Royal Family

Melitta témája a 'Nő és férfi' fórumban , 2016 Június 4.

 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Károly herceg botrányos csókja: Camilla válással fenyegetőzik?

  Fényképekkel bizonyítja egy amerikai bulvárlap azt, hogy a brit trónörökösnek fiatal férfi szeretője van. A Globe fotósa csókolózás közben kapta le Károly herceget és nála évtizedekkel fiatalabb barátját.

  A lap azt állítja, hogy a botrány miatt Kamilla hercegnő válással fenyegetőzik, Vilmos herceg pedig eltiltotta apját attól, hogy meglátogassa unokáit.

  Az amerikai magazin nem feltétlenül a szavahihetőségéről híres, de Károly homoszexuális kalandjairól korábban már személyzetének több tagja is beszélt.

  upload_2016-6-4_4-22-12.jpeg
   
  klarissza4 és nagyjánvári kedveli ezt.
 2. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt szerelemgyereke
  Botrány az angol királyi családban: igaznak tűnik az időről időre felbukkanó pletyka! Vilmos és Harry állítólagos féltestvére már 50 éves.

  [​IMG]

  Károly herceg és Kamilla kapcsolatát a kezdetektől botrányok övezik, és úgy látszik, napvilágra került a legnagyobb hazugság. A ’60-as években Kamilla gyereket szült a brit trónörökösnek! A Simon Dorante-Day nevű férfi most állt elő az elképesztő történettel.
  Amint a Globe magazinnak elmesélte: nevelőszülei 18 hónapos korában fogadták örökbe, miután az akkor 19 éves Kamilla nem tarthatta meg a törvénytelen gyermeket. Az őt örökbefogadó nagyszülők pedig sosem titkolták előle, hogy a trónörökös és titkos szeretőjének gyermeke, de a nyilvánosság előtt ez idáig nem merte bevallani a titkát. Mostanra viszont meggondolta magát és DNS vizsgálatot követel. Mint mondja, nem fél semmilyen királyi ügyvédtől, mert az igazság mellette áll.

  A jelenleg ausztrál kormányzati végrehajtóként dolgozó férfi valószínűleg tudja, mit beszél. Örökbefogadó nagyszülei, Winifred és Ernest Day a királyi palotában dolgoztak gyermekkorában, így egészen kiskora óta közel állt a királyi családhoz. Ha a férfi állítása igaz, az arra enged következtetni: Károly a lehetőségekhez mérten igyekezett maga mellett tudni az első gyermekét. És azt is jelenti, hogy az angol trónutódlási sorrendben Vilmos herceg lecsúszhat a második helyről.
   
  klarissza4 kedveli ezt.
 3. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

 4. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Királynői divatiskola: mit és miért visel II. Erzsébet?

  Ha II. Erzsébet királynő megjelenésére gondoltok, akkor biztosan eszetekbe jut a tökéletesség, az elegancia és az alkalomhoz illő öltözködés. De most néhány érdekességet olvashattok arról, hogy miért éppen azt viseli a királynő, ami rajta van.
  Királynőnek lenni bizony nem egyszerű. Ha hiszitek, ha nem, az öltözködés és a mindig kifogástalan megjelenés mögött komoly szabályrendszer és háttérmunka zajlik. Alaposan meg van tervezve, hogy milyen eseményeken miben kell megjelennie Erzsébet királynőnek – írja a BBC. A Guide to English Style című könyv szerzője így nyilatkozott az öltözködésről:

  Semmi nem nézhet ki újnak, és a hagyomány az, ami mindenek előtt áll.

  Fejkendő

  A fejkendő viselése nem a formális megjelenéshez kötődik, praktikus, és véd az időjárási viszontagságoktól, ezenkívül pedig a királyi család egyik védjegyének számít az 1940-es évek óta. Egyébként Audrey Hepburn és Jackie Kennedy is szerette ezt a megjelenést.

  Pápai látogatás

  A királynő eddig hét alkalommal találkozott a pápával, minden egyes alkalommal fekete színt viselt. Ez természetesen nem a véletlen műve, hanem a királyi család protokollja írja elő. Ez az előírás csak a nőkre vonatkozik a családból.

  Táska

  A királynőnek 200 darabos táskagyűjteménye van, amit egy brit cég gyárt. A táskában mindig van egy ötfontos bankjegy, amit a templomi adományra tartogat, egy rúzs és egy tükör. Azonban nemcsak kiegészítőként használja a táskáját, hanem ezzel kommunikál a személyzetével. Ha például egy vacsorának véget szeretne vetni, akkor csak az asztalra kell helyeznie a táskáját.

  Ünnep

  Amikor egy esemény a formalitást követeli meg, akkor teljes díszfelszerelésben mutatja meg magát őfelsége. Ekkor kerül elő a gardróbból a korona, a díszes öltözet, csillogó ékszerek és a rókaprém kiegészítők.

  [​IMG]
   
 5. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  10 dolog, amit az angol királynő megtehet, de te nem!

  Tíz dolog, ami miatt irigyelni fogod a királynőt. Mert ő olyan dolgokat is megtehet, amit te el se tudnál képzelni! Vannak köztük viccesek, megdöbbentők, és olyanok is, ami miatt nagyon-nagyon irigykedünk rá…



  1. Nem köteles adót fizetni. Ennek ellenére, jelképesen mégis megteszi ezt 1992 óta, mert olyan jó fej.

  2. Míg egy átlagos halandónak egy születésnapja van, az angol királynőnek ebből kettő is jutott. Az igazi születésnapja április 21-én van, de van egy hivatalos is, ami június egyik szombatja szokott lenni, hogy uralkodóhoz méltó nyári ünnepségben lehessen része.

  3. Elhagyhatja az országot, és külföldre utazhat az útlevele nélkül. Ilyet még a királyi család többi tagja sem tehet.

  4. Vezethet autót jogosítvány nélkül is. A királynőnek nincs szüksége jogsira, mivel minden ilyen dokumentumot az ő nevében állítanak ki, így nincs szüksége rá, hogy saját magát is meglepje vele. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is tud vezetni. A II. világháborúban ő ugyanis már teherautót vezetett, mi meg akkor sokan még “a fasorba se vóóótunk”. Nemcsak jogsira nincs szüksége, de a kocsijának rendszáma se kell, hogy legyen.

  5. Hatalmában áll leváltani az egész ausztrál kormányt.

  6. Saját költője van, aki jelenleg nem más, mint Carol Ann Duffy.

  7. Saját egyháza is van, (bár ezt sokan tudják) Church of England névvel.

  8. A Temze folyón lévő összes kacsa II. Erzsébet királynő tulajdona.

  9. A Nagy-Britannia felségterületén lévő vizekben úszkáló összes delfin szintén a királynőé.

  10. Végül, de nem utolsó sorban van egy saját bank automatája is, (nem tudni miért) a Buckingham-palota pincéjében. Ezt viszonylag kevesen mondhatják el magukról…

  +1. A királynőt lehetetlen letartóztatni, ugyanis nem indulhat ellene büntető eljárás. Immunitást élvez. SŐT, arra sem lehet kényszeríteni, hogy bizonyítékot szolgáltasson be a bíróságon, ugyanis minden ilyen eljárás a mindenkori uralkodó nevében zajlik.
   
 6. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

Megosztás