Röntgen látás, 3. szem vagy micsoda ez?

oliyboty témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2011 November 10.

 1. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Már nem tudom melyik hozzászólásom volt, amire ezt írtad válaszként, de igyekszem ezt a fajta élet szeretetet újból felfedezni, megtalálni önmagamban, csak kicsit most másképpen, hogy pihentetve a spirit dolgokat.:pkiss
   
 2. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Jó most már visszaolvastam, így képbe kerültem. Mostanában is szoktam érezni ezt, de pihentetésben van nálam minden. S ha majd érzem megint tenyérnél ezeket a dolgokat, ugyanolyan hálás leszek, mint voltam. Csak most már nincsen bennem elvárás, erőltetés, akarás és ez így tök szuper érzés. Mint mikor végre az "ördögi körből" kiszabadulsz, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam ezt, ami tart már nálam majdnem 3 hete, mint állapot. Teljesen normális, "hétköznapi" élet, hétköznapi gondolatokkal, amik mentesek a spirit világtól. Régen volt már ilyen és most ez így jóóóó nagyon:pkiss
   
 3. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Sziasztok,

  Kinn voltam előbb dohányozni az udvaron (sötét van, mert közúti világítás ugyan minek...) és azt vettem észre, hogy velem szemmagasságban a semmiből párszor láttam pár pillanatra ilyen villanó világos lilás fehéres fény ízét vagy mi a szöszt, mintha villámlana pár pillanatra hosszabb csíkokban... Tök érdekes volt, fogalmam sincsen mi volt, mit láthattam...:rolleyes::p:p:p
   
 4. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Szokott olyan jelenség lenni nálam, főleg, azóta, mióta a párommal megismerkedtem (kemény 2 hete kb :D ), hogy mikor beszélgetünk, olyan furcsává alakul át pár pillanatra minden, másképpen látom és érzékelem a teret, időt, nem tudom megmagyarázni miért, minek a hatására, de olyan, mintha nagyon erősen lassítva beleszédülnék az egészbe, mintha másik frekvenciára hangolódnék át látásban, érzékelésben, és mintha minden cseppfolyós lenne körülöttünk 1-2 percig. Fogalmam sincsen mit látok, érzékelek. Nagyon furcsa, én is ilyen álomhoz tudnám hasonlítani, mintha hirtelen a semmiből bekerülnél valami más helyre, dimenzióba, jön egy nagyon lassított, de erőteljes megszédülés (nem igazán szédülésnek érzékelem, de máshoz nem tudom hasonlítani jelenleg), mint mikor valaki nagyon erős kábítószer hatása alatt lenne és ezáltal másképpen látja a dolgokat egy rövidke kis ideig. Olyan, mintha egyszerre egy másik dimenziót is érzékelnél, legalábbis mikor ezt tapasztaltam, a legelső megértésem, gondolatom az volt, hogy párhuzamos dimenzióban vagyunk... Aztán mikor beszélgettünk párommal sötétben, kicsi halványabb fény mellett (ami a mennyezetből jött), láttam az arcát és az arc csontjait ilyen UV fényszerű izében. S mikor mondtam neki ezt, ő is mondta, hogy látja az én arcomat is ebben az UV fényben. S életemben először láttam az auráját is (mert másét nem igen láttam eddig, csak 1 személyét, aki hasonló magas rezgésen volt mint én), mert ő is magas rezgésen van energiákban, mint én. S ugyanazt a csodálatos nem evilági fehér színt láttam az övében is, mint ami van az enyémben is.
   
 5. gasparm

  gasparm Állandó Tag

  Jo nektek látoknak de én szivesen szeretnék látni hogy gyogyithassak de nem rossz szellemeket Isten örözz meg!
   
 6. gasparm

  gasparm Állandó Tag

  nekem is nagyon melegem szokott lenni és forgok kicsit erre kicsit arra és semmi más !aztán kipihentebbnek érzem magam csak annyi!a 3 szemmel kapcsolatban most láttam én is atükörbe egy csontväzat a felyem helyett és aztän láttam hogy mäs is megtapasztalta itten!pedig csak 2honapja kezdtem a meditäciot!
   
  Rézfutrinka kedveli ezt.
 7. Rézfutrinka

  Rézfutrinka Kitiltott (BANned)

  Hogyan tudom e rezgéseket megtanulni, és bevonzani, ha mostanában a homlokom közepén érzek hideget akkor növekszik az energiám is?:..:kiss
   
 8. Rézfutrinka

  Rézfutrinka Kitiltott (BANned)

  A tükör csontváz nézést meditációban láttad, és hogyan kell ezt elképzelni elmesélnéd részletesebben, ha indiszkrét akkor ne meséld, köszönöm kiss
   
 9. gasparm

  gasparm Állandó Tag

  A fény mellett meglehet látni ugytetszik azt mindenki birja az semmi énszerintem!
   
  jasszemúj kedveli ezt.
 10. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Mármint micsodát is, ami "semmi" szerinted?
   
 11. pislantás

  pislantás Új tag

  Helló!

  Látom van itt a témában pár sokat tapasztalt szaki is, nekem is volt már több élményem a másvilágból, sok kép, hangok, alvásparalizisek, álmok és asztrálutazások. De van 1-2 fura dolog, és sehol nem tudtam utánaolvasni..

  Nincs semmilyen auralátásom (bár néha láttam egyszerü ragyogó kavargó szinfelhőket és rengeteg mozgó szikrát már) nincs szuper észlelő képességem, ébren szinte sosem történik velem semmi.
  Valamiféle teljesen átlátszó, nagyon gyors vibrálást viszont állandóan látok, ami időnként felnagyul, és egy bonyolult szimbólumrendszer vehető ki belőle, ami másodpercenként változik/mozog észrevehetetlenül, nem létező szinekkel, erős ragyogással, nagyon éles vonalakkal struktúrákkal stb...
  Ezt is kb. azóta látom, mióta megtértem, és nem hasonlít a leirt harmadikszemes látásokhoz, szinte mindig szimbólumot mutat képet csak nagyon ritkán, csak ha már nagyon jol látjuk...
  Ha kicsi akkor csak egy áramlás az egész, lehet benne buborék, és ilyenkor teljesen átlátszó az egész és unalmas. Jó sok ideig csak így láttam ezt.
  Ha már nagyobb (ez az átlag.) akkor az élek már jobban láthatóak, ragyogó csillámló szines lesz az egész, és szimbólumok, ezekböl összetett felépitések, struktúrák vehetők ki belőle, még nagyon aprók, de olyanok amiket azelött sosem láttunk, és még csak nem is ismerősek, teljesen idegen az egész.
  Ekkor még mindig csak kétdimenziós képeket mutat, de nagyobbként háromdimenziósak is lehetnek már ezek, ekkor mutathat függvényt, frekvenciaképet, szimbólumot, jelképeket is, nekem hatágu csillagot mutatott, olyan volt mint egy hópehely. A képek mindig mozgásban vannak, és ha valamit közölni akar csak fél másodpercre mutatja meg, a szimbólum is eddig, de max 3 másodpercig marad életben aztán megváltozik.
  Mutathat nagyon különleges helyszineket is, épületnek látszó idegen tárgyakat a felhők között vagy arany csarnokokat vagy személyeket, hatalmas boszorkányokat akik vulkánon ülnek, angyalokat de akár multidimenzionális oriási átlátszó isteni rendszerü szimbólumot is, csodálatos dolgokat, még az asztrálvilágon se láttam hasonlót. Fizikai tárgyakat is mutathat, fákat, buszt, villamost, embereket, mindig vadiúj állapotban, minden dolog ragyog amit mutat.
  De ilyen magas látásom csak egyszer kétszer volt 1-2 óráig, amikor a képeken már látszik hogy 3d-s.


  Ezeket még álmomban és transzban is látom (csak a szimbólum más), és a mai napig nem tudom mi lehet ez, semmivel nem lehet rá hatni, de jelzi pl a sikeres mágiát, olyankor ez a rendszer éles szinekben felvillan, megváltozik, nyitott szemmel is látható lesz, ha addig nem volt. Látáserőssége napról napra változik, ihletettség alatt jobban látom ezeket a képeket, de igazából az sincs hatással rá.
  Amúgy nem űzök mágiát, de volt olyan ima vagy gondolat amitől ez hirtelen felvillant, egyébként egyátalán nem lehet irányitani, bárhová kerülök bármit csinálok ezt mindig látom és mindig ugyanolyan marad.

  A másik dolog amit nem értek az az hogy volt pár testen kivüli élmény, de az egyik különösen szép volt, maga az asztráltér. Már ott észrevettem, és csodálkoztam hogy lehet, a lakásomat láttam de ekkor sokkal több volt a nemlétező bútor és más volt, de felismerhető volt az eredeti lakás, és valami energia miatt alig tudtam menni, felkelni az ágyból is nagyon nehéz volt, a teraszig elmentem de visszateleportáltam az ágyba, és nem is birtam sokáig ott maradni pedig nagyon ott akartam maradni, amikor már elszállt az erőm a szoba közepén lefeküdtem hogy ne menjek el, de felébredtem, azóta se volt hasonló szinvonalú utazás...

  Üdv. Péter
   
  V.T., nmarie és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 12. gasparm

  gasparm Állandó Tag

  Nem olyan nehéz a röngenlátás de énszerintem az aura látása nehéz már napok óta probálgatom egy kicsit látom fehér és sárgás!De nem hagyom abba!
   
 13. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Bocsi kicsit más jellegű, bár ez is kapcsolódhat a témához. Hallott már valaki arról, hogy milyen a hasi látás? Úgy tudom, hogy jogiknál van és nagyon ritka az, a valaki megkapja, de gyakorlás során meg lehet szerezni.
   
 14. István15

  István15 Állandó Tag

  Sziasztok! Nekem ki segitene ebben a temaban? Privatot ha lehet Koszi szepen!:)
   

Megosztás