Puskás Ferenc

Spanky

Állandó Tag
Állandó Tag
Valahol hallottam, nem tudom mennyire van kiszínezve:

Puskásról ugye itthon nem nagyon lehetett írni, keringtek mindenféle legendák meg ilyesmi. Aztán évek teltek, kissé enyhült a szorítás és amikor egyszer egy vizilabda meccsen a magyar válogatott Belgrádban járt, híre ment, hogy Öcsi bácsi is épp ott van. Hú, gyorsan menjen a rádió stúdiójába, interjúra. Jó előre beharangozták, hogy újra megszólal szeretett magyar anyanyelvén, szeretett és soha el nem feledett magyar népéhez, stb.

A stúdióban ott volt a vizilabdás Kárpáthy dr. is, aki megkérdezte tőe, mit szól ahhoz, hogy vizilabda meccsre kell jönnie ahhoz, hogy magyar világbajnokokat lásson. Ezután indult el a rádiófelvétel és lehetett hallani a régóta nem hallott Puskás első mondatát:

"Elmész te az anyád p..jába!" :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 

whiteshadows

Állandó Tag
Állandó Tag
A családom három generációja is úgy gondolja, eltúlozták a bucsúztatását. Vagy ha tényleg megérdemelte, akkor a többiek miért nem kaptak ugyanilyen "ellátást?"
 

surbek

Állandó Tag
Állandó Tag
Mikor a Honvédban játszott edzésen azzal szórakoztak, hogy a kapufa tetejére rakott sörös üvegeket rugdosták le a kapútól 20 m távolságról.
Ezt legjobban Puskás és Bozsik csinálta szinte minden lövésük talált. Később ezt Puskás az 1950-es évek végén a Real Madrid edzésén is bemutatta, és az ott lévő világsztárok közül egy sem tudta őt ebben megelőzni.
 

vgabesz66

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello!

Puskás volt a legnagyobb szívű magyar! Külföldön segített minden arra járó magyarnak, én nagyon tisztelem ezért, emberséges volt nagyon!
 

gutika

Állandó Tag
Állandó Tag
Miért van az,h egy zalai kisvárosban neveznek el először egy teret Öcsi bácsiról??? Nem megbántva az ott lakókat, sőt le a kalappal előttük... Máshol ez miért nem annyira fontos???
 

edzőbá

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért ne feledjük, Puskás Ferenc szerepelt Chilében a vb-n, spanyol válogatottként...sokkal többet ér a szememben, aki nem ment ki a pénzért...mert ő azért ment ki, nem bántották itthon. Szégyen, hogy a Népstadion már az ő nevét viseli...
 

Pityusz

Állandó Tag
Állandó Tag
Páratlan játékát a rendkívüli robbanékonyság, a tökéletes labdakezelés, a kiismerhetetlen cselek, a szellemes megoldások, a szinte centiméterre pontos átadások, a nem mindennapi helyzetfelismerés és a briliáns lövőkészség jellemezte Puskás Ferencet. Szerintem.
 
Oldal tetejére