Röntgen látás, 3. szem vagy micsoda ez?

O

oliyboty

Vendég
szereted magadban az életet ... ennyi

Már nem tudom melyik hozzászólásom volt, amire ezt írtad válaszként, de igyekszem ezt a fajta élet szeretetet újból felfedezni, megtalálni önmagamban, csak kicsit most másképpen, hogy pihentetve a spirit dolgokat.:pkiss
 
O

oliyboty

Vendég
Jó most már visszaolvastam, így képbe kerültem. Mostanában is szoktam érezni ezt, de pihentetésben van nálam minden. S ha majd érzem megint tenyérnél ezeket a dolgokat, ugyanolyan hálás leszek, mint voltam. Csak most már nincsen bennem elvárás, erőltetés, akarás és ez így tök szuper érzés. Mint mikor végre az "ördögi körből" kiszabadulsz, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam ezt, ami tart már nálam majdnem 3 hete, mint állapot. Teljesen normális, "hétköznapi" élet, hétköznapi gondolatokkal, amik mentesek a spirit világtól. Régen volt már ilyen és most ez így jóóóó nagyon:pkiss
 
O

oliyboty

Vendég
Sziasztok,

Kinn voltam előbb dohányozni az udvaron (sötét van, mert közúti világítás ugyan minek...) és azt vettem észre, hogy velem szemmagasságban a semmiből párszor láttam pár pillanatra ilyen villanó világos lilás fehéres fény ízét vagy mi a szöszt, mintha villámlana pár pillanatra hosszabb csíkokban... Tök érdekes volt, fogalmam sincsen mi volt, mit láthattam...:rolleyes::p:p:p
 
O

oliyboty

Vendég
Szokott olyan jelenség lenni nálam, főleg, azóta, mióta a párommal megismerkedtem (kemény 2 hete kb :D ), hogy mikor beszélgetünk, olyan furcsává alakul át pár pillanatra minden, másképpen látom és érzékelem a teret, időt, nem tudom megmagyarázni miért, minek a hatására, de olyan, mintha nagyon erősen lassítva beleszédülnék az egészbe, mintha másik frekvenciára hangolódnék át látásban, érzékelésben, és mintha minden cseppfolyós lenne körülöttünk 1-2 percig. Fogalmam sincsen mit látok, érzékelek. Nagyon furcsa, én is ilyen álomhoz tudnám hasonlítani, mintha hirtelen a semmiből bekerülnél valami más helyre, dimenzióba, jön egy nagyon lassított, de erőteljes megszédülés (nem igazán szédülésnek érzékelem, de máshoz nem tudom hasonlítani jelenleg), mint mikor valaki nagyon erős kábítószer hatása alatt lenne és ezáltal másképpen látja a dolgokat egy rövidke kis ideig. Olyan, mintha egyszerre egy másik dimenziót is érzékelnél, legalábbis mikor ezt tapasztaltam, a legelső megértésem, gondolatom az volt, hogy párhuzamos dimenzióban vagyunk... Aztán mikor beszélgettünk párommal sötétben, kicsi halványabb fény mellett (ami a mennyezetből jött), láttam az arcát és az arc csontjait ilyen UV fényszerű izében. S mikor mondtam neki ezt, ő is mondta, hogy látja az én arcomat is ebben az UV fényben. S életemben először láttam az auráját is (mert másét nem igen láttam eddig, csak 1 személyét, aki hasonló magas rezgésen volt mint én), mert ő is magas rezgésen van energiákban, mint én. S ugyanazt a csodálatos nem evilági fehér színt láttam az övében is, mint ami van az enyémben is.
 

gasparm

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo nektek látoknak de én szivesen szeretnék látni hogy gyogyithassak de nem rossz szellemeket Isten örözz meg!
 

gasparm

Állandó Tag
Állandó Tag
fekve meditálásnál is előjöhet ez, én úgy szoktam általában. De nálam is csak az esetek 30-40%ban jön elő. Bár segít ha már többször tapasztaltad és ara koncentrálsz, akkor hamarabb beindulnak a csakrák.
Na meg nagyon fontos hogy spontán jöjjön, ne legyen elvárás. én van, hogy játszok is ezzel, hogy mikor érzem hogy nagyon beforognak a csakráim akkor elkezdek ara gondolni, hogy még jobban pörögjenek, amivel pont az ellenkezőjét érem el. :d
akkor forognak gyorsabban pont ha csak figyelek rájuk, de nem akarok beleavatkozni. Nem tudom pontosan miért, mintha megmakacsolnák magukat ha rájuk akarom erőltetni az akaratomat. :d

na a melegség érzet az nálam kifejezetten zavaró néha, mert nem csak meditálás közben van. Volt, hogy annyira melegem volt hogy a pénzérme a kezemben felforrósodott és mikor fizettem vele megkérdezte tőlem akinek a kezébe nyomtam, hogy hol tároltam ezt amiért ennyire forró. :d
valamiért így vezetődik le az energia, bár nálam a testem is néha olyan mint egy kazán. Kellemetlen tud lenni bizonyos helyzetekben, mert néha izzasztó.
nekem is nagyon melegem szokott lenni és forgok kicsit erre kicsit arra és semmi más !aztán kipihentebbnek érzem magam csak annyi!a 3 szemmel kapcsolatban most láttam én is atükörbe egy csontväzat a felyem helyett és aztän láttam hogy mäs is megtapasztalta itten!pedig csak 2honapja kezdtem a meditäciot!
 

Rézfutrinka

Kitiltott (BANned)
nekem is nagyon melegem szokott lenni és forgok kicsit erre kicsit arra és semmi más !aztán kipihentebbnek érzem magam csak annyi!a 3 szemmel kapcsolatban most láttam én is atükörbe egy csontväzat a felyem helyett és aztän láttam hogy mäs is megtapasztalta itten!pedig csak 2honapja kezdtem a meditäciot!
A tükör csontváz nézést meditációban láttad, és hogyan kell ezt elképzelni elmesélnéd részletesebben, ha indiszkrét akkor ne meséld, köszönöm kiss
 

pislantás

Új tag
Helló!

Látom van itt a témában pár sokat tapasztalt szaki is, nekem is volt már több élményem a másvilágból, sok kép, hangok, alvásparalizisek, álmok és asztrálutazások. De van 1-2 fura dolog, és sehol nem tudtam utánaolvasni..

Nincs semmilyen auralátásom (bár néha láttam egyszerü ragyogó kavargó szinfelhőket és rengeteg mozgó szikrát már) nincs szuper észlelő képességem, ébren szinte sosem történik velem semmi.
Valamiféle teljesen átlátszó, nagyon gyors vibrálást viszont állandóan látok, ami időnként felnagyul, és egy bonyolult szimbólumrendszer vehető ki belőle, ami másodpercenként változik/mozog észrevehetetlenül, nem létező szinekkel, erős ragyogással, nagyon éles vonalakkal struktúrákkal stb...
Ezt is kb. azóta látom, mióta megtértem, és nem hasonlít a leirt harmadikszemes látásokhoz, szinte mindig szimbólumot mutat képet csak nagyon ritkán, csak ha már nagyon jol látjuk...
Ha kicsi akkor csak egy áramlás az egész, lehet benne buborék, és ilyenkor teljesen átlátszó az egész és unalmas. Jó sok ideig csak így láttam ezt.
Ha már nagyobb (ez az átlag.) akkor az élek már jobban láthatóak, ragyogó csillámló szines lesz az egész, és szimbólumok, ezekböl összetett felépitések, struktúrák vehetők ki belőle, még nagyon aprók, de olyanok amiket azelött sosem láttunk, és még csak nem is ismerősek, teljesen idegen az egész.
Ekkor még mindig csak kétdimenziós képeket mutat, de nagyobbként háromdimenziósak is lehetnek már ezek, ekkor mutathat függvényt, frekvenciaképet, szimbólumot, jelképeket is, nekem hatágu csillagot mutatott, olyan volt mint egy hópehely. A képek mindig mozgásban vannak, és ha valamit közölni akar csak fél másodpercre mutatja meg, a szimbólum is eddig, de max 3 másodpercig marad életben aztán megváltozik.
Mutathat nagyon különleges helyszineket is, épületnek látszó idegen tárgyakat a felhők között vagy arany csarnokokat vagy személyeket, hatalmas boszorkányokat akik vulkánon ülnek, angyalokat de akár multidimenzionális oriási átlátszó isteni rendszerü szimbólumot is, csodálatos dolgokat, még az asztrálvilágon se láttam hasonlót. Fizikai tárgyakat is mutathat, fákat, buszt, villamost, embereket, mindig vadiúj állapotban, minden dolog ragyog amit mutat.
De ilyen magas látásom csak egyszer kétszer volt 1-2 óráig, amikor a képeken már látszik hogy 3d-s.


Ezeket még álmomban és transzban is látom (csak a szimbólum más), és a mai napig nem tudom mi lehet ez, semmivel nem lehet rá hatni, de jelzi pl a sikeres mágiát, olyankor ez a rendszer éles szinekben felvillan, megváltozik, nyitott szemmel is látható lesz, ha addig nem volt. Látáserőssége napról napra változik, ihletettség alatt jobban látom ezeket a képeket, de igazából az sincs hatással rá.
Amúgy nem űzök mágiát, de volt olyan ima vagy gondolat amitől ez hirtelen felvillant, egyébként egyátalán nem lehet irányitani, bárhová kerülök bármit csinálok ezt mindig látom és mindig ugyanolyan marad.

A másik dolog amit nem értek az az hogy volt pár testen kivüli élmény, de az egyik különösen szép volt, maga az asztráltér. Már ott észrevettem, és csodálkoztam hogy lehet, a lakásomat láttam de ekkor sokkal több volt a nemlétező bútor és más volt, de felismerhető volt az eredeti lakás, és valami energia miatt alig tudtam menni, felkelni az ágyból is nagyon nehéz volt, a teraszig elmentem de visszateleportáltam az ágyba, és nem is birtam sokáig ott maradni pedig nagyon ott akartam maradni, amikor már elszállt az erőm a szoba közepén lefeküdtem hogy ne menjek el, de felébredtem, azóta se volt hasonló szinvonalú utazás...

Üdv. Péter
 

gasparm

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem olyan nehéz a röngenlátás de énszerintem az aura látása nehéz már napok óta probálgatom egy kicsit látom fehér és sárgás!De nem hagyom abba!
 
O

oliyboty

Vendég
Bocsi kicsit más jellegű, bár ez is kapcsolódhat a témához. Hallott már valaki arról, hogy milyen a hasi látás? Úgy tudom, hogy jogiknál van és nagyon ritka az, a valaki megkapja, de gyakorlás során meg lehet szerezni.
 
Oldal tetejére