SCI-FI - HŰSÉG

Nelly Koens témája a 'Irodalom' fórumban , 2016 November 15.

 1. Nagyon szeretem a sci-fi irodalmat és én is megpróbáltam a fantázia világában elmerülni.
   
 2. Ime az első próbálkozásom. Fogadjátok szeretettel. Ha megtiszteltek azzal, hogy elolvassátok, nagyon megköszönném, ha a véleményeteket ís megírnátok. Legyen az negatív vagy pozítiv kritika én nagyon hálás lennék érte. A hibákból lehet a legjobban tanulni.

  Ime az első rész.

  Folytatás

  ....

  ........

  --és még nincs vége...
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 November 16
  abelzsolti kedveli ezt.
 3. horvathati

  horvathati Állandó Tag

  Én is szeretem a sci-fi irodalmat különösen ASIMOVOT! a könyvedet köszönöm és okvetlenül elolvasom!! üdv attila
   
  Alek Gavaj kedveli ezt.
 4. Ime a folytatás..

  .....

  .....

  ....
   

  Csatolt fájlok:

  Utoljára módosítva a moderátor által: 2016 November 16
  abelzsolti kedveli ezt.
 5. Itt van a vége is.
   

  Csatolt fájlok:

  abelzsolti kedveli ezt.
 6. imbusz

  imbusz Állandó Tag

  Esetleg valami rövid ismertető? Csak hogy mibe kezd bele az ember...
   
 7. Emberekrö szól. Ne várjon kis zöld emberkéket vagy ufó-t.
   
  abelzsolti és imbusz kedveli ezt.
 8. timka66

  timka66 Állandó Tag

  Emberekről szól. A jövőben játszódik egy képzeletbeli bolygón. Titok, intrika, szerelem, árulás, háború és bűnök. Szóval minden ami az emberi létet izgalmassá teszi.
   
 9. Dwikk

  Dwikk Állandó Tag

  Hahó!! Ugye nincs vége?? Oké hogy a Hűség elpusztult, de ugye nem így van vége???? Basszus , ne már!! Az eleje bosszantó volt a sok helyesírási hibától, de a vége az príma!! Én több "sci-fi"-t vittem volna bele, pl.: kik azok a vrogonok, hol és miért és meddig, és hogyan történt a háború, vagy épp a Császárságról egy picivel többet. Na légyszííí!!!!
   
 10. Szia
  Köszönöm hogy válaszoltál. Ezek szerint te vagy az egyetlen aki olvasta is az írásom. :) Bocsánatot kérek a helyesírási hibákért, irodalomból és nyelvtanból mindig kettes voltam. ugyan megvettem a magyarnyelvü word-et de hiába eresztettem rá töbszór is nem mindet javított ki. Bocsi az ez okozta kellemetlenségekér. A könyvöl annyit igen lenne folytatása, de....
  Nem vagyok író . Tudnod kell, hogy én nem írtam ezt a örténetet, csak leírtam. Gyerek korom óta mesél nekem az agyam. Mint egy film lepereg elöttem, és én látom amit ök látnak érzem az amit éreznek, és tudom amit tudnak. De mnem én irányítom öket.
  éppen ezért a történeten sem tudok változtatni. Nem tudok több sci-fi-t belevinni. Egy évvel ezelött pedig elkezdtem gyógyszert szedni, és azzóta elcsöndesettek. Sajnálom. Még nem todom hogy hogyan tovább lessz e eröm, vagy hogy képes leszek e tovább leírni ami a fejembe van.
  A háborúról beszélnek a történetben. Elmondja a Doki, hogy mikor is kezdödött. Röviddel Ëva születése után. és a trónért tört ki mert a Tronörökösnö öcse akarta magának a hatalmat. 'René Noëllel valö társalgása is az elözményekröl szól.
  A Vragonok, nomádok akik családonként hajókon élnek és kereskedelennel valamint áruszálítással foglalkoznak. Egyetlen bólygón van a közpotjuk az a Kédavi amit viszont a császárság már rég bekebelezett.
  Ennyit. Ha még kérdésed van írj. megpóbálok válaszolni.
  n.
   
 11. Dwikk

  Dwikk Állandó Tag

  Szia!
  Bánhatják az emberek, akik erre jártak, hogy nem olvasták a művedet! Nem gondoltam ,hogy így keletkezett az írásod, el is képedtem , hogy ilyen is van!
  Első "felindultságomban" írtam, hogy írhatnál bőven a háttérről, azóta azt a részt újra olvasva, már tiszta a kép!
  Úgy gondolom, lehet folytatni a történetet, de felesleges. Mert 2 végkifejlete lehet, vagy legyőzi Patkány a Bárót, vagy a Császárság megöli mindkettőjüket. És ezeket pontosan leírni/kifejteni, ehhez már "írói véna" kell.
  Igazán nem tudom mit is kívánjak? Gyógyulást? Ebből? További sok sikert? Ahhoz a gyógyszert abba kell hagyni, amit nem véletlen szedsz!

  G.
   
 12. Szia!
  Mindenesetre nagyon köszönöm a visszajelzésed. Bárhogy is dönt a sors, jó érzés tudni hogy valakinek mégis csak tetszett. Akkor még sem hiába írtam le. Neked is minden jót.
  xxx
  n.
   
  Dwikk kedveli ezt.

Megosztás