Röntgen látás, 3. szem vagy micsoda ez?

oliyboty témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2011 November 10.

 1. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Oli!
  Bocs, hogy kevéssé vagyok mostanában aktív, de most karácsony előtt sok a dolgom. Sütök, főzök.
  De azért ajánlanék neked egy számomra érdekes könyvet: Hogyan tárjuk föl az előző életeinket. Ted Andrews könyve. Én ma egyik gyakorlatát megcsináltam olvasás közben, és nagyon érdekes dolgot tapasztaltam.
  Az jött, hogy én az előző életem előttiben egy idős zsidó bácsi voltam, aki ékszerész volt. Láttam magam 80 év körüli, egy kicsi hajlott hátú, bokáig érő köntösben, zsidó sapkában, pajesszal, barkós szakállal. Azt hittem, hogy uzsorás voltam, mert így ábrázolják a mai filmek a zsidó uzsorásokat, de kiderült, hogy nem, mert ékszerész voltam. Ugyan olyan könyvesszekrényeim voltak, amit páréve vettünk a hollad bútorboltban. A mostani tv-nk helyén egy régi fajta rádió volt, ami egy félköralakú volt a teteje, és télglatestformájú volt. A félkör részben volt egy kör alakú membrán, a hangszór helye. Ez mögé nyúltam, és egy titkos rekeszből vettem ki egy dobozkát, amiből a lány unokámnak egy nyakláncot, a fiú unokámnak meg egy ékszer készítés receptet vettem ki. A fiú duzzogott, mert azt hitte, hogy csekélységet kapott, de az apja, az akkori fiam tudta, hogy értékes ajándék. Utána arra, hogy milyen különleges ünnep volt, láttam a 9 ágú gyertyatartót, és az a szó jött, hogy hanukka. Egy hosszú feldíszített asztalt láttam, és a jobb oldali végén volt az én helyem, szemben a fiamé, és a két oldalt a családjáé. A halálom előtti utolsó hanukka ünnepet ültük meg, és az összes gyertya égett a gyertyatartóban.
  Ezek szerint 3 életet éltem zsidóként. Nagyon érdekes élmény volt. Ebben az életemben nem is volt senki sem a rokoni körömben, sem 20 évvel ezelőttik még ismerős körömben, sem munkatársak között sem, akik zsidók lettek volna.
  Szerintem neked is érdemes lenne elolvasnod ezt a könyvet, és szerintem neked is lennének érdekes élményeid.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod, áldott Karácsonyod!
  Sok szerettel Erzsi.
   
 2. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szeretettel üdvözöllek benneteket!kiss
  Én 10 éve a belső tanítóm segítségével folyatok harmadik szemes meditációt. Mikor a fürdőkádban ellazulok, becsukom a fizikai szemem, és a harmadik szememre koncentrálok. Gondolatban kimondom amit látok. Eleinte csak színes formákat láttam, mostmár tájakat, embereket, történéseket. Lehet gyakorolni, és egyre jobban megy. Ha nyomást érzel közben a harmadik szemeden, akkor ajánlatos a középső ujjaddal egy enyhe nyomssal körkörösen masszírozni.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok, áldott Karácsonyotok!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  naivbalek kedveli ezt.
 3. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  mestered érdekesen tanít olyan hogy ROSSZ nincs, hisz te éled ama esemény rossznak mint ahogy jónak, de élheted minden eseményedet JÓNAK, ha-hó rajtad állkiss
   
  Bonaona és hannah22 kedveli ezt.
 4. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  úgy érted a fehérfény nyomkodom akkor jobb lesz, a szemem, de nem a szemeddel látsz a tudatban?
   
 5. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Jaj Ionon, ő soha nem mondta, hogy létezik rossz... nem tudom honnét szeded ezt, a sínek oldása nem az ő hanganyaga, a mesterem férfi, nem nő, és én a sínek oldásának a lényegét írtam le, amiről szól a vezetett meditáció. Előtte inkább hallgasd meg, mielőtt kötekedsz és hülyeségeket mondasz a tanítómról, ami NEM igaz.
   
 6. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Ionon!kiss
  Én ilyet nem írtam. Én azt írtam, hogy ha bizsereg, vagy energia nyomást érzel a harmadik szemeden, akkor érdemes a középső ujjaddal enyhe nyomással masszírozni. Igaz, hogy azt nem írtam, de ezt azért kell, mert nagyon valószínű, hogy aktivizálódni akar a harmadik szemed, és a masszírozással elősegítheted, besegíthetsz neki.
  Ha valaki szándékosan félreérti.....
  Legyen nagyon szép, és vidám napod, áldott, békés Karácsonyod!
  Nagyon sok szeretettel Erzsi.kiss
   
 7. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  igen van ilyen, de nem szükséges, nem a nyomás a lényeg. fényben látsz az szerintem nem a harmadik szem tudása hisz mindenki tud látni, mert elérsz a tudat határaihoz a tudattalanság eszmei határaiban, nem tudsz mindent megtalálni amire szükséged van, a fényben van tudat. köszönöm a szavaidat, fél(RE)érti RE RE DÓ DÓ MI MI FÁ FÁ SZÓkiss
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 8. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Oli!kiss
  Megtaláltam a gépemen a hiba nélküli könyvet.
  Érdemes elolvasni.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  Bibiboo kedveli ezt.
 9. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Még múlt héten pénteken hajnal körül, mikor készültem lefeküdni és úgy döntöttem lenyomok egy meditációt, akkor a 3. szememmel szemben megjelent egy emberi szem (mintha valaki egy régi barna vasajtó mögül kukucskálna ki, így látszik csak a szeme), de csak az, más nem. Nem végeztem 3. szem meditációt, meg semmi ilyet. Tök tisztán jelent meg előttem, jó pár másodpercig.
   
 10. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Oli!kiss
  Amit itt írsz, én is megtapasztaltam már. Nagyon érdekes volt, hogy az a szem akkora volt, mint kb. egy arasz. Tiszta volt, de nem pislogott. Nem tudom, hogy miként lehet ezt látni, érzékelni. Biztos, hogy a harmadik szemmel, de, hogy mi a funkciója, nem tudom. Én amit láttam nem vasajtó mögül való nézés volt. Teljesen élethűen láttam, teljesen részlteiben, de csak a fél szemet.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
 11. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Szia Erzsi!kiss

  Hogy mit jelent, mi a jelentősége nem tudom. Ez az egy megjelenés volt akkor előttem, más semmi, sem gondolat, sem belső kép. A vasajtó (ahhoz tudnám hasonlítani leginkább, ami ilyen régebbi korban volt a várbörtönöknél) mögül nézett valaki ki, az arca négerhez hasonlított, vagy talán inkább valami sámánéhoz, de ezt nem láttam jól, mert ő kukucskált és látszott közben a szeme is, szemből nézett és csak az egyik szeme látszott, majd a vasajtó és az arc is eltűnt előttem és csak önmagában a szem az ami látszódott, nézett rám egyedül. Valóságos volt a szem, amit láttam.
   
 12. injekció

  injekció Állandó Tag

  különféle yoga technikákkal ki lehet nyitni ezt a szemet, de ha vki meg is tudja csinálni ebben a materiálizált világban mi hasznát venné ha olyan dolgokat és jelenségeket látna amik a hétköznapi ember szerint nem is léteznek!
  ha vki önigazolásképp akarja csinálni h megbizonyosodjon ról ah igenis van természetfeletti akkor jó, de van itt egy probléma, ha vki tudatosságot szerzett abban h kinyissa de még teljesen nem ura ennek a képességének az a baj h ha teljesen hétköznapi élethelyzetekben olyat észlel amit a többi ember nem és még nem tudja elkülöníteni a valóságtól h a többi ember számára az nem valós könnyen kiköthet vmi elme szanatóriumban mint ahogy sok iylen ember meg is járt már ezzel!!
   
  most kedveli ezt.
 13. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Szerintem meg csak akkor nyílik ki teljesen, ha fel vagy rá készülve lelkileg. Annál hamarabb nem fog kinyílni soha az életben... Amúgy meg el tudod különíteni a dolgokat, amiket rajta keresztül látsz, és az általad nem valósnak vélt dolgok, hidd el még sokkal inkább a jelen valóságunk alapjait képzik, hozzátartozik a valós világhoz az általa látott dolgok, és ha figyelmesen olvastad volna a topic elejében levő hozzászólásokat, te magad is rájöhettél volna, hogy a GYÓGYÍTÁS végett nélkülözhetetlen az, hogy teljes mértékben kinyíljon és működjön a 3. szemed. ;)
   
 14. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Ja és a hétköznapi ember nincs is azon a szinten, hogy használja a harmadik szemét, és ezért nem is tudna mit kezdeni vele, éppen ezért nem nyílt még ki neki. Akinek kinyílik, meg van a jó oka erre a csodás élményre, ami egyébként az egyik alapvető érzékszervünk. A szellemvilágban mindnyájan használjuk.
  Legyen nagyon szép, és vidám napotok, BUÉK!
  Sok szeretettel Erzsi.
   
 15. injekció

  injekció Állandó Tag

  Igen a hétköznapi embernek nem sok haszna volna ebből ha kinyílna de a hétköznapi embereknél is a gondolatokkal kezdődik minden elkezd érdeklődni a téma felé olvasgat érdeklődik próbálgat technikákat, de onnantól már nem hétköznapi ember ha így nézzük.Sok yoga iskola pl és most a magyar (befizetsz pár eezr ft és gyerünk yogázni)hanem a tradicionális keleti yoga iskolákra gondoltam, átlagos hétköznapi emberekből csinálnak olyan életvitelű és gondolkodású embereket akik már nem felelnek meg annak akik előtte voltak.
  De a példánál maradva hétköznapi embernek nevezhetjük ebben a szövegkörnyezetben azt aki nem ért ezen dolgokhoz sokat de ha már érdeklődik akkor elvileg már bennfentes...
  Ha vki akar fejlődni e képesség megszerzése felé megteheti DE a legtöbb önmagán múlik, nem hiába várnak tárt karokkal embereket h menjenek yogázni v meditációs iskolákba v vegyenek olyan könyveket amikben feltételzevén ezt a tudást próbálják elsajátíttatni az olvasóval de sok múlik itt az emberen már és a hozzáállásán:)
   
  V.T. kedveli ezt.
 16. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Csak a hozzaallason mulik:) Ami erdekel azt megtudod valositani.Ez alol meg a legendas 3. szem sem kivetel.Ha a celod hogy kinyiljon akkor az meg is fog tortenni.A kepessegeket "meg lehet tanulni".
   
  injekció kedveli ezt.
 17. injekció

  injekció Állandó Tag

  Gondolatokkal irányítjuk a tetteinket, csak azt nem értem h mi vezet oda vkiben h egy gondolat megfogalmazódjon vmi felé amit elakar érni !Mi az a mozgató rúgó ami gondolatok megformálódását idézi elő???
   
  Csillagözön és V.T. kedveli ezt.
 18. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Ez egy osszetettebb dolog annal hogyha peldaul meg akarsz tanulni focizni - mert tetszik maga a jatek - mert nezel egy foci meccset es elgondolod hogy te is lehetsz "sztar" :)Ez is egy gondolat szuletese egy otlet.De amikor valami fele igazi huzoerot erzel amit hogy ugymondjam nem tudsz "kikerulni" az igen melyrol johet.Es nem biztos egyaltalan hogy az adott gondolat/otlet a cel.Hanem annak az egyik vonzata vagy folyomanya lesz a lenyeg.Az fog elvezetni az igazi "celhoz".
   
  Csillagözön kedveli ezt.
 19. injekció

  injekció Állandó Tag

  eza beidegződés amit pl egy ember nem tud hova tenni hogyha lát vmit, pl egy addig számára ismeretlen és nem kipróbált sportot gyerekként, akkor ez lehet az ami előző életből jön az emberbe és vmiféle beidegződésként lehet jelen a mai életében vagy egyfajta különleges vonzódásként számára ismeretlen dolgokhoz!
   
 20. naivbalek

  naivbalek Állandó Tag

  ..vagy születésed előtt tervezted bele az életedbe, és amikor odaérsz, ráérzel.
   
  V.T. kedveli ezt.

Megosztás