társas kapcsolati problémákkal, tanulási, magatartásszabályozási hiányosságokkal küzd, közösségbe való beilleszkedése, továbbá személyiségfejlődése nehezített vagy sajátos tendenciákat mutat, de nem minősül sajátos nevelési igényűnek.

  Ha tévednék javítsatok!
   
 6. Rozik

  Rozik Állandó Tag

  Köszönöm, hogy válaszoltál!
  Ő nem nem beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő gyermek, tanuló. Megkésett beszédfejlődésű. Tehát nem ide kellett volna feltöltenem az anyagát. Mit tehetek ilyenkor?
   
  kaczi44 kedveli ezt.
 7. kaczi44

  kaczi44 Állandó Tag

  Nem tudom a portfóliónál mennyire van ez szabályozva, de én azt gondolom, hogy ő is kiemelt figyelmet és különleges bánásmódot igényel. Talán van annyi "szabadságod" feltöltőként, hogy megítéld. (Hisz a tehetséges gyermekről sincs papírod, mégis kiemelt figyelmet kap. :) )

  Amúgy megnyitják a felületed általában a minősítés előtt, és lesz módod cserélni. :) Ha az előző menetrend még érvényes. :)
   
 8. Rozik

  Rozik Állandó Tag

  Nagyon köszönöm, hogy megnyugtattál!!!!! Olyan sokat dolgoztam a portfóliómmal és sajnálnám, ha egy ilyen buta hiba miatt buknék el.
  KÖSZÖNÖM
   
  kaczi44 kedveli ezt.
 9. kaczi44

  kaczi44 Állandó Tag

  Azért várd meg a szakértők válaszát, mert én 2014-es feltöltő voltam, nekem megnyitották, de nem tudom, hogy ezt a lehetőséget megtartották-e? :)
   
 10. BAJ

  BAJ Állandó Tag

  A minősítési felületen válaszoltam, ott előbb olvastam a gondodat. Bár nem teljesen értem. Jól értelmezem vagy nem jól? Készítettél fejlesztési tervet 6 foglalkozásról. Ehhez fel kellett tölteni egyéni profilt külön fájlba. De nem annak a profilját töltötted fel, akiről a fejlesztési tervet írtad?
   
 11. gtszg

  gtszg Állandó Tag

  A megnyitás lehetősége idő függvénye.
  Ha gond lesz vele, kapsz értesítést, és elképzelhető, hogy korrigálható. Ha több, mint 4 szabadon választottat tettél fel, akkor figyelmen kívül hagyható. Legfeljebb nem pontozzák le.
   
  BAJ és kaczi44 kedveli ezt.
 12. agleh

  agleh Állandó Tag

  Sziasztok! Van közületek valaki, aki általános iskolában gyógypedagógusként dolgozik? Rászántam magam a portfólió-írásra és tele vagyok kérdéssel.. Várom a füst-jeleket :)
  Szép napot Nektek :)
   
 13. Bedoha

  Bedoha Állandó Tag

  Szia Agleh!
  Én általános iskolában dolgozom gyógypedagógusként, habilitációs foglalkozásokat tartok. Most töltöttem a portfóliómat, ha marad az időpontom, márciusban minősülök. Szólj, ha tudok valamiben segíteni. :)
   

Megosztás