Sellőt láttak Hawaiin! Egész pontosan Kona vizein.

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Február 14.

Melitta - 2013 Február 14, 18:44
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Sello.jpg

  Mi magunk is találkozhatunk ott sellőkkel, sőt azzá is válhatunk!


  Egy sellő tanfolyam keretén belül ugyanis lehetőségünk nyílik elsajátítani sellőjelmezbe bújva a sellőlány létet. Azt hiszem, a Kis Hableány története óta ez minden kislány álma.

  Szabadmerülést tanulva felvehetjük a kapcsolatot az óceán titokzatos világával, delfinekkel úszhatunk és eddig nem tapasztalt élményekben lehet részünk.


  Az óceán energiája által szívünk megnyílik egy újfajta erő felé, amely mindenki életében pozitív dolgokat, csodás gyógyulásokat indít el és legfőképpen női oldalunkat erősítve újfajta magabiztossággal tölt el. Persze relaxációs élményként sem utolsó!

  Az óceáni sellő merülés szakértője Dana Richardson, aki profi szakértőként segít felvennünk a kapcsolatot az óceán erejével és tapasztalt vezetőként kísér minket biztonságos utazásra a víz mélyére.

  Akik már részt vettek Dana óceán túráin az élményt egy spirituális utazáshoz hasonlítják, ahol az óceán szellemével és saját magukkal is egy sokkal mélyebb kapcsolatba kerültek, miközben felfedezték a sziget zátonyainak természeti csodáit. Képesek voltak elengedni az életükben felgyülemlett fájdalmakat, megtisztultak a sértettségtől, haragtól és emberi kapcsolataikban is pozitív változásokról számoltak be.

  Lányok! Irány Kona!
  Sándor Judit
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2013 Február 14.

Megosztás