RR10. - Közös mintával (2014) - Butterfly sampler

Cicáspanni témája a 'Kreatív ötletek' fórumban , 2013 Július 25.

 1. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Közkívánatra :) elindítom az új RR-ünket, melynek témája az alábbi lepkés minta.

  b2-12.jpg
  Az ötlet szülője, azaz a merénylet elkövetője én vagyok :p már 2 hónapja kerestem ezt a mintát, mert a gépemről sikerült törölnöm és ennyi idő kellett, hogy elővarázsoljam az internet bugyraiból (hipersebesség, tudom, de akkor már májusban előálltam volna vele ;)).
  Köszönet a mintáért macleod Andinak! :dr_24::dr_24::dr_24:

  A kép erősen fertőző, aki meglátta nem menekülhet előle!!! Gyertek!
  Melengeti a szívemet hogy ti is lelkesedtek, na meg megnyugtató érzés hasonló őrültekkel találkozni... talán mégsem kell kezeltetnem magam (egyelőre). :D:D:D

  2014. januártól indulunk, fonalat (szerintem) nem kell küldeni, postázás ajánlottan, minden hónapra egy pille. Betűtípus nincs hozzá, de bőven van miből válogatni.

  Jelentkezési határidő augusztus 31, de szerintem előbb is megleszünk 12-en.
  A fennmaradó 4 hónap alatt meg lesz idő tervezgetni és az első lepkét kivarrni. :)
   
 2. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Szalárd nyaral, de nagyon lelkes az RR 6-ban, lehet neki fenn kellene tartani egy helyet?
   
 3. zsuzsika37

  zsuzsika37 Állandó Tag

  Szia Anna!
  Nekem is meg van ez a minta, és már vagy hat éve próbálok nekikezdeni, de végre, valaki megindítja RR- ben. Köszömnöm neked, és szeretnék benne részt venni, ha lehet. Az adataimat ismered, de ha kell elküldöm mégegyszer. Üdv: Zsuzsa
   
  evelyn13, Mizsuzsa és sarolta51 kedveli ezt.
 4. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Ó de jó, örülök Neked :) Az adataid megvannak! :)

  Akkora ha minden igaz, már 8-an vagyunk:

  Betti1979
  Cicáspanni
  evelyn13
  macleod
  Mizsuzsa
  sarolta51
  shaara (biztos? szeretettel látunk! :):) )
  zsuzsika37
   
 5. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  Van lepkehatározóm lányok, úgyhogy ha otthon leszek ki tudom nyomozni a pontos latin vagy magyar neveket. Kinek melyik tetszik.

  Budapesti lepkerajongóknak melegen ajánlom a lepkeházat az állatkertben, annyira jó mindig van egy két példány amelyik rád száll, kicsit fullasztó, de én el szoktam üldögélni bent egy 20 percet :) Elég húzós a belépő (mármint a teljes állatkertbe), de mi minden évbe elmegyünk, persze szigorúan a gyerekek miatt. :D
   
 6. djency

  djency Állandó Tag

  Nagyon tetszik a minta, de ebbe most nem nevezek be. Már így is túl sokat vállaltam be, és ennek sem biztos, hogy a végére érek.
   
 7. evelyn13

  evelyn13 Állandó Tag

  Már a csevegősben jeleztem, hogy érintett vagyok a dologban.
  Szalárd még otthon van Erdélyben, de tartsunk fel neki is egy helyet aztán ha megjön akkor nyilatkozik, hogy akarja vagy nem akarja.
  Ö is olyan megszállott bökögető mint itt a többség.
   
  Mizsuzsa, sarolta51 és macleod kedveli ezt.
 8. rozy70

  rozy70 Állandó Tag

  Lányok, ha nem gond, hogy Szlovákiában élek, akkor én is jelentkeznék. Akkorra véget ér az RR5 is.
   
 9. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Szia! Üdv körünkben! :) :hurra::cool:
  Nem látom akadályát a nemzetközinek sem, de bevallom hogy ezzel kapcsolatban nincsenek tapasztalataim, hogy működik? (Külföldön minek felel meg az ajánlott levél?) És ki lesz az az önkéntes, aki vállalja a magasabb költséget, mert a postázási sorrend állandó szokott lenni... Hehe még a díjakat sem tudom, de Betti benne van a nemzetköziben, ő majd súg :)
   
  Mizsuzsa és sarolta51 kedveli ezt.
 10. Betti1979

  Betti1979 Állandó Tag

  Minimum 2000 legalább is tavaly ilyesmi volt, de Izát (Kissalma) kellene kérdezni, mert Mo-ról Iza küldeti, vagy épp nem küldeti ki magának Németországba a családjával a kendőket. Shaarat vállaltam volna, mert RR8 ban úgy is neki küldök, de két nemzetközit postázás már tetemes összeg lenne :( Szerintem ez maradjon felajánlás kérdése ki lesz az az egy.

  Ja és Rozy és Saroltát fordított sorrendbe kéne tenni, mint az rr5- ben, így lenne kompenzálva. Bár úgy volt, hogy félúton cserélnek a nemzetköziben, de most jobban utána számoltam, és nem jönne ki csak úgy , hogy az egyik madárból kettőt kellene mindekettőjüknek, egy meg kimaradna, Vagy nem a többiekkel együtt haladnának a madarakkal, hanem eggyel később, vagy előbb. Nem tudom mire jutottak végül... De ezt is figyelembe kellene venni.

  Mondjuk egy hónapon belül postázok Shaaranak, úgyhogy hamarosan én is tudok pontosat írni, mellesleg azt hiszem egész Europában egységes a díj. Egyébként ajánlottat kell itt is beixelni.
   
  Mizsuzsa, sarolta51 és macleod kedveli ezt.
 11. shaara

  shaara Állandó Tag

  Köszönöm lányok, hogy befogadnátok, de 10 euró a postaköltség és már két RR-be belemásztam, nem engedhetek meg magamnak még egyet. Határt kell húzni néha. :D Havonta 20 euró épp elég most nekem. Bár van, hogy a madaraknál kettőt küldök egyszerre, hogy spóroljak, de februárig még van pár hónap és szeptemberben indul a következő.
  Ha jól tudom Mo.-on is 10 euró környékén vannak a postaköltségek.
  Amúgy Rozy és Sarolta úgy egyeztek, hogy RR végén összeadják a postaköltségeket és elosztják kettőbe, majd mindenki fizeti a felét. Én kellene most félidőnél megcseréljem a címeket, de úgy döntöttek, hogy nem bonyolítják a dolgot, megoldják egymás közt. De erről pontosabbat majd ők mondanak.
  Nálunk nem kell ajánlottan küldeni, mert amúgy is csak kézbe adják át a külföldi csomagokat.
   
 12. bertánényanya

  bertánényanya Állandó Tag

  Szeretnék én is beszállni!!
   
 13. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Rozy és én már egyezkedtünk. Amúgy itt Szlovákában, ha ajánlottan és első osztályúan küldöm külföldre, akkor 5 euróba kerül.
  Ezt még ki lehet bírni, minden esetre sokkal olcsóbb, mint Shaaranak Romániában. 10 euró nagyon sok, mi a fene kerülhet ennyibe
  rajta?
   
 14. rozy70

  rozy70 Állandó Tag

  Pontosan így egyeztünk meg Saroltával. Megvettem neki a fonalakat, de kértem ne fizesse át. Én belföldön postázok 1,65 EUR, ő külfödre 5 EUR körül van (Svédországba küldtem csomagot, 2 kg-ig annyi volt, Mo-ra is). Majd a végén minden kiadást összeszámolunk, és megfelezzük, és aki adós az fizet ;)
  Mind a két unokahúgom Bp-re jár egyetemre. Van Mo-i címük. Arra nyugodtan lehet küldeni a csomagot és ők elhozzák nekem. Így kijut az országból (belföldi áron), Sarolta pedig visszaküldi Mo-ra, vele osztozunk, mind eddig, Sarolta jó lesz így :) ?.
  Ha ez nektek így megfelel, senkinek nem kell magasabb postaköltséget fizetnie.
  Betti, én is erre jutottam a sok gondolkozás után, ezért ejánlottam, hogy ne cseréljünk. Így egyszerűbb.
   
  evelyn13, Mizsuzsa és Betti1979 kedveli ezt.
 15. rozy70

  rozy70 Állandó Tag

  De egyszerre írtunk ;) Saroltával.
  Megnéztem a mintát közelebbről, egyszerűbbnek tűnik, mint az RR5 madárkái. Nekem is jobban tetszik, mintha gombostűznénk a pillangókat.
   
  evelyn13, Mizsuzsa, macleod és 1 másik tag kedveli ezt.
 16. sarolta51

  sarolta51 Állandó Tag

  Persze hogy jó lesz. Szerintem ajánlhatnánk Shaaranak, hogy valóban több madarat küldjön egyszerre az RR5-ben, mert ez rettenetesen sok pénz.
   
 17. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Ezt majdnem értem, de csak majdnem, de nehogy elmagyarázd, mert majd otthon szépen végigmegyek a logika ösvényén és megvilágosodok :)

  Ha csak Rozy lesz külföldön, akkor ő mindenképpen rosszul jár, mert neki többe fog kerülni Magyarországra postázni. Neki pedig Sarolta postázna, mert úgyis már benne vannak egy közös RR-ben? Viszont az előbb fog véget érni.

  Na frissítek mert közben láttam hogy írtatok, szóval mindketten külföldön vagytok!
  Jó az az elgondolás amit írtatok, majd úgy határozom meg a sorrendet.
   
  evelyn13, Mizsuzsa és Betti1979 kedveli ezt.
 18. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Szuper, szeretettel üdvözöllek körünkben :):hurra::cool::dr_31:
   
  evelyn13 és Mizsuzsa kedveli ezt.
 19. Cicáspanni

  Cicáspanni Állandó Tag

  Shaara, sajnálom! :( szemétség hogy ennyibe kerül a posta! :mad: Többe kerülne a leves, mint a hús :-(
   
 20. Boszis

  Boszis Állandó Tag

  Sziasztok!

  Jövök én is!!!!!! :hurra::dr_16:
   

Megosztás