Quebec-i (nemcsak) magyar ajkú Anyukák kerestetnek

brestak

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok. Nemrég érkeztem családommal és 20 hónapos kisfiammal Quebec City-be. Már ugyan tagja vagyok egy helybéli angolul beszélő anyukák klubjának (az előnyöket ugye nem kell ecsetelnem egy GYES-en lévő Anyukának (Apukának), de én szívesen venném, ha össze tudnánk hozni egy Quebeci Magyar Baba-Mama klubbot is :) Rengeteg olyan ötletem van, amelyek segíthetnek átadni gyermekeinknek gazdag kulturális örökségünket - gondolok itt a gyermekdalokra, népdalokra, mondókákra, mesékre és egyúttal összekovácsolna minket, Anyukákat (Apukákat) is.

Tartsunk össze.
Várom jelentkezésed. Ha nem tudsz magyarul, az sem baj ;)
Ildikó
 
Orulok , hogy megtalaltalak ezen az oldalon en is keresem a hugom, aki lehet hogy a kozeledben el. neve kovacs ildiko jelenlegi neve ildiko trattner- van ket szep lanya. a ferje szlovak szarmazasu. engem kovacs gabornak hivnak anyam neve Dčr anna . mint az ildikoč is az elore is koszonom GABOR
 

marakanita

Új tag
Szia!
Egy éve érkeztem Montrealba, egy 14 éves és egy 8 hónaps lányom van. Szívesen felvenném a kapcsolatot Veled, a még aktuális, bár nem egy városban lakunk.
Ha gondolod, jelentkezz!
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Marakanita!

Mi a nyaron erkezunk Montrealba 7 eves fiunkkal es 10 eves lanyunkkal, nem tudom mennyire lesznek egymasnak tarsasag, de egy probat meger :)
Majd jelentkezunk.
 

szocske42

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Itt vagyunk, Ile-Perrot szigeten lakunk Montreal kozeleben, aki akar velunk talalkozni, az irjon!
 
Oldal tetejére