Rinka sajátos humora

Rinka témája a 'Humoros írások' fórumban , 2006 November 18.

 1. FiFike

  FiFike Állandó Tag

  Melyik ado jon ra ? Airport tax ? Huhh akkor 4x vagy 2x ? ($ 80.- =$320.-) +Gst+Pst ? kb. $900.- + 15% ?Testverek kozt is $ 1000.- ?
   
 2. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Megdöbbentő élmény volt.
  Köszönöm mindenkinek.
   
 3. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  :D:4:
   
 4. hanga57

  hanga57 Állandó Tag

  Gratulálok. Nekem nagyon tettszett. És milyen igaz.:p
   
 5. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Köszönöm,Hanga! ha látjuk, hogy van igazság ezekben a faramuci történetekben, talán már nem fogjuk elkövetni ezt a hibát.:D
  Hogy bennünk van a hiba, vagy a világ tett ilyenné bennünket? Ez is, az is igaz.
   
 6. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Rinka, ide már nem is fogsz írni?:(
   
 7. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Most éppen rendezgetem össze az eddigi irkafirkáimat, kicsit csiszolgatom őket, mert szeretnék egy saját honlapot a saját írásaimmal. Két hete nem is írtam semmi újat, csak csiszolgattam, javítgattam.
  Pár napja , hála isten, engem is elért az influenza, nem is régen dicsekedtem, hogy én soha nem vagyok beteg. Ez most a büntim a dicsekvésért. De minden nap megnézlek benneteket, inkább olvasok. Remélem, Veled rendben minden?
   
 8. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Remélem, hogy hamarosan meggyógyulsz!:)
  Velem minden a legnagyobb rendben:) De hiányzik ám a napi nevetésadagom azon része, amelyiket Tőled kaptam:(
  Majd kéretik a saját lap címét elpostázni nekem!:)
   
 9. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Ha sikerül összehoznom, ígérem, megkapod, hiszen az a cél, hogy olvassanak.
   
 10. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Ha segíthetek, csak szólj:D
  Mire jó egy infos, ha nem erre:)
   
 11. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Köszönöm, kedves vagy.:)
   
 12. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Itt szeretném megköszönni Melittának, hogy elküldte nekem az újságokat, hogy kezembe vehessem az első irományomat, ami valahol is nyomtatásban megjelent.
  Köszönöm szépen, Melitta.
   
 13. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  Kedves Rinka!

  Napokba telt, de elolvastalak végig.
  Nagyon jók az írásaid, gratulálok!

  Jó ötlet a saját honlap, de remélem azért ide is fogsz írni.


  Mégegyszer szeretettel garatulálok Neked! :D
   
  Utoljára módosítva a moderátor által: 2018 November 19
 14. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Köszönöm, Etus mama a meleg szavakat, és az ötletet.
  Nem igazán írtam magamról semmit, de most komoly probléma állt be az életemben. 55 éves vagyok, és úgy néz ki, két hónap múlva munkanélküliek leszünk. Jó lehetőséget látok abban, hogy több helyen is megjelenjek, hátha találok így valami fizetős munkát. Ha ezt a munkahelyemet elveszítem, csak minimálbéreseket találok, ami a közelgő nyugdíj miatt elég ijesztő. Azért jártam három műszakba ennyi éven át, hogy a majdani nyugdíjam kicsit magasabb legyen.
   
 15. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Rinka, nem irigyellek! Remélem, megmarad a munkahelyed, mert ahogy tapasztaltam, az írásból nemigen lehet megélni. Vannak persze kivételek, de a pénzes állásokhoz nagyon jó kapcsolatok kellenek.
  Remélem, hogy minden jól alakul majd!
   
 16. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Természetesen, ezt én is tudom. De a minimálbér mellé lehet találni egy kis kiegészítő munkát. Az interneten elég sok munkalehetőség van, ami írás, csak rá kell akadni.
  Még az igazi írók sem élnek meg belőle.
   
 17. Puszedliufo

  Puszedliufo Állandó Tag

  Én a netes munkákra nem alapoznék...de remélem, hogy Neked bejön:)
  Sok sikert kívánok hozzá!
   
 18. Rinka

  Rinka Állandó Tag

  Az internet arra kell, hogy kicsit megismerjenek, hogy találkozzanak a nevemmel, az írásaimmal minél több helyen. Ha több helyen sikerül bemutatni magam, előbb-utóbb el is tudok adni majd valamit. Van rá még öt évem, a nyugdíjig. Nem kerük semmibe, miért ne próbálnám meg?
  Bocsika az offolásért, csak azt szerettem volna, ha világosan megértetek.
   
 19. Etusmama

  Etusmama Kitiltott (BANned)

  Hát, tudod, ez nem semmi!:( Három műszak után kitesznek benneteket 55 évesen a munkából? Megszűnik a munkahely? vagy így akarnak szabadulni a magasabb bérezésű dolgozóktól?:rolleyes::confused:
  Nem tudom, végeztél-e agykontroll tanfolyamot? Ismered azt a könyvet, hogy:Rendeld meg az Univerzumtól? Ha egyiket sem, akkor az a javaslatom, amikor egyedül vagy, ülj le, csendesedj el és rendeld meg magadnak az Univertumtól azt az állást, amelyik számodra a legjobb, de teljes részletességgel, mindenre kiterjedően. Lehet ezt vicces formában is: pl. hé fiúk ödafönnt erre-és erre lenne szükségem, kérem teljesítsétek. Ezekután már ne is gondolj rá, ereszd lazán szélnek a rendelésedet, de legyél a fogadásra mindig érzékeny, vedd észre a legkisebb jelet is.És ami a legfontosabb, higgyél is a teljesítésben. Egy dolgot, csak egyszer kell rendelni. Próbáld ki már most, kisebb rendelésekkel, meglátod teljesülnek és akkor hinni fogsz az egészben. Több dolgot is rendelhetsz és a végcélt, a teljesülést is elképzelheted, érezd át, éld bele magadat, mintha már telsesült is volna. Érdemes felmenni a www.esettanulmanyok.hu oldalra, ez az agykontrollosok oldala, itt állásajánlatokról is olvashatsz a beszélgetéseknél, sőt kérhetsz is javaslatokat. Nem tudom hol laksz, de van a neten termékértékesítési lehetőség is, nem ügynöki munka. Ha érdekel, összehozlak azzal, aki többet tud róla. Az nem kerül semmibe, hogy elmész és meghallgatod az ezzel kapcsolatos tájékoztatót.

  Kívánom, hogy mielőbb teljesüljenek vágyaid, rendeléseid.:D
   
 20. hanga57

  hanga57 Állandó Tag

  Tehát csak bekövetkezik amitől féltél. Bizony az még 3 év a nyugdíjig, ha meg nemváltozik a törvény. Érdekes ez az agykontrollos dolog. Most a fiam épp munkanélküli. Neki is megszünt a munkahelye. Egy-egy állásra 40 50 pályázat érkezik. Azért olyan régen dolgozol ott hátha mégsem küldenekel. Van valami védett kor.
   

Megosztás