Postagalambok

voodoo

Új tag
Maig megfejthetetlen relytely, mitol talalnak haza a postagalambok...
Mitol gyorsabbak, mint egy trabant...
Miert hisszuk, hogy bekesek, holott kifejezetten agresszivek egymassal
...

De en szeretem oket, mert intelligens allatok

Ti?
 

szszilvi

Állandó Tag
Állandó Tag
Hihetetlen, milyen okos állatok. És szerintem szépek is. Érdekes dolog, hogy mindig hazatalálnak.
 
J

juliapeic

Vendég
A galambokról mindég édesapám jut eszembe.Örök életében galabgondozó volt,voltak postásai is, majd közönséges szállójai is.Az udvar mindig tele volt turbékoló galambokkal,amikor meg zavarta őket a levegő csak úgy zúgott a szárnycsapásoktól.Egész gyermekkoromat a galambok jelenléte töltötte ki.Amikor édesapám meghallt nem tudtunk mit kezdeni velük,és a temetésen elengedtük őket.Mire hazatértünk már ők is ott voltak.Sokáig tartott mig megszabadultunk tőlük,és fájdalmas is volt.Sokat mesélt róluk mig élt.7o évig galambozott.A galambok hüséges állatok.
 

masaferenc

Állandó Tag
Állandó Tag
Máltaigalambok

tizenhat évig MÁLTAI galambokat tenyésztettem pillanatnyilag nincs egy sem költözés miatt de mihelyt letelepszünk azonnal folytatom,küldök néhány képet róluk
 

valaki74

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk 10 éves korom ota vannak galambok. Főképpen posták, de akadnak mások is. Versenyzünk is velük. Szerintem nem csak a helyhez, de ahoz is regaszkodnak aki gondozza őket.
 

licsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem régebben voltak és van egy vicces sztorim amit szeretnék megosztani veletek:
-Volt egy magányos tojóm és egy fiatal első vedlés alatt álló fiatal himem.A tojó valahogy elcsábitottta ezt a szinte gyerek madarat és tojt neki 2 tojást ami ugye üres volt tehát magtalan,szegény fiatal him csak állt a tojás felett rá sem ült mert nem tudta hogy mit kezdjen vele.aztán igy szenvedtek még 2 hónapot majd sikerült neki felnőni a feladathoz és szépen szaporodtak.
 

zizibaba23

Állandó Tag
Állandó Tag
Édesapám is postákkal foglalkozik,egyszerűen imádja őket,rendes galambháza van,olyan nagyobbacska.Ő is röpteti,de csak hobbi szinten.
 

ibranyij

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak az tartson postagalambot, aki biztosítani tudja számukra a megfelelő körülményt, illetve foglalkozik is velük az ő lelki világuknak megfelelően. Van, aki csak kedvtelésből, sőt "felvágásból" tart postagalambot. Olyan ez, mint vadászkutya vadászat nélkül.
 

agi701

Állandó Tag
Állandó Tag
A párom keresztapja foglalkozott galambokkal. Takarításkor a madarak alól felszedett guanot a ház melletti futó rózsa alá dobta. Soha nem láttam még olyan gyönyörű futó rózsa bokrot. :)
 
Oldal tetejére