Schobert Norbi: Az elhízott nők miatt mennek tönkre a házasságok

Schobert Norbi Facebookon, élő videóban fejtegette azt, hogy miért mennek tönkre a házasságok Magyarországon.

Schobert Norbi arról is ismert, hogy nem tesz a szájára lakatot, ha az elhízásról van szó.

Most azonban a kommentelők él kiverte a biztosítékot – vette észre a 24.hu. A portál le is jegyzetelte a fitnesszguru mondatait:

„A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső. Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak.

Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.”



82702573_3043444575689095_1378125928634253312_o.jpg
 
83811132_2518181191771190_7424999926427287552_n.jpg
Beutalva tovabbkepzesre ORbanhoz,mert bizony a terheseg sok esetben 10-15kg pluszt felszed az ember. NEm mindenkinek sikerul leadni es eredeti sulyra lefogyni.
A tobbgyermekes anyukakrol mar nem i s beszelek , a kedves mamaja is kozel a 100kg hoz lehet o is a terhesege utan nem sikerult lefogynia?

83768707_611603019401839_4968433827463561216_n.jpg


Vonzoak a sovany nok...hahha
83811423_3358727814202056_5915151645792010240_n.jpg


Csatolás megtekintése 1715218
 
Utoljára módosítva:
Norbi, Norbi!
Úgy tűnik nálad a tudat még nem győzedelmekedett a beléd kódolt genetika felett, pedig van több gyermeked és van feleséged (igaz azt beszélik, nála a "súlyfelesleg nélküliség" sem volt elegendő a megtartásodhoz...).
 
Erre mondta valamikor Petöfi , ha az értelem egyformán világit be minden ház ablakán !!
Magam csak megmaradok a "gyerek nélkül" jó 20 kg-t felszedett feleségem mellett és tetszik csak "narancsbörös testrésze " mert ahogy ezt a luvnyát elnézegettem szemböl a szilokonnal kidoboritott felsörészét és lötyögö hasán a 2 számmal nagyobb bört meg a combját , hát inkább nejem rollniai amik engem elbüvölnek !!;)Én még emlékszem , hogy Ö milyen volt amikor megismertem , hasonlóan mint ö is engem ! Néha kuncogok magamban , ha megprobál szegényem diétázni , hogy a kiloktól megszabaduljon , de sajnos a mi munkánk az nem olyan mint Norbiéké ! Mi egészsségtelenül élünk és ezt tudjuk nagyon jól , de a munka az néha elöbbre való mint "fitnis-centrumba" járni , na meg mikor is ? Este 10-kor ??:rohog::rohog:
 
Utoljára módosítva:
Nem szokásom , de ha ezt a csodálatos párt elnézegetem , hát nem is tudom ! De ezt a "csodálatos" nöszemély még kovács fogóval sem fognám meg az biztos , egxre tudnám használni azt 100% , a pókot nálunk a házba a sarkakból hogy kiharapja ! Arra igen , ennek az embernek a szájából meg csak ugy dübörög a "munkaegység" , de ha manapság ezzek adják meg az ugynevezett értéket otthon , hát ? nem is tudom , talán jobb is hogy külföldön élek !
 
Ahhoz a közhelyes megállapításhoz nem kellett Norbert.

Különben is túl felületes kijelentés.
Még 500 okot lehetne mondani .
Sőt a fordítottjára is példát.
 
ketondiétasch.jpg Most erre esküszik a fitneszpápa.Tényleg a ketogén diéta a legjobb megoldás, hogy ne csesszük el a házasságunkat?Vannak orvosok akik a fehérjedús ,minimális szénhidrát diétát írják elő a pácienseknek,de ők mind 250-300 kg beteg emberek,akik el is vállalják,hogy folyamatosan esznek a nap 24 órájában.
De egy későbbi időpontban leállítják az orvosok ezt a diétát amikor már elegendő mennyiséget fogytak a betegek,Szénhidrát híján „megáll” az agy, de zsírt is kell enni.

Azért van különbség egy terhesség,szülés utáni állapotnál, egy betegség által felszedett kilóknál.
Marketing fogás 2020-ban ,elmondása szerint le akarja fogyasztani a magyarországi kövér embereket.Talán először vissza az iskolapadba és bepótolni a kihagyott tananyagot,mint pl az emberi test működése
Egy orvos véleménye:
.https://www.life.hu/egeszseg/202001...-teves-es-karos-utra-visz-a-megkozelites.html
 
Utoljára módosítva:
Hogy milyen sok pár gondolkodik így...csak ők nem a nyilvánosság előtt ismertetik ezeket a gondolataikat.
Van jó pár ismerősöm ahol a nő folyamatosan diétázik...ez az elvárás .
 
Ejnye-bejnye Norbika, nem tudtad, hogy a válást 70%-ban nők kezdeményezik, és csak 30%-ban a férjek?
Ez szerinted nem azt jelenti, hogy többnyire a feleségnek lesz tele a hócipője?
Mert a valósághoz ez áll sokkal közelebb. A legtöbb házasságot a nők cipelik a hátukon, a munkahely mellett rájuk hárul a gyereknevelés és a háztartás is. Jó, ha a férj egyáltalán besegít, arról hogy fele-fele arányban megosztoznának az otthoni műszak terhein, olyanról csak a mesében hallani.

Vagy egyszerűen arról van szó, hogy a fogyókúrás csodaszereid egyre kevésbé népszerűek, mert a nők rájöttek, hogy csak a pénztárcájuk laposodik tőle, a hátsójuk nem?
 
Nem a párok gondolkodnak így.... és az a nő, aki azért éhezteti magát, mert ez az "elvárás", magára vessen.
Ha valaki egészségesen él az miért is baj?
Magára vessen??? Miért is ?
Könnyebben mozog magabiztosabb.
(hogy a témánál maradjak a norbi felesége azt mondott már valamit? )
 
Ha valaki egészségesen él az miért is baj?
Magára vessen??? Miért is ?
Könnyebben mozog magabiztosabb.
(hogy a témánál maradjak a norbi felesége azt mondott már valamit? )

Azt hiszem van némi szövegértési gondod... éheztetni magadat egészséges ?
Párokról beszéltél és elvárásokról....nekem egy férfi se mondja meg mit ehetek és mit nem, mert elvárja, hogy olyan legyek, mint Victoria Beckham.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,713
Tagok
615,330
Legújabb tagunk
AYN123
Oldal tetejére